Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Elke twee dagen wordt er een milieuactivist vermoord, al tien jaar lang

Meeste slachtoffers in armere landen en onder inheemse bevolking
Joop

Prominent Wilders fan Pamela Geller van Facebook gegooid

  •  
13-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding-2016-06-13-om-20.17.02
Facebook heeft anti-islamactiviste en prominent aanhanger van Geert Wilders Pamela Geller van het sociale netwerk gegooid wegens het schenden van de gebruiksvoorwaarden. Volgens Facebook maakte Geller zich schuldig aan haat zaaien. Geller beschuldigt Facebook nu van het naleven van de sharia.
Het gaat om de ‘Stop Islamization of America’ pagina, waarop Geller en haar aanhang onophoudelijk waarschuwen voor “de islamisering”. Op haar eigen website schrijft de controversiële Geller nu: ‘Dit is een schande. Naleving van de sharia in de nasleep van een jihad-aanslag?’ Geller roept haar aanhangers op Facebook over te halen de islamofobische haatpagina te herstellen.
Het is niet de eerste keer dat Gellers haatcampagnes ongewenst verklaard worden. In 2012 wilde zij op zo’n 50 locaties in de metro van New York anti-islamposters ophangen. De advertentieruimte was al aangekocht, maar het metrobedrijf stak er uiteindelijk een stokje voor en liet weten geen ‘giftige boodschappen die voor verdeling zorgen’ te willen plaatsen. In San Francisco had Geller – die Geert Wilders voortdurend ‘de dapperste man van Europa noemt – wel enige tijd anti-islamposters op enkele stadsbussen. Op die posters werd het stadsbestuur van San Francisco, net als Facebook nu, ervan beschuldigd de sharia na te leven.
Bron: Haaretz

Meer over:

islamofobie, wereld, nieuws,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (73)

rbakels
rbakels31 jul. 2016 - 21:59

Ik ga (als blonde Hollander) een actie beginnen vóór de islamisering van Nederland. En over mijn ervaringen ga ik dan later een boek schrijven. Vermoedelijk haalt de poltie dan eerst het protocol radicalisering uit de kast, en krijg ik bezoek van deradicaliseringsexperts, eerst vriendelijk, daarna dwingender. Als ik ze beleefd vertel dat ik helemaal niet geradicaliseerd ben zetten ze een tandje bij, want volgens het protocol zijn de ontkenners het allerergst. Ik sluit niet uit dat ze het uit mij gaan martelen. Ik hoop dat ik Wilders boos krijg en hij Kamervragen gaat stellen of ik niet kan worden teruggestuurd naar mijn eigen land. Maar dat is Nederland, Holland om precies te zijn. Ik zal er van mijn kant op aandringen dat Wilders optieft naar Limburg - en dat de grens tussen Limburg en de rest van Nederland pot- en potdicht gaat! Want de massa-immigratie van halve gare PVV-ers loopt de spuigaten uit!

Pawn
Pawn15 jun. 2016 - 10:35

Het was maar van korte duur. De Facebookpagina van mevrouw is weer gewoon bereikbaar.

[verwijderd]
[verwijderd]15 jun. 2016 - 9:27

--- Dit bericht is verwijderd —

1 Reactie
Reinaert de Vos
Reinaert de Vos1 aug. 2016 - 9:03

[Pamela Geller is geobsedeerd door de islam.] Dat klopt natuurlijk als een zwerende vinger maar er zijn ook nogal wat moslims die ongezond geobsedeerd zijn door de Islam. Het blijft overigens in een uiterst commercieel land als de VS toch ook interessant dat je geen anti-islam posters mag ophangen. Inzake het communisme hebben ze nooit zo moeilijk gedaan, integendeel. Ook is het natuurlijk vreemd dat pak em beet een Mc Donaldsreclame geen enkel probleem is terwijl de Big Mac een regelrechte bom onder de gezondheid is en de planeet verwoest. En wat te denken van wapenadvertenties? Reclame mag blijkbaar alleen gebruikt worden voor politiek -commerciële doeleinden want laten we wel wezen, de suikerlobby, autolobby en tabakslobby zijn al decennia politieke elementen van formaat. Geller en veel anderen zien de Islam als een gevaarlijke godsdienst met dito geweld en willen daar tegen waarschuwen. Daar kan je het mee eens zijn of niet maar de obsessie om dergelijke opvattingen af te doen als haatzaaierij begint steeds grotesker vormen aan te nemen. De hysterie onder links aangaande religiekritiek begint angstaanjagende vormen aan te nemen. Men is totaal niet meer in staat om haatzaaien, islamofobie en religiekritiek uit elkaar te houden. Links heeft zich zozeer geïdentificeerd met de Islam (moslims zijn slachtoffers) dat het steeds ingewikkelder wordt om kritisch te zijn want ook hier verwordt kritiek al in de ogen van de linkse goedwillende intellectueel al snel tot racisme (het magische toverwoord om mensen stil te krijgen). Rechts kan overigens niet meer anders denken dan in anti-islam sentimenten en blijft op schandalige wijze murmelen over een aanzuigende werking terwijl elk onderzoek uitwijst dat migranten die snel mogen integreren beter functioneren en ook gemakkelijker weer vertrekken als ze dit willen. Laten we de Islam niet behandelen als iets heel bijzonders waar we heel voorzichtig mee moeten zijn. Het is gewoon een set van opvattingen over leven en dood en hoe te handelen als mens. Daar mag je gewoon faliekant tegen zijn, net als pak em beet het neoliberalisme. Niets raars aan.

