Joop

René Froger deelt LED-lampen uit

  •  
16-12-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
tulpen_300.jpg
Zanger René Froger kreeg van Philips een cheque ter waarde van 20.000 led-lampen. Deze energiezuinige verlichting wordt overhandigd aan de gezamenlijke voedselbanken in Nederland.
Deze week worden via de voedselbanken duizenden speciale kerstpakketten uitgereikt, met in elk pakket een led-lamp. René Froger benadrukt dat met de actie twee doelen worden gediend: “Het bestrijden van energieverspilling en tegelijk geld besparen. Mooier kan bijna niet.”

Meer over:

nieuws, groen,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

PietPaaltjes
PietPaaltjes16 dec. 2009 - 9:22

Zie straks een opleving van aanbiedingen op Marktplaats

DavidC
DavidC16 dec. 2009 - 9:22

Tja, je zal elke ochtend om 6uur opstaan en naar je werk gaan. Proberen je gezin te managen en klaar te staan voor vrienden en familie en je nog een beetje opwerken totdat je op modaal zit. Dan krijg je als beloning geen toeslagen, geen kortingen, kwijtscheldingen en LED lampen meer. Elke ondersteuning voor zg. minima is een straf voor laagbetaalden die wel hun broek ophouden. Het is niet sociaal, het is demotiverend.

1 Reactie
SjoukeBoonstra
SjoukeBoonstra16 dec. 2009 - 9:22

Maar meneer Coelho toch, wat een zuur! Ik kan u gerust stellen: die kerstpakketten zijn NIET van uw geld betaald, dus dat die mensen tijdens de feestdagen ook eens een hapje kunnen nemen, en een lampje aan kunnen doen, dat komt niet ten laste van u. Wat wél ten laste van u komt, en helaas nog erg fors ook, in ieder geval de komende jaren wel, is de extra bonus die die meneer van de bank opgestreken heeft. Weet u nog, die meneer die u een beleggingshypotheek verkocht omdat dat héééél veel voordeel voor u zou opleveren, maar nu even helemaal niks meer waard is, zodat u uw ingelegde geld kwijt bent. Die meneer van die grote villa verderop, die met die vette nieuwe Mercedes voor de deur. Die heeft uw geld, niet die armoedzaaiers. Zo. Voelt u zich alweer wat beter?