Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Rotterdamse partij gaat uitspraken Derksen toetsen bij burgemeester

  •  
14-04-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
178 keer bekeken
  •  
derksen
De uitspraken over Marokkanen die Johan Derksen blijft doen, zijn voor politieke partij NIDA reden om verhaal te halen bij de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. Op Facebook laat NIDA weten vragen te zullen stellen naar aanleiding van de herhaalde stemmingmakerij van Derksen:
"“Ik weet van een voetbalclub in Rotterdam, waar een vriend van mij voorzitter is, dat als een lid zich aanmeld dat Mohammed heet, dan komt die op een wachtlijst en dan krijgt ie geen uitnodiging, dan is het vol. Toen kwam een Mohammed en die was slim, na drie keer op een wachtlijst te zijn gezet, meldde hij zich aan als Henk Janssen en die kon de volgende avond komen trainen, toen stond de voorzitter voor lul…”, aldus Johan Derksen zojuist grappend bij RTL7. Doodleuke discriminatie. NIDA vraagt aan de burgemeester om welke Rotterdamse voetbalclub(s) het hier gaat en wat we hier tegen gaan doen!?!"
"Dus als de burgemeester je binnenkort belt Johan, gewoon netjes opnemen en antwoord geven, zoals het hoort en hem niet in de ‘wacht’ zetten, omdat hij toevallig Ahmed heet."
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.