Erik.M
Erik.M14 jun. 2016 - 18:29

Protest op de islam is levensgevaarlijk,geen protest op de islam is ook levensgevaarlijk,een pad stelling.

2 Reacties
Sol Invictus
Sol Invictus14 jun. 2016 - 23:41

"Protest tegen de islam is levensgevaarlijk, geen protest tegen de islam is ook levensgevaarlijk, een pat stelling." tijd voor een inburgeringscursus Nederlands.

Pawn
Pawn15 jun. 2016 - 10:37

Pat

Michiel Online
Michiel Online14 jun. 2016 - 13:32

Het gaat niet "de islam" worden in de wereld, of "het christendom". het gaat een nieuwe religie worden, of helemaal geen misschien. de oude religies zijn gebaseerd op strijd, en met de globalisering is die strijd voorbij. dat moeten we leren beseffen.

1 Reactie
insignia
insignia14 jun. 2016 - 16:18

Michiel - ben het oneens met je. De religies zijn in feite leefregels voor een goede samenleving, opgesteld door wijzen. De minder wijzen hebben vaak getracht hun leefregels op te leggen aan anderen, al dan niet met grof geweld. Heden ten dage is er sterke behoefte van de heersende toplaag bepaalde leefregels op te leggen aan de gehele wereld. En dat lijkt aardig te lukken. Maar de strijd is nog maar net begonnen want de mens laat zich niet dwingen. Het worden spannende tijden.

Savanne Rotsmoel
Savanne Rotsmoel14 jun. 2016 - 13:24

Als je campagne voert tegen het gedachtegoed van Trump, tegen de plezierjacht, tegen wapenbezit, tegen kernenergie, tegen de bio-industrie, of tegen zwarte piet, dan wordt dat geen haatzaaien genoemd, ondanks het feit dat er miljoenen mensen zijn die het niet me je eens zijn of die er negatieve effecten van zullen ondervinden. Maar als je tegen de islam bent en/of de islamisering van je cultuur, dan heet het wel degelijk haatzaaien en wordt er gesproken over haatcampagnes. Dat u deze woorden niet per ongeluk in een verkeerde context gebruikt.

1 Reactie
vakman2
vakman214 jun. 2016 - 18:28

Wordt wakker - het probleem is niet dat je niet dat je geen campagne mag voeren tegen een gedachtegoed. Het probleem gaat over de vraag of er wel of niet gestigmatiseerd wordt. En dat is niet iets wat je kunt negeren - de geschiedenis laat de giftige gevolgen zien waar het negatief wegzetten van hele bevolkingsgroepen toe kan leiden... ik zou zeggen, denk beter na over waar het werkelijk omgaat. Er lijkt sprake te zijn van een situatie waarin mensen (geheel los van kennis) zich laten opjutten om bang te zijn voor andere mensen (en een heel kein kliekje profiteert daar vervolgens weer van!). Tja, verdeel en heers. De vraag is of jij iemand bent die zich laat manipuleren...

