Joop

'PVV-Kamerlid Graus dwong eigen vrouw tot seks met anderen'

  •  
16-01-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
193 keer bekeken
  •  
Debat over Schiphol en Lelystad Airport

© 2018-05-15 18:52:01 DEN HAAG - Remco Dijkstra (VVD) (L) en Dion Graus (PVV) tijdens het Tweede Kamerdebat met Minister van Financien Wopke Hoekstra en Minister van Infrastructuur en Waterstaa

PVV-Kamerlid Dion Graus heeft zijn vrouw misbruikt als seksslaaf. Dat beweert de vrouw in De Telegraaf. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het Kamerlid ontkent de zware beschuldiging. Hij zegt dat de vrouw psychisch in de war is en zaken verzint omdat ze last heeft van hun scheiding. De vrouw, die volgens Graus onder behandeling staat, is tevens werkzaam als fractiemedewerker van de PVV. Ze heeft haar relatie met Graus in juni verbroken en bevestigt tegenover de krant dat ze aangifte heeft gedaan wegens “psychisch misbruik alsmede meerdere zedendelicten”. Graus zou haar leven tot in detail gecontroleerd hebben. De krant schrijft dat in de Haagse wandelgangen opgemerkt werd dat de vrouw in een zeer ondergeschikte positie verkeerde binnen de relatie.
IMG_8529
Graus beeldde zich in dat hij zwaar bedreigd werd, of wilde tegenover de buitenwereld doen voorkomen alsof. Daarom huurde het PVV-Kamerlid bij bezoeken in het land ‘beveiligers’ in die hem begeleidden. De mannen werden daarvoor ‘in natura’ betaald. Dat wil zeggen dat de vrouw onder druk werd gezet door Graus om tegen haar zin seks te hebben met de mannen.
Tegenover De Groene die hem afgelopen zomer portretteerde verklaarde Graus in juni dat zijn vrouw altijd met hem mee moet komen. Hij had bij zijn aantreden als Kamerlid daarom ook geëist dat ze zijn fractiemedewerker werd: “zij is haar gewicht in goud waard, in platina zelfs.”
Justitie heeft de zware beschulding in onderzoek. Er is nog geen beslissing genomen of Graus vervolgd gaat worden. “Ik heb nooit iemand geslagen, ik heb nooit iemand bedreigd”, zegt het Kamerlid tegen de krant. Een Belgische vriendin heeft in het verleden aangifte tegen hem gedaan wegens belaging en stalking. Die zaak werd geseponeerd wegens ‘opportuniteitsredenen’.
Dion Graus werd er eerder van beschuldigd in 2002 en 2003 zijn toenmalige vrouw te hebben mishandeld. In 2002 gebeurde dat thuis en constateerden artsen in het ziekenhuis verwondingen. In 2003 kneep hij tijdens een etentje bij zijn vader de keel van de vrouw wel gedurende een minuut dicht en dreigde “een vuurwapen tussen haar wenkbrauwen te zetten”. De aanklachten werden geseponeerd wegens gebrek aan bewijs en voor PVV-leider Wilders was dat reden Graus tot brandschoon te verklaren.
In 2011 achterhaalde onderzoeksprogramma Brandpunt dat de seponering onterecht was. De Maastrichtse hoofdofficier J. Penn-te Strake schreef in een ambtsbericht uit 2007 aan het gerechtshof in Den Bosch dat het een “verkeerde beslissing” was.
Geert Wilders is op de hoogte van de nieuwe beschuldiging maar stelt dat Graus alles ontkent. “En zonder bewijs van het tegendeel kan ik niet anders dan ervan uitgaan dat dat zo is,” aldus de PVV-leider in De Telegraaf.
TV-maker Dion Graus werd in 2006 Kamerlid voor de PVV nadat hij een serie had gemaakt over het voor zichzelf begonnen VVD-Kamerlid Wilders. Hij werd bekend als initiatiefnemer voor de oprichting van de Dierenpolitie. Tegen De Groene zei hij: “De homo sapiens is het meest onbetrouwbare wezen dat er bestaat. Ik vertrouw dieren meer dan mensen.”
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (74)

Henry Rollins
Henry Rollins17 jan. 2019 - 11:10

Hij is van de PVV. Dat hij verder ook niet spoort kan dan niet als een verrassing komen.

