Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

GroenLinks-leden mogen stemmen over fusie met PvdA in Eerste Kamer

Ledenreferendum over verdere linkse samenwerking
Joop

PVV tuint in grap De Halve Maan

  •  
01-02-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
pier_300.jpg
Partij stelt direct Kamervragen over 'plan' moskee te vestigen op Scheveningse Pier
De PVV en enkele media, zoals De Telegraaf en haar omroepzoontje PowNed, zijn vol in een grap van het NTR programma De Halve Maan getuind. De programmamakers verspreidden donderdag een vaag persbericht dat er op de beroemde maar failliete Scheveningse Pier een moskee zou worden gevestigd, gefinancierd door een Saoedische sjeik.
Bekijk de video in andere formaten. De Partij voor de Vrijheid, die momenteel onder de noemer Mosknee actie voert tegen de godsdienstvrijheid, stelde vrijdag direct Kamervragen. Enig onderzoek ging daar niet aan vooraf. De aanhang van de eenmanspartij was wellicht extra emotioneel geraakt door het feit dat de betaalde PVV-medewerkers annex parlementsleden op de bewuste pier ‘partijbijeenkomsten’ houden.
Dagblad Trouw rook onraad en zocht uit wie er achter het persbericht zat:
Trouw berichtte vanmiddag dat Stichting Al Sahab, die sinds twee maanden actief zou zijn in Nederland, niet voorkomt in het register van de Kamer van Koophandel. Ook het Contactorgaan Moslims en Overheid en de curator van de pier hadden had nog nooit van de organisatie en de sjeik gehoord. Het telefoonnummer van de ‘woordvoerder’ van Al Sahab leidde uiteindelijk naar een eenmansbedrijf in Tilburg. Die zaak was volgens de Kamer van Koophandel eigendom van Nordin Ghoudani, een redacteur van het NTR-programma.
Ook Omroep West , die als eerste melding maakte van het plan, claimt de grappenmakers ontmaskerd te hebben:
Donderdag meldde een woordvoerder van de stichting Al Sahab dat een Saoedische sjeik een bod wilde uitbrengen op de pier. Omroep West vond uit dat de stichting verzonnen is door de redactie van het programma. Ook de sjeik die een bod wil uitbrengen bestaat niet. 
In het programma De Halve Maan werd vrijdagmiddag een reportage over de grap getoond, inclusief reactie van politici en de onvermijdelijke vox pop (vanaf 10:50).
Leuk? Weet je wat ook leuk is? Joop liken op Facebook. Doe dat nu meteen even. Dank je wel.
cc-foto: Gerard Stolk

Meer over:

kijk nou

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (61)

TheBigLebowski
TheBigLebowski1 feb. 2013 - 15:58

Haha de sufferds.

Avidius
Avidius1 feb. 2013 - 15:58

Moslims hebben bij dezen laten zien over gevoel voor humor te beschikken.

KoningPruts
KoningPruts1 feb. 2013 - 15:58

Haha, lekker voor Geertje. Geeft een compleet nieuwse betekenis aan incompetent. Wel weer media-aandacht voor de PVV, dat dan weer wel.

tabby2
tabby21 feb. 2013 - 15:58

Alles waar Wilders zich druk over maakt is gebaseerd op misinformatie.

ElChe
ElChe1 feb. 2013 - 15:58

Duidelijk dat je door domme blinde haat de realiteit niet meer ziet.

vandongen2
vandongen21 feb. 2013 - 15:58

en ik dacht nog dat moslims geen gevoel voor humor hadden . heb me misschien vergist ? wacht toch op de volgende gRAP , want een mooie dag maakt nog geen mooie zomer . ik had me van die egyptiche lente ook iets anders voorgesteld .

MichelReiziger
MichelReiziger1 feb. 2013 - 15:58

Ach, was er eindelijk een plan om de islamisering letterlijk de zee in te drijven is het weer niet goed. :-)

JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

Ik vind het werkelijk GeenStijl om de anti-islamieten in Nederland zo de stuipen op het lijf te jagen. Graag iets meer respect voor andermans levensovertuiging a.u.b. Er zijn mensen die een levenslang trauma hebben overhouden aan overvallen en geweldsdelicten door Marakkanen. Volstrekt onnodig om die wonden nu weer open te rijten.

