Joop

‘Rel rond Johan Derksen kwam Johnny en John de Mol wel erg goed uit’

  •  
16-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13362 keer bekeken
  •  
ellendeckwitz

Nu Johan Derksen na een Ruttiaanse ontsnapping – sorry zeggen en gewoon weer doorgaan alsof er niets is gebeurd – terugkeert op de buis, wil Ellen Deckwitz het nog even hebben over de timing van het verkrachtingsschandaal. “Johan Derksen begon op 26 april zijn kaarsanekdote nadat hij het in het programma had opgenomen voor Johnny de Mol, die net weg was bij zijn programma HLF8 omdat er berichten naar buiten waren gekomen dat hij zijn ex zo zwaar had mishandeld dat er sprake kon zijn van poging tot doodslag. Nu geloof ik niet zo snel in complotten, maar de rel rond Johan Derksen kwam Johnny de Mol - en ook zijn vader John - wel erg goed uit. Het waren twee vliegen in een klap. Het leidde af van de aangifte tegen junior en zorgde dat de kijkcijfers van senior de lucht inschoten.”

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (12)

Phantom3
Phantom318 mei 2022 - 11:22

No shit Sherlock.

Jozias2
Jozias217 mei 2022 - 11:59

Volgens mij hebben meer media waaronder Op1 en Jinek geprofiteerd van deze rel. Enerzijds door het telkens maar aandacht geven in de eigen talk show, krant etc. en anderzijds door het hypocriet oproepen tot cancellen door bijvoorbeeld Jinek terwijl er tevens sprake is van eigen belang. VI is immers een directe concurrent.

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine17 mei 2022 - 9:28

"nu geloof ik niet zo snel in complotten", en dan toch gewoon een complottheorie de ether ingooien bij de publieke omroep. Het zaadje is gelegd, genoeg mensen die het willen geloven.

Bert van der Neut
Bert van der Neut17 mei 2022 - 6:38

Dan hadden Kaag, Pechtold, Römer er waarschijnlijk ook baat bij. Beetje gezocht allemaal.

3 Reacties
Sonic2
Sonic217 mei 2022 - 8:04

Onzin allemaal. Altijd maar weer D66 er bij slepen. Alleen omdat D66 zich sterk uit tegen rechtse oplichters. Waar ze 100% gelijk in hebben. De conclusie is niet vergezocht, omdat het de aanleiding was voor Derksen om er over te beginnen. Johnny dus en de hypocrisie van zijn generatie genoten. Derksen zegt ZELF dat hij een stom verhaal heeft verteld. Dus waarom liegen en de schuld naar Woke schuiven? Het is dus niet gezocht. Het is zo. Juist Kaag, Pechtold en Romer zijn vergezocht en hebben er weinig mee te maken. Het slachtoffer van Romer volgt hem nog op alle sociale media. Bij Pechtold is niets bewezen. En omdat D66 u niet uitkomt, laat u dat maar even weg. Smakeloos. Kaag is een wat ander geval. Maar was u er bij bij van Drimmelen? Weet u hoe die relatie in elkaar zit? Of wilt u gewoon scoren? Ook ik wil D66 naar 0 zetels hoor. Dus ik begrijp u politieke achtergrond. Maar voor de rest weet u net zo weinig als iedereen. Makkelijk scoren dus. Ik reageer op u, maar had ook op een aantal andere hypocrieten kunnen reageren

Bert van der Neut
Bert van der Neut17 mei 2022 - 13:14

Sonic, niet zo overspannen reageren. Waar het om gaat dat hier de kaart wordt gespeeld dat het gedoe met Derksen de aandacht afleidt van de Mol. Dat is onzin. Dat zeg ik en niets anders. Je kan dan net zo goed een heel verhaal ophouden over, Kaag, Pechtold en Romer. Wat je daar ook inhoudelijk van vindt.

Phantom3
Phantom320 mei 2022 - 15:30

@sonic, als kaag zich zo sterk uit tegen rechtse oplichters, waarom zit ze dan in een kabinet met de VVD?

Mokker
Mokker17 mei 2022 - 5:50

En er waren er wel meer die er net iets te enthousiast bovenop sprongen - met name de politici die net in het nieuws waren omdat ze zelf grensoverschrijdend gedrag binnen de eigen partij niet aanpakten (hoi Kaag!) hadden beter even hun mond kunnen houden.

Thuiszitter
Thuiszitter16 mei 2022 - 17:03

Dat opnemen voor de Mol jr. hoorde dat kaars verhaal bij dus niet nadat … Dit is wel heel oud nieuws , als Ellen de uitzending had bekeken was zij gelijk al tot die conclusie kunnen komen.

Rechtse   Bal
Rechtse Bal16 mei 2022 - 16:57

Geen worries ... we hebben geleerd dat voor geld alles te koop is dus ook de grensoverschrijdingen ... laten de Mollen nu toevallig genoeg centjes hebben om van die lastige slachtoffers af te komen ? Win-win noemen ze dat in die kringen. Nooit gedacht dat De Mol nog wat van D66 kon leren

Deugkeizer
Deugkeizer16 mei 2022 - 16:49

Het is idd wel iets wat aansluit op zijn denkwijze. Maar zonder bewijs is het paranoia. Daar ben ik vaak genoeg de mist mee ingegaan…

Berend22
Berend2216 mei 2022 - 14:01

tjonge jonge komen we daar nu pas achter?