OlavM
OlavM17 jan. 2019 - 0:12

[ “Ik heb nooit iemand geslagen, ik heb nooit iemand bedreigd”, zegt het Kamerlid tegen de krant.] Dat is niet zo waarschijnlijk. Graus heeft alle schijn tegen. Hij heeft het geluk gehad dat het OM hem steeds het voordeel van de twijfel gaf, en wel eigenlijk ten onrechte volgens de Maastrichtse hoofdofficier J. Penn-te Strake. (Zie artikel). Nog een opmerkelijk citaat uit Wikipedia: "Dion Graus is de broer van de Heerlense advocaat Pascal Graus, die hem met succes bijstond in de mishandelingszaak. Pascal Graus werd in juli 2016 door de tuchtrechter wegens wangedrag uit de advocatuur gezet."

10 Reacties
Minoes&tuin
Minoes&tuin17 jan. 2019 - 6:59

OlavM Vind je dat allemaal belangrijk. Mensen mogen niet afgerekend worden op gedragingen van familie-leden. Maar verder; Wat is het nut dit hier neer te zetten nog voor er een veroordeling is. Joop moet er m.i. voor waken geen soort van 'roddelblad' te worden. Mag er dan niets over gezegd worden? Zover wil ik niet gaan, vermelden, aanstippen als een gegeven, dat er een aanklacht ligt binnen een ander stuk, een politiek item, dat over hem en de PVV gaat of een bepaald onderwerp, vind ik prima. Maar om hier een heel item aan te wijten gaat mij wat ver.

Minoes&tuin
Minoes&tuin17 jan. 2019 - 7:00

geen soort van=een soort van

DanielleDefoe
DanielleDefoe17 jan. 2019 - 8:14

"Joop moet er m.i. voor waken geen soort van ‘roddelblad’ te worden." mee eens.

DanielleDefoe
DanielleDefoe17 jan. 2019 - 8:25

Het is totaal irrelevant wat er op wiki staat.

OlavM
OlavM17 jan. 2019 - 17:53

@ Danielle Defoe: [Het is totaal irrelevant wat er op wiki staat.] Nonsens, natuurlijk. Er staan, naast soms slechte en middelmatige, bijzonder goede en uitgebreide lemma's op, b.v. op wetenschappelijk gebied. Uit onderzoek is gebleken dat het niet onderdoet voor welke encyclopedie dan ook, en dat is wel een prestatie, omdat Wikipedia door de gebruikers zelf wordt gemaakt. (Wel wordt er door een wetenschappelijk panel toezicht gehouden). Wel moet je natuurlijk kritisch blijven, en het kaf van het koren scheiden, en ik geloof ook niet alles klakkeloos. Vaak is Wikipedia als uitgangspunt niet slecht, mede omdat er nogal eens een uitgebreid notenapparaat is toegevoegd waarmee je verder kan. Een onzinnige, domme generalisatie dus.

OlavM
OlavM17 jan. 2019 - 18:01

@ Minoes&tuin: Met "dat allemaal" bedoel je, neem ik aan, met name de laatste alinea. Nee, niet belangrijk, maar wel "opmerkelijk", welk woord ik niet toevallig heb gebruikt. Verder: ook de Telegraaf is "zorgvuldig", in die zin dat die vermeldt dat het volgens zeggen van de betrokkene is. Ja, ik vind het wel vermeldenswaard, omdat het niet over de buurman gaat, maar een opvallend Tweede Kamerlid van de PVV. Zo vond ik indertijd ook de "PVV-brievenbusplasser" opmerkelijk, zij het niet van levensbelang.

DanielleDefoe
DanielleDefoe17 jan. 2019 - 23:10

Het kaf van het koren scheiden op WIKI is onmogelijk tenzij je deskundig bent op het betreffende terrein. In dat geval heb je WIKI niet nodig.

Minoes&tuin
Minoes&tuin19 jan. 2019 - 14:01

Waarschijnlijk houdt hij meer van dieren dan van mensen! Dat is het enige dat ik er verder over kan zeggen. Olav Ik zeg ook binnen een politiek item aanstippen is iets anders. Bovendien moet hij nog berecht worden. Ik vind het dus ook een beetje prematuur en het valt het erg binnen de privé-aangelegenheden. Zijn broer heeft er niets mee te maken, dat is wat ik bedoel.