Demotje
Demotje14 jun. 2016 - 11:24

En weer hebben de rechtse het nakijken op de ultraslinkse.Het wordttoch hoog tijd dat wilders aan de macht komt om puin te ruimen. https://www.oneworld.nl/data/achtergrond/nederlandse-rol-corruptie-met-hulpgeld-mozambique

trotsopnederland
trotsopnederland14 jun. 2016 - 11:05

Het past perfect in de tijd waarin we nu leven. Een links radicaal zoals Zuckerberg ziet de linkse machtsbasis afbrokkelen en raakt in paniek. Pure censuur, net als in de tweede wereldoorlog. Maar het zal allemaal niet helpen, mensen krijgen alleen maar meer afkeer van links. Maar als je geen argumenten hebt om de discussie aan te gaan, kun je ook niks anders dan dit soort acties.

4 Reacties
Acid Prune
Acid Prune14 jun. 2016 - 14:25

uw definitie van links is alles dat niet een ongelooflijke haat heeft tegen moslims

adriek
adriek14 jun. 2016 - 15:33

Zuckerberg gelooft alleen in geld. Veel geld. Velen zien dat als 'rechts'.

Joe Speedboot
Joe Speedboot14 jun. 2016 - 16:28

'Pure censuur, net als in de tweede wereldoorlog.' Wat een oeverloze flauwekul. FB is een particulier bedrijf wat zich slechts aan de wet dient te houden en verder geen enkele verplichting heeft.

Sol Invictus
Sol Invictus14 jun. 2016 - 23:47

Ik krijg zo langzamerhand een afkeer van hele domme mensen - Zuckerberg een linksradicaal. Straks noem je Stalin nog een lieverdje, en die andere held van je, Pol Pot, een uitstekende oosterse kok.

Henk van der Tak
Henk van der Tak14 jun. 2016 - 8:45

Naar mijn bescheiden idee, kan Facebook dan wel zo'n 50% van alle accounts sluiten. Deze actie getuigd niet van slimheid. Als je dit soort pagina's sluit ontneem je velen, die hier tegen zijn, de mogelijkheid hier een weerwoord aan te geven. Daarnaast maakt Facebook zich schuldig aan het negeren van een van de belangrijkste regels in de journalistiek, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, vrijheid van woord en geschrift. Eveneens opent Facebook de ogen van mensen welke zich niet kunnen vinden in hun beleid, waardoor er uiteindelijk als het echt niet meer mogelijk is je eigen mening op Facebook te plaatsen, tot de ontwikkeling van een nieuw sociaal media platvorm waar een ieder wel zíjn of haar 'ongezouten' mening kan ventileren.

1 Reactie
Henk Reekers
Henk Reekers14 jun. 2016 - 14:27

Haatzaaien is haatzaaien. Ze is niet de eerste, zal niet de laatste zijn die ze verwijderen. Dat zou je kunnen zien, als je rechteroog niet blind zou zijn.

LodeHere
LodeHere14 jun. 2016 - 7:55

Dit artikel maakte al bekend dat dit soort Facebook censuur plaats zou gaan vinden, en niet alleen op Facebook: "Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt" http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/06/Oorlog-tegen-vrijheid-meningsuiting-Bekende-rechtse-internetmedia-en-personen-monddood-gemaakt

6 Reacties
johannn2
johannn214 jun. 2016 - 10:41

Lode, xandernieuws.punt.nl.............. Dat is geen nieuwssite, maar een complotterssite. Met dit 'nieuws' informeer je ons alleen, dat je niet geloofwaardig meer bent. .

LodeHere
LodeHere14 jun. 2016 - 11:42

@johannn Als je niet kan ontkennen dat iets waar is kan je altijd de boodschapper nog trachten in diskrediet te brengen... dan hoef je niets te weerleggen van de inhoud. Op de man spelen is ook een tactiek die daar bij past. Intussen noemt die website zeker in dit geval de feiten met verwijzing naar de originele zeker ook in dit geval betrouwbare bron.

Albert Einstein
Albert Einstein14 jun. 2016 - 15:17

Johannnnnnnnnn, Nogal gemakkelijk om je politieke tegenstanders van complotdenken te betichten. Dat kunnen we allemaal wel!