Michiel Online
Michiel Online1 feb. 2013 - 15:58

en dat krijgt nog steeds kamerzetels

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen1 feb. 2013 - 15:58

Kan de PVV niet wat doen aan aan Sinterklaas die elk jaar tientallen kinderen naar Spanje ontvoerd? Dat probleem is even reeel als islamisering, en de schade is veel groter!

michaelamsterdammokum
michaelamsterdammokum1 feb. 2013 - 15:58

De komende drie maanden zal alle mediaaandacht gaan naar het koninklijkshuis en helemaal terecht ook. Dat zal de PVV zeker een paar virtuele zetels kosten binnen die komende drie maanden geloof ik echt. Hoe minder mediaaandacht voor de PVV = hoe minder virtuele zetels voor de PVV en zo werkt dat eenmaal in ons land. Mooi zo!!!

GingerTed
GingerTed1 feb. 2013 - 15:58

Nieuws: 'Malala genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede' Reactie van Halve Maan: "En nou dachten jullie zeker dat wij dáárin zouden trappen, hahahahahallah.

hartpine
hartpine1 feb. 2013 - 15:58

Het trieste is, dat niet allen de PVV erin is getuind, maar zo,n beetje de hele pers. Na dat ik alle comments gelezen heb moet ik dus tot de conclusie komen dat de gemiddelde journalist, qua intellect op het PVV niveau zit. Ik weet niet hoe jullie daar over denken, maar ik wordt hier niet bepaald vrolijk van.

politiekistuig
politiekistuig1 feb. 2013 - 15:58

@tom meijer Ik heb geen idee wie dat ook heeft geoppert?? Het zal waarschijnlijk wel iemand zijn die het al een hele tijd volgt,die daardoor ook tot de conclusie is gekomen dat de middenpartijen uiteindelijk voor de continuiteit moeten zorgen. Dus regering bestaat te alle tijden uit een combinatie van pvda,cda,vvd. one issue partijen vallen dan sowiezo af. SP,PVV,PVDD,SGP,50 plus(armoede,moslims,dieren,godsdienst,ouwe zeuren met een dik pensioen zonder ooit veel premie te hebben betaald). De wat gematigde linkse en rechtse partijen D'66 en Groenlinks ,Christenunie dienen alleen als aanvulling om meer dan 76 zetels te halen,zie nu,D'66 stond nu ook weer als een klein kind met zijn vingertje omhoog,ikke,ikke,ikke,maar je ziet het VVD,PVDA hebben meerderheid dus hoeven ze niet dat gezeur over de kroonjuwelen weer aan te horen. En voor de democratie ?, oke,maar deze bestaat niet ,weet je zelf ook.

Sylvia Stuurman
Sylvia Stuurman1 feb. 2013 - 15:58

Misschien een idee voor de PVV om kamervragen te stellen waarom de media nog steeds niet bij wet verplicht zijn om gratis onderzoek voor de PVV te verrichten? ;-)

JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

Ik lees hieronder: "white trash. Mensen die 's nachts op straat hun echtelijke ruzie aan het uitvechten zijn; zeg je er wat van dan kan je de kolere krijgen. Mensen die geluidsoverlast veroorzaken door om 11 uur 's avonds nog stenen te gaan staan slijpen/zagen om het tuintje te betegelen; zeg je er wat van dan kan een middelvinger krijgen. Mensen die vanaf hun balkon met een luchtbuks op de straatnaamborden staan te schieten; en niet eventjes maar rustig een uur lang. Mensen die de papier container in de portiek in de fik zetten om wraak te nemen op hun ex; er zijn nog 5 andere huishoudens per portiek. Mensen die op al lopende op straat achter de kinderwagen (zo'n hele dikke rokende vrouw en een kaalkoppie) echt op een enorm volume en met woorden met doodsbedreigingen elkaar het leven zuur maken; arm kind. En zeg er maar niets van want dan kan je de middelvinger krijgen en wordt nog beschuldigd van 'afluisteren' ook terwijl je rustig op het balkon een boekie zit te lezen. Mensen die de hele godganse zomer lang met gigantisch lawaai door de straten scheuren op van die quads; en ik beleef niet snel overlast maar als mijn katten van schrik aan het plafond hangen en ik de radio niet eens meer kan horen wordt ik toch wel vinnig. En het gebeurt niet 1 keer en niet eventjes maar de hele week iedere avond; en op zondag om 10 uur 's ochtends." Alarm! Waar blijft de Joost Zwagerman Stichting ter bescherming van de PVV-kiezer???!!! (vgl. http://www.deburen.eu/nl/nieuws-opinie/detail/white-trash-is-een-mentaliteit )

Uilenspiegel
Uilenspiegel1 feb. 2013 - 15:58

Als ik veel geld had, deed ik het. Een minaret op de pier, geweldig toch, kompleet met zwarte markt, shoarmatent, buikdanseres, fakir, een kameel, een fata morgana, wellicht iets voor de Efteling?

msj_meijerink
msj_meijerink1 feb. 2013 - 15:58

Beetje vroege 1-april grap, maar wel leuk.

Meta Foor
Meta Foor1 feb. 2013 - 15:58

is geen grap; onderhandelingen zijn gaande

1 Reactie
eeweew
eeweew1 feb. 2013 - 15:58

hahaaha.

CliffClavin1993
CliffClavin19931 feb. 2013 - 15:58

Heb er smakelijk mee gelachen. Moslims laten zien humor te kennen; de PVV is weer eens 'woest' en stelt dure Kamervragen ten koste van de belastingbetaler; en uiteraard is het erg leuk om te constateren dat de PVV niet alleen talent-, maar ook humorvrij is. Mooie dag, en het weekeinde begint prima. Trouwens: Telegraaf en GeenStijl, die bestaan dan ook uit sukkels van de allereerste orde. Er is dus een rechtvaardige God.

1 Reactie
politiekistuig
politiekistuig1 feb. 2013 - 15:58

Op kosten van de belastingbetaler?? He,he dat is iedere kamervraag,zinnig of onzinnig. Dat gebouw staat er ,die mensen zijn ,het brengt dus behalve wat extra bakkies koffie geen extra kosten met zich mee. in principe kan je die kamer wel sluiten,regering heef altijd eem meerderheid dus ieder plan gaat sowiezo door,die oppositie zit er evengoed wel voor Jan met de korte achternaa,op koste van de belastingbetaler,meestal een cda_vvd_d66 stemmer(zijn toch de grootste afdragers)

denmol
denmol1 feb. 2013 - 15:58

Als het bedrijfsmatig kan en levensvatbaar is waarom dan geen moskee op De Pier waar geen ondernemer iets van schijnt te kunnen maken.

1 Reactie
BasVV
BasVV1 feb. 2013 - 15:58

Dennis toch. Tussen al die bijna naakte mensen die lekker liggen te zonnen.

JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

Misselijke grap. Die moslims zijn er alleen maar op uit om Wilders te kakken te zetten. Dat is dus 'bah' ! Laten die moslims grappen over zichzelf maken i.p.v. over hun tegenstanders! Iedereen heeft in Nederland recht op vrije meningsuiting, dus er is niks mis mee als Wilders-aanhangsels hier kamervragen over stellen! enz. enz. ;-)

1 Reactie
Tom Meijer
Tom Meijer1 feb. 2013 - 15:58

Geweldige grap. Die moslims zijn er alleen maar op uit om Wilders te kakken te zetten. Dat werd een keer tijd ! Laten die moslims vooral doorgaan met grappen maken vooral over hun tegenstanders! Iedereen heeft in Nederland recht op vrije meningsuiting, maar dat betekent niet dat Wilders-aanhangsels hier kamervragen over zouden moeten stellen! enz. enz. ;-)

Nadiana
Nadiana1 feb. 2013 - 15:58

Ik snap dat het verleidelijk is om PowNed aan te vallen, maar om ze het "omroepzoontje" van de Telegraaf te noemen is gewoon niet waar. WNL is het kindje van de Telegraaf, PowNed van GeenStijl. Waarom wordt WNL nooit bespottend aangehaald in Joop-artikelen? Zijn zij wél salonfähig?