Libertain
Libertain22 jan. 2019 - 11:36

( "Zijn broer heeft er niets mee te maken, ...") Ben ik er zeker ook sterk voor de privacy, doch vind ik dat Olav hier zeker een punt heeft. Het broer van degene die besproken wordt heeft het hoofdpersoon van het verhaal bijgestaan in zijn rechtzaak ("...hem met succes bijstond in de mishandelingszaak.") en vervolgens ("Pascal Graus werd in juli 2016 door de tuchtrechter wegens wangedrag uit de advocatuur gezet.”) Hierover mag openlijk gecomunniceerd worden omdat Joop o.a. geen volkstribunaal is, doch wel een discussieplatform van wat ik opgevat heb.

Libertain
Libertain22 jan. 2019 - 11:38

...ja, doch......gecommuniceerd....

madbako
madbako16 jan. 2019 - 16:57

In Gaus had ik toch nooit een lover boy gezien.

broer Dasilva
broer Dasilva16 jan. 2019 - 16:11

Ik las dit nieuws hier afgelopen nacht al rond een uur of 02.30 :) . Schitterend vond ik het dat jullie het nieuws inclusief de voorpagina van de televaag al hadden voordat ze het zelf op internet hadden !! Uiterst knap gedaan en graag meer van dat soort actie s :)

Drunken Pumpkins2
Drunken Pumpkins216 jan. 2019 - 14:15

Nou dif is toch wel HET BEWIJS dat de PVV zelf een kartelpartij is die maar voor 2 dingen gaan en dat is geld en macht. Graus zal zijn buddies van het OM wel met flink wat (Russish) geld betaald hebben om zichzelf schoon te houden. Bah bah. En wedden dat die zaak van Wilders doorgaat omxmensen het OM te verdenken. Dit is rechts mensen. Trap niet in die onzin van Geert. Links is er voor socialisme, gelijkheid en vrijheid.

2 Reacties
Mr Ed
Mr Ed16 jan. 2019 - 16:50

Dit is helemaal geen bewijs, dit is een aantijging. Het bewijs volgt misschien nog wel, die flauwekul over Russisch geld gelooft u hopelijk zelf ook niet.

Bert Jansen2
Bert Jansen218 jan. 2019 - 22:25

De gevulde koffertjes van wilders kwamen uit de VS en Israel.

HM van der Meulen
HM van der Meulen16 jan. 2019 - 13:49

Geweldig, de snelheid waarmee die PVV-ers er achter komen dat je de groep niet verantwoordelijk mag maken voor het gedrag van de enkeling. Het heeft 20 jaar geduurd, maar dan komt de ommezwaai ook binnen 24 uur.

Fransss en Vrij
Fransss en Vrij16 jan. 2019 - 13:37

Het lijkt er op dat de Telegraaf de beweringen van de vrouw zonder bewijs of getuigen publiceert. Dit zou toch niet mogen, dit soort aantijgingen blijft altijd hangen, hoe onschuldig je later ook verklaard wordt of hoeveel rectificaties er ook geplaatst worden.

2 Reacties
madbako
madbako16 jan. 2019 - 16:58

Daar hebben ze bij de Telegraaf nog nooit wakker van gelegen wat nu wel en niet mag

broer Dasilva
broer Dasilva16 jan. 2019 - 21:47

Deze site bracht het nieuws van de telegraaf zelfs al eerder dan zij zelf :)

janus leanus
janus leanus16 jan. 2019 - 12:42

Zijn privé zaken, vraag maar aan arrogander pechtold. En nu serieus: kan me moeilijk voorstellen dat je zo vaak beschuldigd wordt van dit soort gedrag en dat het iedere keer onwaar is. Tot het bewezen is kan je er niet echt over oordelen, maar die graus zal, zacht uitgedrukt, geen lieverdje zijn.

Thuiszitter
Thuiszitter16 jan. 2019 - 12:34

Gezien zijn verleden had ik hem op non actief gezet . Hij zal er wel weer mee wegkomen wegens gebrek aan bewijs, haar woord tegen het zijne.

Me4
Me416 jan. 2019 - 11:32

Srry, ik bedoel natuurlijk De Penguin hoewel misschien is hij een kruising tussen beide?

Me4
Me416 jan. 2019 - 11:27

Hahaha, niet alleen fysiek maar ook in gedrag lijkt hij op de The Joker uit Batman, tis gewoon een boef!

Arne Lucassen
Arne Lucassen16 jan. 2019 - 11:21

Vergelijkbaar verhaal als bij Pechtold. Dat moet je dan als onafhankelijk medium in beide gevallen ook gelijk behandelen lijkt me.

