Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Rick Perry start 'war on gays'

  •  
13-12-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Update: BNN zet trend: Keeper neemt hap uit wang tegenstander... Paris Jackson (dochter van) binnenkort op witte doek... Metropole Orkest krijgt drie jaar extra... Zoenende voetballers op het veld en meer
Anders nieuws van vandaag
De Republikeinse en christelijke presidentskandidaat Rick Perry is ‘the war on gay people’ gestart. In één van zijn campagnefilmpjes zegt hij onder meer dat hij het vreemd vindt dat homoseksuelen openlijk in dienst kunnen, maar dat kinderen niet openlijk kerst mogen vieren. Jezus is het daar overduidelijk helemaal niet mee eens.
Over homoseksuelen gesproken: FIFA 2012, het Xbox en PlayStationspel, zit vol met kleine ‘fouten’. Eén ervan is een hartstochtelijke kus tussen Liverpool-speler Andy Carroll en Lukasz Fabianski.
Paris Jackson, de oudste dochter van overleden popster Michael Jackson, wier gezicht lange tijd voor het publiek verborgen moest blijven, zal deze binnenkort overal tonen. En wel op het witte doek. Het 13-jarige meisje speelt de rol van heldin in tienerfilm ‘Lundon’s Bridge and thé Three Keys’.
Het Metropole Orkest heeft drie jaar extra gekregen van de Tweede Kamer om te verzelfstandigen. Hiermee is een bedrag van 11,5 miljoen euro gemoeid. Over vier jaar moet het orkest dan op eigen benen staan. In het oorspronkelijke plan moest het orkest in één jaar onafhankelijk worden. De campagne om publiek en kabinet te overtuigen van de waarde van het orkest heeft dus niet alleen een nummer één hit opgeleverd!
14.00:
Negen maanden geleden werd Japan verwoest door een tsunami. Er zijn duizenden foto’s gemaakt van hoe het land er nu uitziet, maar dankzij Google Street View kun je er nu ook doorheen lopen. Ook kun vergelijken hoe locaties er voor de ramp uitzagen en hoe de getroffen gebieden er nu uitzien, dankzij de de speciale site ‘Memories of the Future’.
14.40:
BNN heeft met het programma Proefkonijnen nu al een trend gezet. Daags nadat naar buiten is gekomen dat presentatoren Valerio Zeno en Dennis Storm elkaars vlees (respectievelijk) hebben gegeten, neemt de Argentijnse keeper Gabriel Orozco tijdens een wedstrijd een hap uit de wang van een tegenstander.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.