3 Reacties
Marsman2
Marsman21 feb. 2013 - 15:58

"WNL is het kindje van de Telegraaf, PowNed van GeenStijl." Misschien was 't je ontgaan, maar zowel WNL als Powned zijn van de Telegraaf Media Groep (TMG). De Telegraaf zit dus met twee omroepen in het publieke bestel! http://www.emerce.nl/nieuws/onderzoek-naar-onafhankelijkheid-powned-en-wnl

Marsman2
Marsman21 feb. 2013 - 15:58

En GeenStijl is sinds 2008 voor 100% van de Telegraaf Media Groep... Dus Powned is vanaf de oprichting af van de Telegraaf geweest. Uit de schoot van de Telegraaf geboren. http://nl.wikipedia.org/wiki/GeenStijl

Sylvia Stuurman
Sylvia Stuurman1 feb. 2013 - 15:58

[WNL is het kindje van de Telegraaf, PowNed van GeenStijl.] En GeenStijl is weer van de Telegraaf.

Lozerech
Lozerech1 feb. 2013 - 15:58

De makers van de reportage moeten zich vanavond verantwoorden bij Pauw (en een beetje Witteman) voor het feit dat ze geen grappen over het Christendom hebben gemaakt.

2 Reacties
JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

Wie weet er wat pittige vragen voor deze bedriegers?

ElChe
ElChe1 feb. 2013 - 15:58

;-)

Nico de Mus
Nico de Mus1 feb. 2013 - 15:58

Ik ga er vanuit dat iedereen hier op dit forum bij het verschijnen van het artikel direkt wist dat het een grap was.

1 Reactie
SocialDarwinistisch
SocialDarwinistisch1 feb. 2013 - 15:58

Nee, ik had eerder zoiets van: Ach, als er daar een moskee komt?! So what.

rbakels
rbakels1 feb. 2013 - 15:58

Ik haat de overijverige journalisten die de grap ontmaskeren. wat een spelbrekers! Ze hadden de PVV nog een hele tijd moeten laten bungelen, met kamervragen en een minister die belooft de hele zaak tot de bodem uit te zoeken. Tot er langzamerhand Kamerleden achter de rug van Wilders zachtjes beginnen te lachen. Dan roept Wilders eerst nog: er valt hier verdorie niets te lachen. Tot de bom barst in z'n volle omvang en de PVV huilend afdruipt.

1 Reactie
nico1943
nico19431 feb. 2013 - 15:58

Adriaan en Olivier van Leonhard Huizinga gelezen? Net zo leuk.

[verwijderd]
[verwijderd]1 feb. 2013 - 15:58

Helemaal prima dat Wilders zich als een pitbull vastbijt in onze strjd tegen islam(isering) Nederland. Helaas als partijleider PVV inmiddels contra-productief. In belang van de zaak goed als Wilders politieke stokje zou overdragen en als activist verdergaat.

1 Reactie
Tom Meijer
Tom Meijer1 feb. 2013 - 15:58

"Helemaal prima dat Wilders zich als een pitbull vastbijt in onze strjd tegen islam(isering) Nederland. Helaas als partijleider PVV inmiddels contra-productief." Er is helemaal geen islamisering van Nederland, nooit geweest ook. En Wilders is niet 'inmiddels contra-productief', dat is hij nl *altijd* al geweest. Wordt het niet eens tijd voor je om eindelijk wakker te worden?