1 Reactie
Perezoso
Perezoso16 jan. 2019 - 13:05

Yep, net zoals de St. Pietersberg en de Mont Blanc. Een pot nat.

Joop den Uil
Joop den Uil16 jan. 2019 - 11:17

hoogste tijd voor deze politieke duizendpoot voor een mooie brusselse EP positie.

Zwerfstein
Zwerfstein16 jan. 2019 - 11:09

Als je per ongeluk op de Twitter-feed van een gemiddeld PVV-lid komt weet je ook niet wat je leest. Kwam laatst per ongeluk op die van tante Fleur...#koekoek

JanB2
JanB216 jan. 2019 - 10:24

Moet niet gekker worden. Maar dat Graus, met of zonder seksueel misbruik, een ordinaire proleet van formaat en bovendien mogelijk gestoord is wisten we al lang natuurlijk.

1 Reactie
Drunken Pumpkins2
Drunken Pumpkins216 jan. 2019 - 14:16

Tja hij zit bij de PVV he. Maar volgens de PVV is dit allemaal oke.

vdbemt
vdbemt16 jan. 2019 - 9:45

Dit zal wel een ontzettend zware afweging geweest zijn voor de Telegraaf: moeten we onze geliefde PVV afschermen, of gaan we dit heerlijk smeuiïge verhaal in het nieuws brengen. Want, jongens, dit is toch wel lekker nieuws. Zoveel stelt de PVV nou ook weer niet voor.

4 Reacties
Nick the Stripper
Nick the Stripper16 jan. 2019 - 9:55

Geliefde PVV? De Telegraaf = PraVVDa

Kruimeltjes2
Kruimeltjes216 jan. 2019 - 10:48

De Telegraaf heeft een nieuwe fascistische liefde, het Forum.

vdbemt
vdbemt16 jan. 2019 - 10:48

@Stripper. Gewoon vet rechts. Niet heel erg waarheidsgetrouw. En gek op roddels.

Nick the Stripper
Nick the Stripper16 jan. 2019 - 13:25

vdbemt [ Gewoon vet rechts ] Uiteraard. Maar puntje bij paaltje: VVD. Dat gelonk en geflirt met de nog rechtsere partijen is alleen bedoeld om de VVD op een zo rechts mogelijke koers te houden.

M7
M716 jan. 2019 - 9:28

Wanneer je de man ziet en wanneer je hem hoort praten , weet je toch genoeg : de man ziet er niet uit ,spoort niet en is een blamage voor de Tweede Kamer en zelfs voor zijn eigen partij.

6 Reacties
JJS2
JJS216 jan. 2019 - 10:23

Ah, dus dat is belangrijk voor u, de man ziet er niet uit dus…… Brrrrrrrr, eng hoor en u mag stemmen?

Piet de Geus
Piet de Geus16 jan. 2019 - 11:35

De man ziet er inderdaad uit als de pooier van een Limburgse seksboerderij waar de klandizie wegblijft sinds er een nieuwe snelweg is aangelegd. Maar dat maakt hem nog niet bij voorbaat schuldig.

madbako
madbako16 jan. 2019 - 17:02

@Piet de Geus 16 januari 2019 at 12:35 De man ziet er inderdaad uit als de pooier van een Limburgse seksboerderij waar de klandizie wegblijft sinds er een nieuwe snelweg is aangelegd. Maar dat maakt hem nog niet bij voorbaat schuldig. Inderdaad Piet, maar zijn voorkomen en eerdere uitspraken helpen niet echt om aan dat beeld te ontkomen.

M7
M716 jan. 2019 - 18:51

@ JJS : Ja , ik mag stemmen, dus wees gerust. Maar alleen het eerste deel van mijn reaktie weergeven en daarop reageren...... Brrr, eng hoor ! of bent u wellicht helderziend......?

Piet de Geus
Piet de Geus16 jan. 2019 - 23:57

"zijn voorkomen en eerdere uitspraken helpen niet echt om aan dat beeld te ontkomen" Vandaar dat vrouwe Justitia gedwongen is een blinddoek te dragen. Anders komt zij ook niet van dat beeld af.

madbako
madbako17 jan. 2019 - 9:44

@Piet de Geus 17 januari 2019 at 00:57 “zijn voorkomen en eerdere uitspraken helpen niet echt om aan dat beeld te ontkomen” Vandaar dat vrouwe Justitia gedwongen is een blinddoek te dragen. Anders komt zij ook niet van dat beeld af. Best wel leuk dat symbolisch gezwam. De eerste rechter die een blinddoek op heeft moet ik nog tegenkomen.

