Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Romney-campagne bedondert de boel met slechte photoshop

  •  
27-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
romney_300_01.jpg
Hoveelheid bezoekers bij rally in Nevada groter gemaakt
De Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney sprak in Nevada zijn aanhangers toe en zijn medewerkers wilden dat natuurlijk graag met de wereld delen. En dus verspreidden ze een foto ervan via instagram. Een tip: als je dan zo nodig de foto wil bewerken om het aantal bezoekers groter te laten lijken, doe het dan wel goed.
enhanced-buzz-25412-1351276461-0
En hieronder de uitleg van Buzzfeed.com over waar de photoshop allemaal aan herkenbaar is
enhanced-buzz-20739-1351276397-3

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (15)

MichelReiziger
MichelReiziger27 okt. 2012 - 8:43

Leni Riefenstahl deed dat veel beter, dan zonder Photoshop.

eeweew
eeweew27 okt. 2012 - 8:43

Wie ziet dit niet?

Tom Meijer
Tom Meijer27 okt. 2012 - 8:43

Lieve hemel, wat naïef.

rgeurtsen
rgeurtsen27 okt. 2012 - 8:43

Stomme Romney, die republikein, hopen dat die verliest. Dat soort gedachten snap ik, maar om daar en stukkie over te publiceren dat slechts die gedachte expliciteert en niet bekritiseert, is tijdverspilling. click click weg.

politiekistuig
politiekistuig27 okt. 2012 - 8:43

Waarom maakt iedereen zich zo druk om de verkiezingen in de U.S.A?? Romney is een gematigd republikein die het echt niet heel veel anders dan Obama gaat doen,of is het de jaloezie dat Romney in zijn zakencarriere veel centjes heeft verdiend. Obama heeft het prima gedaan,maar die Amerikaan interessert het geen bal hoe de situatie in Afghanistan op dit moment is,of hoe het buitenland tegen de president aan kijkt,en de vangst van Bin Laden was met een week ook weer vergeten. Het gaat die Amerikaan om zijn eigen portomonnee en die is onder Obama alleen maar leger geworden. Bedrijven zij tegen Obama- care,en Amerikanen willen gewoon zo min mogelijk overheidsbemoeienis dus het gaat spannend worden.

jonh16144
jonh1614427 okt. 2012 - 8:43

Stiekem hopen we allemaal dat Romney wint. Bush was ook een geweldig voorbeeld en zo zal Romney ook laten zien welk een voorspoed de mentaliteit van 'survival of the fittest', toegepast op de mensheid, geeft. Alhoewel het bij me een deja vu gevoel oproept

politiekistuig
politiekistuig27 okt. 2012 - 8:43

in reactie op dr strangelove: Dat laatste is algemeen bekend,en over verdienen gesproken. Als je gebruik maakt van de mogelijkheden ben je nog geen dief ,het is alleen een verdienmodel waar niet iedereen voor kiest. Of zijn alle uitkeringsgerechtigden ook dieven omdat ze van een mogelijkheid gebruik maken,terwijl ze aan het aantal Polen in Nederland ,zat werk kunnen doen.

adriek
adriek27 okt. 2012 - 8:43

En zo weet je gelijk dat ook Romney geen problemen heeft om de waarheid een tikkeltje naar zijn hand te zetten.

msj_meijerink
msj_meijerink27 okt. 2012 - 8:43

Telkens weer vraag ik me af of die Yanken allemaal Van Lotje Getikt zijn of dat slechts de (potentiële) leiding een klap van de molen heeft gehad. Ze moeten maar eens wat spionnen naar Noord-Korea sturen om hen te laten leren hoe je 'goed' fotosjopt.

harryo2
harryo227 okt. 2012 - 8:43

Tsjongejonge ... wat een lachertje! Een totaal mislukte fotomontage, dat kan mijn zoontje van zes zelfs beter.

1 Reactie
startmeop
startmeop27 okt. 2012 - 8:43

Iemand die vluchtig een krant doorbladert kan er makkelijk intrappen en men doelt duidelijk op de gewone man. Daar moet Romney stemmen pikken en niet van de slimmerikken die het doorhebben. Die stemmen toch wel op hem.

[verwijderd]
[verwijderd]27 okt. 2012 - 8:43

Ach ja, Obama is een lieverdje...Obama houdt Guantanamo doodleuk open, Obama blijft maar oorlog voeren en soevereine staten bedreigen, Obama stuurt zelfs drones om mensen zonder enige vorm van proces te doden. Maar o wee als Romney niet goed kan photoshoppen...

1 Reactie
startmeop
startmeop27 okt. 2012 - 8:43

Ik word moe van deze wijze van argumenteren. Je kunt nooit kritiek hebben want je bent zelf nooit zonder zonden. Men vervalt zo in jij-bakken. "Kijk eens naar jezelf alsof jij zo'n lieverdje bent met je drones en je dit en je dat." Daar gaat het hier dus niet om. Het gaat ten eerste om verkiezingstactiek dus hou het daarbij en op dat gebied iets over het Obamateam zeggen doe je niet. Ik zeg dit los van mijn mening over Obama's politieke keuzes. Daar ben ik het ook niet altijd mee eens, maar ik houd van een klare discussie en niet van vervuiling in discussies.

gertjanvanzwieten
gertjanvanzwieten27 okt. 2012 - 8:43

"Romney-campagne bedondert de boel," nou nou. Ik heb ook niks op met Romney en z'n partij, maar wat we zien is een automatisch gegenereerd panorama van losse foto's, op een telefoon geschoten en zonder omkijken met diezelfde telefoon online gezet. Geen photoshop, geen complot. Vreemd die suggestie op Joop te zien.

1 Reactie
keck66
keck6627 okt. 2012 - 8:43

Bij nummertje 2 staat anders dat dit vak is gekopieerd van een ander vak... dus niet zomaar wat aan elkaar geplakte fotos... gemanipuleerde foto's.