RonVa
RonVa1 feb. 2013 - 15:58

Dus ze sturen een officieel persbericht naar buiten met een onderwerp waarvan ze weten dat er mensen flink op tegen zijn. Bovendien een vrij geloofwaardig persbericht gezien de situatie van de Pier en eerdere financiële giften uit het MO voor moskeeën in NL. Wanneer erop gereageerd wordt gaan we keihard lachen en diegene als onwijs dom neerzetten. Want hij trapte in je officiële persbericht. Wat een lutser. Volgens mij is dit alleen leuk wanneer je al ontzettend vooringenomen bent.

3 Reacties
arieroos
arieroos1 feb. 2013 - 15:58

[Dus ze sturen een officieel persbericht naar buiten met een onderwerp waarvan ze weten dat er mensen flink op tegen zijn. Bovendien een vrij geloofwaardig persbericht gezien de situatie van de Pier en eerdere financiële giften uit het MO voor moskeeën in NL.] En dat is nu juist het prachtige aan deze grap. Het laat heel duidelijk zien, dat Wilders helemaal niet is geintresseerd in de waarheid of de werkelijkheid. Een puur fictief verhaal hoeft alleen maar geloofwaardig te lijken. Controleren of iets ook echt klopt, is voor Wilders van geen enkel belang. Het enige dat telt is media-aandacht, zodat hij nog langer op het pluche kan blijven zitten.

ElChe
ElChe1 feb. 2013 - 15:58

Wilders en de rechtse media controleren niets. Ze happen alleen maar als een stel dolle honden.

denmol
denmol1 feb. 2013 - 15:58

"Wat een lutser." Zeg dat wel.

meijerlahn
meijerlahn1 feb. 2013 - 15:58

Zichzelf journalist noemende Weesie c.s. van Powned die er een sport van maken om de nietsvermoedende mens op grove wijze in de zeik te nemen, maken zichzelf belachelijk..... heerlijk.

1 Reactie
michaelamsterdammokum
michaelamsterdammokum1 feb. 2013 - 15:58

Ik ben 100% geen fan van de Telegraaf, geenstijl, WNL en Powned. Maar wie weet, wat betreft meneer Dominique Weesie: *he is perhaps laughing all the way to the bank!* met zijn 219.000 euro of zoiets bruto salaris per jaar! Nogmaals maakt Powned met hun *nep*journalisten die allerslechtste tv programma's bij onze PO wat mij betreft.

[verwijderd]
[verwijderd]1 feb. 2013 - 15:58

Dit "grapje" is puur voor eigen parochie neem ik aan. Voor de linkse parochie. Voor de rest is het namelijk een domme en zure actie. Ik ben tegen de PVV, lees geen Telegraaf en bezoek zelden Geen Stijl. Wel had ik op Nu.nl gelezen van de week dat een Saudisch zakenman de pier wilde kopen. Aangezien Saoedi Arabië al jaren lang zeer actief en met veel geld het salafisme (de meest intolerante en gewelddadige tak van de Islam) verspreid met bijvoorbeeld hele akelige gevolgen voor Afrika vond ik dit nou niet gelijk goed nieuws. Ik hoor dus bij de mensen die zich zorgen maakt over de verspreiding van het salafisme, omdat dat waar salafisme voet aan de grond krijgt, intolerantie en geweld toeneemt. Nu blijkt dit een grapje te zijn...... Wat was de bedoeling van dit grapje? Mensen die zich zorgen maken over intolerante ideologieën en religies voor de gek houden? De PVV voor de gek houden? Wilden ze met dit grapje doen voorkomen dat het idee dat salafisten hier invloed willen uitoefenen belachelijk is? Mensen de kast op jagen en ze dan uitlachen; is dat nu een geaccepteerde vorm van humor geworden van politiek correct NL? Ik heb dankzij de link op Joop nu voor het eerst de Halve Maan gezien en hun website bezocht. Ik ben er 100% van overtuigd dat als dit programma pakweg 30 jaar geleden op de buis was geweest heel progressief NL -terecht- op hun achterste benen had gestaan. Deze "grap" laat heel duidelijk zien dat de Halve Maan helemaal geen onafhankelijk programma is dat "inzicht wil geven aan hen die daar behoefte aan hebben" maar onversneden een ideologische visie heeft en die opdringt.