Alison Wong
Alison Wong16 jan. 2019 - 9:27

Hoop dat deze fijne man ons blijft beschermen tegen de 'vrouwonvriendelijke' Islam.

1 Reactie
OlavM
OlavM17 jan. 2019 - 0:20

Haha! Die is raak!

Bert Jansen2
Bert Jansen216 jan. 2019 - 8:39

Ach, zolang hij zijn hond maar niet slaat, de dierenvriend....

Kruimeltjes2
Kruimeltjes216 jan. 2019 - 8:31

Het gebeurt niet vaak(eigenlijk nooit), maar ik ben het nu toch eens met Greet. Onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Graus mag dan een raar mannetje zijn, maar hij woont in een staat waar de rechter uitmaakt of iemand schuldig is en niet de straat.

2 Reacties
adriek
adriek16 jan. 2019 - 12:04

Dus: Zij liegt, totdat zij kan bewijzen dat ze de waarheid spreekt. Hij spreekt de waarheid, totdat (alweer) zij kan bewijzen dat hij liegt. En dat bewijzen betreft dan gebeurtenissen waar bewijs zonder getuigenissen vrijwel onmogelijk is en de getuigenissen moeten komen van mensen die zichzelf daarmee benadelen. Ietsje te gemakkelijk Kruimeltje.

RosaLange
RosaLange16 jan. 2019 - 13:08

@Eirda Ik denk dat uw conclusie (zij liegt, totdat zij kan bewijzen dat ze de waarheid spreekt.) veel te ver gaat. Justitie doet nu onderzoek en wij moeten gewoon afwachten totdat duidelijk is welke feiten bewezen kunnen worden. Tot dan is de man in kwestie alleen niet schuldig. En dat zegt weer helemaal niets over hoe we het verhaal van de vrouw beoordelen. En natuurlijk is zij degene die beschuldigt, dus dan moet zij dat weliswaar niet bewijzen (dat is aan justitie) maar we kunnen toch wel verwachten dat ze de beschuldigingen aannemelijk kan maken. Ik snap best dat de situatie van vrouwen niet ideaal is bij misbruik, maar het buiten werking zetten van strafrechtelijke procedures biedt geen soelaas. Ik denk dat we op de een of andere manier vrouwen zover moeten krijgen in deze kwesties niets voor lief ("hij zegt dat hij het nooit meer zal doen") te nemen en bij misbruik meteen aangifte te doen. Dan is het bewijs ook minder lastig dan als je maanden later via een krantenartikel de publiciteit zoekt met de melding dat je misbruikt bent. En bij de politie moeten ze beter toegerust zijn om het feitenrelaas in dit soort zaken te staven. Er zijn wel degelijk goede opsporingstechnieken om ook in dit soort gevallen de waarheid boven tafel te krijgen. Zoals bekend is de politie in Nederland echter laks in dit soort zaken, en dat moet veranderen.

Libertain
Libertain16 jan. 2019 - 8:18

("....dat hij zwaar bedreigd werd, of wilde tegenover de buitenwereld doen voorkomen alsof.") In een notendopje is dit het parade-paardje van het paranoide verhaal die PVV sinds jaren binnen onze maastchappij doet spuiten en die blijkens alles voldoende is voor paar miljoen aanhangers. Deze getallen zijn het bewijs dat er gewoon een cultureel eigenschap betreft. Het doel van PVV en tevens alle extreem-rechtsen? - De buitenlander, het import.

1 Reactie
Libertain
Libertain16 jan. 2019 - 8:19

...maatschappij...enz.

msj_meijerink
msj_meijerink16 jan. 2019 - 8:17

Altijd al hangt er een vreemde mist rondom deze charlatan, en niemand kan precies de vinger erachter krijgen. Nu schijnt die mist langzaam op te trekken en wat zichtbaar wordt ......

