Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Topmodel Bar Refaeli te sexy voor Israëlische televisie

  •  
04-05-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
231 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2016-05-04 om 22.09.11
Ze behoort tot de top van de modellenwereld en schittert op vele covers en in reclames, de aantrekkelijke Bar Refaeli uit Israel. Maar voor sommigen is het dertigjarige fotomodel net iets té sexy.
De nieuwe televisiereclame voor het ondergoedmerk Hoodie waarin Refaeli schittert, mocht namelijk niet op de Israëlische televisie worden uitgezonden. Dat schrijft de Times of Israel.
Volgens de Israëlische reclamecodecommissie is de reclame te sexy en mag hij niet voor tien uur ’s avonds worden uitgezonden. Ook moest er een aantal fragmenten waarin haar billen te zien zijn en waarin ze naakt lijkt uit de reclame worden verwijderd.
Het is niet de eerste keer dat een reclame met Bar Refaeli, de ex van acteur Leonardo DiCaprio, van televisie geweerd wordt. In 2014 al werd een reclame waar Refaeli in bed lag met een paarse muppet van prime time gehaald omdat er teveel seksuele insinuaties in zaten.
Op internet zijn beide reclames gewoon 24 uur per dag te zien natuurlijk. Sexy is de nieuwe zwemkleding-reclame zeker. Refaeli danst en wandelt in een aantal verleidelijke bikini’s over het strand, maar té sexy? Nou goed, kijk en oordeel zelf.
 

Meer over:

kijk nou, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.