2 Reacties
arieroos
arieroos1 feb. 2013 - 15:58

[Wat was de bedoeling van dit grapje?] Ik kan daar natuurlijk alleen maar over speculeren, maar ik vermoed dat de bedoeling was om mensen zoals jij eens te laten zien dat ze achter sprookjes aanlopen. Dat zeg je zelf al. Je las het bericht, en je nam het onmiddellijk voor waar aan. Want het past heel mooi in jouw wereldbeeld; in dat wereldbeeld is de Islam bezig met een machtsovername in Europa, dus zoiets als dit zou daar prima deel van kunnen uitmaken. Maar dat wereldbeeld klopt niet. Dat wereldbeeld heeft niets te maken met de realiteit. Dat wereldbeeld wordt verspreid door een verzameling publicisten en politici, die daar hun geld mee verdienen. Ookal klopt dat wereldbeeld niet, het wordt gepresenteerd als de waarheid. Deze grap toont aan dat die waarheid flinterdun is. Iedereen met een ochtend tijd had kunnen uitzoeken dat dit een grap was. Maar de publicisten en politici zoeken dit soort dingen niet uit; ze gebruiken dit soort dingen, om het wereldbeeld bij hun aanhangers te versterken. Dus dat is denk ik het doel van deze grap: mensen laten zien, dat ze worden misleid door publicisten en politici, die geen enkele interresse hebben in de waarheid. Mensen die zich zorgen maken over intolerante ideologieën en religies voor de gek houden? De PVV voor de gek houden? Wilden ze met dit grapje doen voorkomen dat het idee dat salafisten hier invloed willen uitoefenen belachelijk is? Mensen de kast op jagen en ze dan uitlachen; is dat nu een geaccepteerde vorm van humor geworden van politiek correct NL?

Marsman2
Marsman21 feb. 2013 - 15:58

Ik schaar me voor een groot gedeelte achter de uitleg van Arie Roos op jouw reactie en zou daar graag nog iets aan toevoegen. 1. Jij las het bericht op Nu.nl, schreef je. In plaats van dat je je druk maakt over het tamelijk alarmerende feit dat nieuwsredacties blijkbaar niet meer (of liever, steeds minder) aan fact-checken doen maar tamelijk lui en kritiekloos persberichten overnemen, wind jij je op over dat er een grap is uitgehaald. 2. Na het lezen van dit fake-bericht (grap) nam jij voetstoots aan dat die (fictieve) Saoedische sjeik hier ten lande even het salafisme kwam bevorderen. Zonder dat daar melding van was gemaakt in het persbericht. Stel dat het bericht echt was geweest, dan had het net zo goed kunnen zijn dat die sjeik helemaal niet pro-salafisme was... maar veel liberaler bijvoorbeeld. Fraai voorbeeld van hoe vooroordelen, stereotyperingen, indoctrinatie & angstcultuur werken...

elise1964
elise19641 feb. 2013 - 15:58

PVV PVV??? Is niet gewoon iedereen er ingetrapt? Oh wacht, Linksch had het natuurlijk meteen in de gaten........

1 Reactie
itsme3
itsme31 feb. 2013 - 15:58

Linksch maakte zich er niet druk om. Maar bij rechts ging meteen het gemuteerde anti-Islam gen op tilt, waardoor er een waas voor de ogen kwam en ze niet meer normaal konden denken. Wellicht komt er nog een keer een geneesmiddel, maar tot die tijd zullen ze het moeten doen met symptoom bestrijdende middelen.

[verwijderd]
[verwijderd]1 feb. 2013 - 15:58

Het programma "de halve maan"? is dat een verwijzing naar het islam symbool? Je bent wel een uber dhimmi als je een programma zo noemt en de aanval opent op autochtone inwoners van een (nog) niet islamitisch land.