Molly Veenstra
Molly Veenstra16 jan. 2019 - 8:15

Wat een afschuwelijk verhaal. Wat er van op waarheid berust en wat is verzonnen zullen we wel nooit precies te weten komen. Dion Graus valt niet te benijden en zijn ex-vrouw ook niet. Zij staan nu beiden te boek als lasterlijke fabulanten en alhoewel dat waarschijnlijk in beide gevallen in meer of mindere mate zal kloppen, doet dat niets af aan de tragiek. Wie dit verhaal met blijdschap zal kunnen lezen is Thierry Baudet. Zo vlak voor de Provinciale staten-verkiezing is dit een Godsgeschenk voor de partij met dezelfde boodschap als de PVV maar die nog niet is achtervolgd door schandalen. Zijn partij zal de PVV nu de genadeklap gaan toebrengen.

Cave Canem
Cave Canem16 jan. 2019 - 7:12

Of de beschuldigingen waar zijn of niet, dat zullen we wellicht nog horen. Neemt niet weg dat we hier al jaren te maken hebben met een politieke clown, die zelfs voor een gouvernementele post in een eventueel kabinet Bruin 1 volledig buiten beeld valt.

GabrielMokummer*...And Justice for All!*
GabrielMokummer*...And Justice for All!*16 jan. 2019 - 7:07

Goedendag. Het moet allemaal nog altijd worden bewijzen natuurlijk, namelijk na een voorzichtig onderzoek, neem ik aan. Maar het feit dat de PVV blijkbaar nog altijd 18 virtuele zetels heeft op dit moment, namelijk na meer 12 jaren in het Parlement (volgens de peilingen van Maurice de Hond) zegt toch echt iets over een deel van de Nederlandse bevolking, die op de PVV gewoon blijft stemmen en steunen, tot nu toe, ondanks al die verschillende schandalen en problemen rondom een behoorlijk aantal PVV'ers (of inmiddels oud-PVV'ers) in het verleden. Als wat zijn ex-vrouw Joyce heeft gezegd tegen de Telegraaf wel klopt, is deze meneer dan echt zoveel beter dan b.v. zijn eigen lievelingshobby?.:) Ik zal zeker ook niet huilen als hij in dat geval eventueel het Parlement moet verlaten. Een fijne dag.

Bernie2
Bernie216 jan. 2019 - 6:51

Dat meldt de Telegraaf. Amai... Ondanks dat de man zijn staat van dienst in deze bepaald niet mee heeft wacht ik maar even af wat de serieuze pers hierover meldt in de loop van het justitiële onderzoek. #hoogchocoladegehalte

3 Reacties
the dude
the dude16 jan. 2019 - 7:40

Maar in de "Lügenpresse" is deze clown toch al zo goed als veroordeeld? Ook heel benieuwd wat de Grote Roerganger van de PVV met de verkiezingen voor de deur met deze affaire gaat doen.

Robbels
Robbels16 jan. 2019 - 8:49

'Maar in de “Lügenpresse” is deze clown toch al zo goed als veroordeeld?' - Ik vond hem van te voren uberhaupt al niet geschikt voor het politiek ambt. Dit soort berichten bevestigen dat slechts.

Bernie2
Bernie216 jan. 2019 - 9:49

Ik denk dat dat het de chef geen moer interesseert Dude. Die laat -kijkend naar zijn verleden in deze- zijn tuig dat buiten maatschappelijk gewenste paden marcheert rustig vallen als een baksteen. Zoals fascistoïde leiders dat doen. Hij is daarop geen uitzondering.

DaanOuwens
DaanOuwens16 jan. 2019 - 6:38

Geen groot nieuws. Dit is het normale PVV-gedrag. Ik snap best dat deze vrouw aangifte doet, maar dat Graus niet spoort kan ook voor haar geen nieuws zijn geweest. En toch is zij een relatie met hem begonnen. Dat is vragen om problemen. Voor de PVV-aanhang zegt dit nieuws weinig, die volgen de leider die zegt dat er niets aan de hand is. Bovendien heeft Graus niets verkeerds gedaan volgens de aanhang. Kortom fake news.

13 Reacties
Nico de Mus
Nico de Mus16 jan. 2019 - 7:56

Jij schrijft. .. !!Dit is het normale PVV-gedrag!! geloof je het zelf? Het dwingen tot seks met derden,

Robbels
Robbels16 jan. 2019 - 9:02

@ Nico de Mus 'geloof je het zelf? Het dwingen tot seks met derden,' DaanOuwens schrijft het wat mij betreft wat ruw op. Het staat wat mij betreft wel buiten kijf dat er slechts 1 partij is die (het lijkt wel stelselmatig) dit soort mafketels aantrekt die telkens met enorme rariteiten in het nieuws komen.

