Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Louise Fresco draait lezers een rad voor ogen met tegenstelling stad-platteland

Zembla-journalist Ton van der Ham prikt beweringen over Nederlandse landbouw door
Joop

& ... Rappen tegen overvallen

  •  
21-12-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
rap_300.jpg
Schaamhaar mag weer ... Van Twist ontslagen ... André Kuipers weer de ruimte in ... Journalisten niet goed opgeleid ... Gangstermeisjes klikken
Ander nieuws van vandaag
– Als je het niet kunt zeggen, zing het dan: De Rotterdamse politie bezoekt potentiële overvallers thuis en geeft ze een cd met een rap-nummer. In het lied wordt uitgelegd waarom het plegen van een overval geen goed idee is (zie video).
– Kees van Twist, directeur van het Groninger Museum wordt ontslagen wegens financieel wanbeleid. Van Twist sleept in zijn val de Raad van Toezicht mee, met onder meer oud-minister van Cultuur Hedy d’Ancona.
– The bush is back: Het Nederlandse model Saskia de Brauw herintroduceert in een campagne van Versace de natuurlijke begroeiing van  de venusheuvel.
– De Hogeschool Windesheim heeft de afgelopen jaren studenten onterecht een diploma Journalistiek gegeven, blijkt uit onderzoek. Een diplomauitreiking die voor vandaag stond gepland, is in allerijl afgelast.
– Vandaag om 14:16 uur wordt de Nederlandse astronaut André Kuipers voor de tweede keer de ruimte ingeschoten. Hij voorspelt dat er ooit een Nederlander op Mars zal rondlopen.
– Ook honderden Nederlandse vrouwen zijn getroffen door een ernstig probleem met Franse borstimplantaten. De protheses kunnen kanker veroorzaken
– Justitie boekt meer succes met Meldt Misdaad Anoniem dankzij een campagne gericht op gangstermeisjes. De meiden zouden over meer rechtvaardigheidsgevoel beschikken en hun vriendjes aangeven. Of is het gewoon wraak ?
Zeehond in de drivers seat. Zeehondenmoeder Lenie t Hart van zeehondencrèche Pieterburen bracht dinsdag zeven aangespoelde zeehonden in veiligheid. Ze zette de diertjes in de auto maar raakte toen buitengesloten omdat één van de zeenhonden met zijn voorvin het knopje van de centrale deurvergrendeling had ingedrukt. Dat terwijl de autosleutel nog in het contact zat.  Klikken mag: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (16)

Waterbeer
Waterbeer21 dec. 2011 - 8:46

[- Als je het niet kunt zeggen, zing het dan: De Rotterdamse politie bezoekt potentiële overvallers thuis en geeft ze een cd met een rap-nummer. In het lied wordt uitgelegd waarom het plegen van een overval geen goed idee is (zie video)] LOL ... Rotterdom ...

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa21 dec. 2011 - 8:46

Een gat in de vloer aan de binnenkant bij de ingang of bij de tongbank van de winkel graven en een soort onzichtbare vloer-luik maken, als de eigenaar op het knopje drukt zakt de hele zooitje naar beneden en het vloer-luik gaat weer dicht, net zoals bij de plaagdieren bestrijders en hun plaagdieren-doosjes! Maar rappen? nee hoor, helpt niet.

Florian2
Florian221 dec. 2011 - 8:46

Hmmmzzz....een waarschuwing v.w.b die harige venusheuvel was wel op zijn plaats geweest: ik moet ook nog lunchen dadelijk redactie!! :-D V.w.b die CD waarop staat dat je beter geen overvallen kunt plegen: ik mag toch van harte hopen dat dat een grapje is?

Bernie2
Bernie221 dec. 2011 - 8:46

Yep, wat tof he? André Kuipers vandaag per raket naar ISS in de ruimte. "Een lekkere ouderwetse Russische raket," vertelde André vanmorgen op de radio, "..modern met veel computers, maar ook met erg veel ouderwetse knoppen. Dus als er wat verkeerd gaat kom ik met die knoppen altijd weer thuis," aldus onze astronaut. Stoer he? Half jaartje wonen in de ruimte. Opgelet: Kuipers geeft 1e kerstdag om 12.00 uur vanuit outerspace de kickoff voor de Top 2000 van Radio 2. T/m oudejaarsavond 24.00 uur nonstop de juwelen uit de pop & rock. Check: http://bit.ly/vKML2M

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa21 dec. 2011 - 8:46

ik zie het voor me: blonde schaamhaar met zwarte flegjes. Dat is pas een mooie gezicht!

JoopSchouten
JoopSchouten21 dec. 2011 - 8:46

Een leuke schaamhaarcouiffure kan aantrekkelijk zijn en het de-pedofisiseert. Dus meiden, zet de tondeuse op tandje 3 en scheer een leuk patroontje. Maak een mooie foto en doe mee aan de wedstrijd Pubic Hairstyles 2012.

2 Reacties
Mitosis
Mitosis21 dec. 2011 - 8:46

geef zelf het goede voorbeeld zou ik zeggen...

Bernie2
Bernie221 dec. 2011 - 8:46

Hoezo schaamhaar mag weer? Is het weggeweest dan? In mijn omgeving hooguit wat haute coiffure aan de pretplukken, maar kale lippen? Inderdaad hoef ik aan bed niet de link aan kleine meisjes te leggen. En hetzelfde geldt voor de vriendinnen: die spelen die rol ook niet graag. Begrijpelijk.

[verwijderd]
[verwijderd]21 dec. 2011 - 8:46

--- Dit bericht is verwijderd —

1 Reactie
Florian2
Florian221 dec. 2011 - 8:46

De gemiddelde overvaller kun je meestal herkennen aan een wapen (mes, pistool, geweer) .....bivakmuts, masker of andere gezichtsbedekking en meestal hebben ze grote haast. (Hopelijk kan de politie hier iets mee)

[verwijderd]
[verwijderd]21 dec. 2011 - 8:46

En welk nieuws pik ik uit dit smorgasbord? Juist, schaamhaar! Mooi heur, staat het model prima. Weg met die latente pedofilie waaraan veel mannen zich wensen te laven.

1 Reactie
Yggdrasil
Yggdrasil21 dec. 2011 - 8:46

Uw fascinatie voor bepaalde zaken was me inderdaad al eerder opgevallen.

[verwijderd]
[verwijderd]21 dec. 2011 - 8:46

Goh, ja, schaamhaar. Da's waar ook. Wat zullen de meisjes opgelucht zijn, het mág weer van de mode politie. Weer zo'n kutklusje minder. Echt weer zo'n griezelig Calvinistisch woord trouwens "schaam-haar". Geef mij maar het Engelse (slang)woord : Pubes.

1 Reactie
Waterbeer
Waterbeer21 dec. 2011 - 8:46

Pjoeps en pjoebik hèèr is ook niet erotiserend . Hoe dan ook , ik heb ze liever niet in mijn mond

[verwijderd]
[verwijderd]21 dec. 2011 - 8:46

T.K.A. Tondeuze, van oud vrouwtje geweest, heeft altijd binnen gelegen.

1 Reactie
Yggdrasil
Yggdrasil21 dec. 2011 - 8:46

Uw vrouw is er klaar mee ?