johannn2
johannn214 jun. 2016 - 15:19

Lode, Je bedoelt wat jijzelf doet met wat je de Main Stream Media noemt ? Je vertrouwt de journalistiek media niet (MSM), met hun als journalist opgeleide verslaggevers en tijdens hun opleiding al doordrongen van de gedragscode van journalistieke berichtgeving, zoals neutraliteit en hoor en wederhoor. Media met redactionele onafhankelijkheid t.o.v. de bedrijfsmatige kant van hun bedrijf. Aanspreekbaar op hun berichtgeving, door o.m. ingezonden brieven, via een eigen ombudsfunctionaris die externe kritiek op hun krant uitzoekt en nb plaatst in het eigen medium, en zo nodig voor de Raad voor de Journalistiek gedaagd kunnen worden en gecorrigeerd kunnen worden. En jij wenst wel vertrouwen te stellen in volkomen oncontroleerbare "alternatieve media", die nergens aan gebonden zijn of zich wensen te binden. Waarvan de bronnen obscuur zijn. Die ook na de meest baarlijke nonsens gewoon door kunnen gaan en hun trouwe aanhang - zoals jij - wonderlijk genoeg blijven behouden. Ieder zijn meug. Ik wens je een lang leven en een goede gezondheid. Johan

johannn2
johannn214 jun. 2016 - 15:26

Ik wil er nog aan toevoegen, dat als een door mij hiervoor beschreven, door jou Main Stream Medium genoemd, medium in de fout gaat, dat hen dat reputatieschade bezorgt, die hen klanten kan kosten als ze dat niet corrigeren of als ze dat te vaak laten gebeuren. Ik heb inderdaad meer vertrouwen in dat soort media voor goede berichtgeving.

LodeHere
LodeHere14 jun. 2016 - 18:53

@Johann Slechts een voorbeeldje uit zeer vele voor uw informatie: "Operation Mockingbird...media exposed must watch!" https://www.youtube.com/watch?v=U9Bac-tnmWU Dank voor uw goede wensen. Insgelijks. : )

melvin84
melvin8414 jun. 2016 - 7:48

facebook maakt zichzelf kapot, wordt een npo gedachte politie ipv een vrijplaats waar een ieder wat kan zeggen. islamisering is een feit dus niks rasictisch aan. of je de islamisering (definitie de groei van islam in een samenleving wat het geval is in de wereld, zelfs in islamitische landen waar niet moslims een kleiner percentage van de samenleving uitmake) een hart toedraagt of wilt stoppen is ook toegestaan zover het binnen de grenzen van beschaving blijft. https://www.facebook.com/help/delete_account

Ulltrafox
Ulltrafox14 jun. 2016 - 6:39

Mijn God in wat voor wereld leven we.... Met dit soort acties van FB wordt alle kritiek op een religie met middeleeuwse praktijken en denkbeelden stelselmatig in de kiem gesmoord. Wat is er erger islamofobie of een een homohatende vrouw onderdrukkende en anti semitische religie. Joost , pardon JOOP mag het zeggen.

2 Reacties
Zandb
Zandb14 jun. 2016 - 8:15

Wat is dat nou voor vraag: "Wat is erger!". Voor een religie is plaats op Facebook. Voor islamofobie, voor homohaat, voor vrouwenonderdrukking *, voor antisemitisme niet, lijkt mij. * al dat is natuurlijk wel wat je daar precies onder verstaat!

Albert Einstein
Albert Einstein14 jun. 2016 - 15:22

Zandb, En als homohaat, vrouwenonderdrukking en antisemitisme nu de kern van een religie zijn, is er dan plaats voor?

Sjors Spruitje
Sjors Spruitje14 jun. 2016 - 6:08

‘Stop Islamization of America’. Ik denk dat de meeste familieleden van de slachtoffers van Orlando dat nog helemaal niet zo'n gek standpunt vinden.

msj_meijerink
msj_meijerink14 jun. 2016 - 6:04

Ik heb GEEN facebook (meer) en ik had nog nooit van deze geblondeerde juffrouw gehoord. Ze lijkt me wel eng. Krijgt ze wel regelmatig de benodigde medicatie om te functioneren?

2 Reacties
pindsvine
pindsvine14 jun. 2016 - 8:53

Wilders kijkt ook wel een beetje schrikachtig. Heeft 'ie nou een permanentje in zijn haar of lijkt dat zo?

Dick3
Dick314 jun. 2016 - 9:16

Dus omdat u haar niet kent gaat u haar maar heel op haar uiterlijk aanvallen? Wat zwak heer Meijerink.

rlindsen
rlindsen14 jun. 2016 - 4:45

Ik heb niet zoveel verstand van Facebook, wel lijkt het me duidelijk dat deze dame psychiatrische hulp nodig heeft en wel dringend en snel. Wilders is in dat verband een gepasseerd station; niet meer te redden.