Henriette3
Henriette316 jan. 2019 - 9:05

DaanOuwens, Heb je het stuk wel gelezen of schrijf je je vooroordelen op voordat je kennis hebt genomen van? Dit is normaal PVV-gedrag; dronken rijden en alle Marokkanen k.t-Marokkanen noemen is PVDA-gedrag? Schenkingen aannemen van diplomaten en vrouwen zwanger maken en vertrekken is D-66 gedrag? Zoiets? "Die volgen de leider die zegt dat er niets aan de hand is" Wilders zegt dat hij zonder feiten zijn collega moet geloven. Dat doet toch ieder weldenkend mens? " Bovendien heeft Graus niets verkeerds gedaan volgens de aanhang" Wie heb je allemaal gesproken of waar staat dat? Helaas hangt jouw comment aan elkaar van aannames en hokjesdenken.

Zandx
Zandx16 jan. 2019 - 14:45

Henriette, Daan heeft gewoon even een geluksmomentje en laat zn onderbuik even leeg lopen. Is ook wel verleidelijk met zo’n figuur als Dion en zo’n partij als de PVV..

DaanOuwens
DaanOuwens16 jan. 2019 - 20:57

@ Nico de Mus/Henriette/Zandx Het normale PVV-gedrag van kader en achterban. Van hij zegt wat wij denken. Van geen ethiek en oprechtheid. maar leugens. Van geweld, van aanranding en van oplichting. Niets nieuws en talloze voorbeelden. Ik begrijp dat jullie wat moeite hebben met de zwarte kant van je club onder ogen te zien. Maar daar moet je bij Wilders over klagen, niet bij mij.

Nico de Mus
Nico de Mus17 jan. 2019 - 8:13

@DaanOuwens 16 januari 2019 at 21:57 !van je club onder ogen te zien. ! Wie zegt dat dat mijn club is ? zoals Henriette al schrijft ,je stukken staan vol met aannames,

DaanOuwens
DaanOuwens17 jan. 2019 - 11:38

@ Nico de Mus Jij schrijft; Wie zegt dat dat mijn club is ? Ik. Gezien je teksten en standpunten ben je een aanhanger van de PVV.

Zandx
Zandx17 jan. 2019 - 19:15

Ik denk dat jij, Daan, met je aannames en oordelen een moeilijk leven hebt. Dat blijkt uit je reacties op dit forum. Vaak ongefundeerd en nodeloos kwetsend..

DaanOuwens
DaanOuwens17 jan. 2019 - 22:00

@ Zandx Jij schrijft; Ik denk dat jij, Daan, met je aannames en oordelen een moeilijk leven hebt. Dat blijkt uit je reacties op dit forum. Vaak ongefundeerd en nodeloos kwetsend.. Valt best mee, ik heb het doorgaans prima naar mijn zin. Zelden ongefundeerd trouwens en kwetsend zeker niet als bedoeld effect. Wel scherp en hard inderdaad. Anders dan jij, want jouw nickname is slechts bedoeld om een vroegere reageerder ZandB die inmiddels niet meer deelneemt aan dit forum te beledigen of te provoceren. Zoiets zou ik nou weer nooit doen. Kortom je trekt niet de juiste conclusies uit mijn teksten.

Nico de Mus
Nico de Mus18 jan. 2019 - 6:24

@ DaanOuwens 17 januari 2019 at 12:38 Jij schrijft: ik..... Nogmaals je moet niet zo veel denken..

DaanOuwens
DaanOuwens18 jan. 2019 - 18:32

@ Nico de Mus Jij schrijft: Nogmaals je moet niet zo veel denken.. Denken... daar moet jij eens mee beginnen.

Nico de Mus
Nico de Mus18 jan. 2019 - 19:58

@DaanOuwens 18 januari 2019 at 19:32 Jij schrijft: denken...... ik dacht al ,, altijd het laatste woord...

DaanOuwens
DaanOuwens21 jan. 2019 - 21:40

@ Nico de Mus Jij schrijft: ik dacht al ,, altijd het laatste woord… Inderdaad

Perezoso
Perezoso16 jan. 2019 - 1:30

Dat maakt hem wel dan wel geschikt voor minister Huisdieren en Vrouwendingetjes. Kabinet Baudet-Wilders 1. Een aantal reaguurders hier kan niet wachten... Eindelijk bevrijd van het linkse juk.