Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Rabobank steunt alleen nog schone sporten

  •  
22-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RTEmagicC_Koreel_rabo_377.jpg.jpg
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

JoopSchouten
JoopSchouten22 okt. 2012 - 21:55

En de top van de Rabobank wist het al die jaren natuurlijk ook. En als ze zeggen dat ze het niet wisten, dan zijn het jokkebrokkende oelewappers van het brakste water, onbetrouwbare sujetten die de twee euro zakgeld van mijn kleinzoon nog niet mogen beheren. Ik heb mijn centen niet bij die boeren staan, maar als het wel zo was, had ik het gisteren nog opgehaald. Iedere schele boekhouder weet toch al jaren hoe corrupt dat wielrennen is en je bent toch gek als je nu pas stopt met het sponsoren van deze apothekers? De toon van die meneer op die persconferentie was aandoenlijk. Waarom ging het fietsjournaille niet bulderend lachen tijdens zijn woorden? Een gierend hahahahahahaha was toch het enige antwoord! Of lachen de journalisten dan ook zichzelf uit? Ik vrees van wel. Op de televisie zie ik steeds een hele tuttige reclame van de boerenbank, waarin een ingehuurde acteur en een cabaretière zogenaamd enthousiast vertellen over de prachtige activiteiten van de Rabo. Zo’n lekker positief spotje! Het woord exportfinanciers valt ook. Ik verstond dat al steeds als ex-sportfinanciers. Dus de reclame hoeft niet van de buis. Maar blijven de media de wielrenners volgen? Moet wij naar al die leugenaars luisteren? Mart in zijn Avondetappe op zijn Franse pleintjes? Wilfred Genee met zijn Gertje Jakobs, die tien jaar na zijn laatste ritje nog steeds stoned uit zijn ogen kijkt en praat alsof-ie net als Obelix als kind in een ketel doping is gevallen? ... http://www.nrc.nl/youp/2012/10/20/quotezakken/

[verwijderd]
[verwijderd]22 okt. 2012 - 21:55

derivaatwerpen, geldrennen en kartelestafettes.

1 Reactie
politiekistuig
politiekistuig22 okt. 2012 - 21:55

En Dr strangelove wat doet u aan sponsoring voor de samenleving??? Laat me raden? niks noemenswaardig Rabobank daar in tegen voor 50 miljoen per jaar,en dan zegt u natuurlijk ,ja maar dat doen ze voor hun eigen om er beter van te worden. De rommelmarkt op de plaatselijke school? ja dat zal een hoop opleveren. Het jeugdhandbaltoernooi van de plaatselijke club,een nieuw biljart voor het buurthuis,de visserijdagen, tentoonstellingen enz.. Ik denk dat de Rabobank zijn maatschappelijke bijdrage meer dan voldoende levert. En ja ,het is bedrijf dat winst maakt ten koste van anderen maar dat is met de bakker en groenteboer niet anders. En hou op met het verhaaltje van het veroorzaken van de crisis ,want dat waren niet alleen de banken dat was een combinatie van overheidsfalen,hebzucht(bij zowel banken,bedrijven,particulieren)