Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Rusland liegt er ook bij de VN lustig op los

  •  
06-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7196 keer bekeken
  •  
Online1122sm
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (11)

kareuter
kareuter8 apr. 2022 - 14:47

In Finland, waar Rusland eigenlijk een aardsvijand is hebben ze het volgende gezegde: Een Rus is niet te vertrouwen, een Rus blijft een Rus, ook al bak je hem in roomboter. Satan perkele

Flix
Flix6 apr. 2022 - 21:31

Atleten,bewezen tot aan de rand vol met doping isnie waar. vliegtuig vol onschuldige mensen uit de lucht knallen niet hun schuld , volkerenmoord in Tsjetsjenië,Oekraïne,Mali en nog zowat soevereine landen .westerse leugens . Wat is de wereld buiten het Poetin paradijs toch een armzalig zootje ongeregeld , blij dat ik er niet woon.

1 Reactie
sameoldshit
sameoldshit7 apr. 2022 - 13:28

Hier is het net erg hoor: https://www.achievement.org/wp-content/uploads/2016/09/powell1-un.jpg

Lentegenoegen
Lentegenoegen6 apr. 2022 - 13:15

Ik zag Vasily Nebenzya zijn toneelstukje bij de VN gister. Een verbazingwekkend stukje fabeltjeskrant gebazel totaal losgerukt van enige vorm van realiteitszin. Het is natuurlijk zijn werk, dat snap ik, maar het is uiteindelijk wel zijn keuze om dit werk te doen. Ik kan me niet voorstellen dat hij in dezelfde informatie bubbel leeft als de gemiddelde Rus of ingesloten is zoals Putin. Hij moet wel beschikking hebben tot persoonlijke communicatie middelen die niet zwaar geredigeerd worden. Als deze vetklep ervoor kiest dit werk te doen terwijl hij beschikt over alle informatie, dan kan er maar een conclusie zijn. Hij is even medeplichtig aan de evidente oorlogsmisdaden en gezien het om een diplomaat gaat moet hij maar gewoon een enkeltje Moskou krijgen.

2 Reacties
DaanOuwens
DaanOuwens6 apr. 2022 - 16:27

@ Lentegenoegen Ik ben het helemaal met je eens. Een totaal vervreemdend beeld. Een rariteit. Zijn uitspraken gingen wel erg ver maar overal ter wereld kan je mensen aantreffen die ondanks toegang tot alle informatie bijna vergelijkbaar krankzinnige uitspraken doen. Politici in China en India bijvoorbeeld . Maar ook doodgewone Nederlanders politici en mensen die hun tekstjes schrijven op deze site. Wat mij betreft ook medeplichtig en ik betreur dat een enkeltje Moskou daarvoor geen oplossing is.

DanielleDefoe
DanielleDefoe7 apr. 2022 - 17:25

In Odessa zit een eenzame Chinese vlogger, een expat die vrijwillig is achtergebleven, Beijing tegen te spreken.

Jan Wijn
Jan Wijn6 apr. 2022 - 13:00

Liegen is eigen aan ieder conflikt.

4 Reacties
DaanOuwens
DaanOuwens6 apr. 2022 - 14:49

@ Jan Wijn Wel nee. Liegen is eigen aan mensen die leugenaars zijn.

Dehnus
Dehnus6 apr. 2022 - 18:04

Zei uw overgrootvader dat ook?

Deugkeizer
Deugkeizer6 apr. 2022 - 20:52

Het zit vaak zo. Mensen weigeren op een gegeven moment de waarheid te vertellen tegen mensen die ze minachten. Dat is altijd de eerste manier om dat te laten blijken.

Paul Spijkers
Paul Spijkers6 apr. 2022 - 23:10

Ben je getrouwd? Dat er zoiets is als een leugen en zoiets als een conflict, wil niet zeggen dat informatie, regels, en gebruiken bij communicatie en redenatie overal en altijd hetzelfde zijn of dezelfde waardes hebben. Een eenheids soep verhall van laat maar want het is normaal brengt ons nergens.