2 Reacties
JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

== "Je bent wel een uber dhimmi als je een programma zo noemt en de aanval opent op autochtone inwoners " == Ja Frits, je ziet hier de clash of civilisations in volle gang. De strijd die Wilders is begonnen tegen de Islam, is nu beantwoord door die lafbekken met een ... met een... ja met een grap!

Klaas19632
Klaas196321 feb. 2013 - 15:58

Frits, Mag ik je er op wijzen dat de "halve maan" ook een geuzenpenning is die werd gedragen, door de watergeuzen, als insigne van verzettegen de Spanjolen in de tachtigjarige oorlog. Onze patriotten die op 1 april 1572 met de inname van Den Briel begonnen met de bevrijden van het Spanse juk. Groet, Klaas

rutger1982
rutger19821 feb. 2013 - 15:58

Goh, wat een grap. Bedankt dat mijn belastinggeld aan zulke onzin opgaat. Blijkbaar is er nog niet genoeg gekort bij de publieke omroepen.

3 Reacties
JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

Wát?! Moet de hardwerkende Nederlander ook nog opdraaien voor de kosten van die zg. 'grap' ?! Wilders voor schut zetten op kosten van de belastingbetaler?! STOP die linksche islamknuffelaars!

pieter49
pieter491 feb. 2013 - 15:58

er kan niet genoeg humor zijn in de wereld zolang zuurpruimen zoals heer Rutger dit soort reakties geven.Van mijn belastingcenten mogen ze!! En vooral als het Wilders betreft.Ga vooral zo door!

Joeri2
Joeri21 feb. 2013 - 15:58

"Bedankt dat mijn belastinggeld aan zulke onzin opgaat." Wees maar gerust, van slechts 1 op de 30000 belasting betalers gaat het kijk en luistergeld naar deze grap. De rest gaat naar de KNVB. De kans dat uw geld naar iets leuks gaat is dus erg klein.

[verwijderd]
[verwijderd]1 feb. 2013 - 15:58

Tja als je denk dat een uitspraak van een imam om baby's ook in een boerka te kleden een grote grap is maar toch werklkelijkheid blijkt te zijn ja dan kun je deze (lang niet zo absurd als bovenstaand) grap gauw voor serieus nemen.

1 Reactie
JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

"als je denk dat een uitspraak van een imam om baby's ook in een boerka te kleden een grote grap is maar toch werkelijkheid blijkt te zijn " Maar Truus, dat ís helemaal geen grap! Dat weten we toch allemaal? Dat is de gruwelijke werkelijkheid van de Islam! Daar valt ábsólúút niet om te lachen! Hoeveel baby's liggen er in Nederland in boerka in hun wieg ofkinderwagen? Een handvol? Tientallen? Ja zelfs als het er maar één is, is het een schande voor de natie, een vlek die onze Cultuur bevuild, een misstand die bestreden dient te worden. Nu één boerkababy in de wieg, over 20 jaar álle baby's, als we dit gevaar van de Islam niet snel STOPPEN!!! Kom op Wilders, verbiedt ook boerka's in de wieg!

[verwijderd]
[verwijderd]1 feb. 2013 - 15:58

Een Egyptische moslimgeestelijke vindt het terecht dat vrouwen op het Tahrirplein in Caïro worden aangerand en verkracht. Hij noemt vrouwen die naar het plein van de Egyptische revolutie gaan "kruisvaarders" die "geen schaamte, angst of zelfs feminisme kennen". Zal ook wel weer een grap zijn. De salafistische prediker Ahmad Mahmoud Abdullah stelt dat vrouwelijke activisten niet naar het plein gaan om te protesteren, maar omdat ze verkracht willen worden, meldt het ANP. "Overigens, 90 procent van hen is kruisvaarder en de resterende 10 procent bestaat uit weduwen die niemand hebben om ze onder controle te houden.

1 Reactie
JandeBoer2
JandeBoer21 feb. 2013 - 15:58

Brrr... en dat krijgen we straks dus allemaal ook op de pier? Ja, dan begrijp ik wel dat de PVV hierover Kamervragen stelde!