Dave2
Dave214 jun. 2016 - 0:41

Kan iemand mij wat voorbeelden geven van Gellers haatzaaiende gedachtegoed? Ik merk dat definities op Joop nogal worden opgerekt en dat Facebook actief het publieke debat stuurt doormiddel van het pushen of verwijderen van nieuwsberichten.

johannn2
johannn213 jun. 2016 - 22:20

Ik ken wel salami, maar islami heb ik nooit van gehoord. .

1 Reactie
rbakels
rbakels31 jul. 2016 - 22:04

Salamitactiek = tactiek van stiekeme Italiaanse moslims die houden van letterspelletjes.

Pawn
Pawn13 jun. 2016 - 20:28

Ik kan even niet neer terughalen waar ik het las van de week (u wel, laat het hier weten) maar uit een onderzoek bleek dat het vooral vrouwen zijn die vuil spuiten op fora en zich facistisch kranig profileren.

3 Reacties
Mary Jane
Mary Jane13 jun. 2016 - 23:03

Eh, eh, eh, niet discrimineren hè?

poeslief
poeslief14 jun. 2016 - 8:35

@pawn "....maar uit een onderzoek bleek dat het vooral vrouwen zijn die vuil spuiten op fora en zich facistisch kranig profileren." Onderzoek van wie? Maroc.nl?

Pawn
Pawn14 jun. 2016 - 10:53

Dit vond ik o.m. terug in NRC Handelsblad van de afgelopen week: "(...) Onderzoekers van de Universiteit van Miami (UoM) analyseerden een wereldwijd online netwerk van IS-aanhangers. Vrouwen bleken in dat netwerk de meest strategische posities in te nemen. Hun contacten zijn belangrijker voor het doorgeven van IS-boodschappen – en daarmee voor versterking van de organisatie – dan die van mannen. (...)"

crumb2
crumb213 jun. 2016 - 20:23

Ik weet niet wat de “gebruiksvoorwaarden” zijn op facebook want ik ben een steentijd-achtig fossiel dat daar niet aan mee doet. Ik kan me al nauwelijks staande houden met iets simpels als “Joop” en zelfs daar ken ik alle gebruiksvoorwaarden niet van. (gelukkig houdt el moderator die voorwaarden wél nauwlettend in de gaten) Maar dat deze dame van het populaire netwerk verbannen is kan ik me goed voorstellen. Wat wil je met een naam als “Geller” ? Allemaal duidelijke crypto-fascisten, xeno/islamofoben en waarschijnlijk spreekbuizen van de Shin Bet en/of de Mossad, en van het internationaal Zionisme. Zoveel moge duidelijk zijn. Zuckerberg, ook zo’n naam. Oh wacht, ahum. Maar dát is nou net de dubbel bluf snapt u wel ? Het dubbel doortrapte spelletje van die geniepige…..eh…nou ja. En die suffe Wilders laat zich daarvoor nog gebruiken ook. Ahum II.

aburrido
aburrido13 jun. 2016 - 20:20

Facebook is een joke. Gisteren rapporteerde ik een profiel wat kill jews in zijn profiel had staan. Een paar minuten later krijg je een berichtje terug dat het niet in strijd met de richtlijnen is. Volgens mij doet fb ook aan een soort van etnisch profileren.

Marcella Rijen
Marcella Rijen13 jun. 2016 - 20:17

En ook deze pagina van Geller is nog steeds in de lucht https://www.facebook.com/stopislamizationofamerica/

Nick Ros
Nick Ros13 jun. 2016 - 20:17

Zal Geert ook blij zijn met zo'n gek ?

2 Reacties
johannn2
johannn213 jun. 2016 - 22:18

Nick, Geert is gek mét haar. .

Tom Meijer
Tom Meijer14 jun. 2016 - 8:05

O zeker, hij heeft haar verschillende malen in de VS ontmoet en zelfs opgezocht. Hij heeft niets dan lof voor haar, wat wederzijds is. Zegt genoeg over beiden.

Marcella Rijen
Marcella Rijen13 jun. 2016 - 20:15

Hoezo van Facebook verwijderd??? https://www.facebook.com/pamelageller/

Tom Meijer
Tom Meijer13 jun. 2016 - 19:34

Kritiek op religie moet uiteraard kunnen maar dat is niet hetzelfde als haatzaaien. En dat laatste is wat mevrouw Geller doet. Al heel lang. Verwijderen de pagina's van dit uitschot, beter laat dan nooit (want dat het te lang geduurd heeft staat buiten kijf).

5 Reacties
Johan Stavers
Johan Stavers13 jun. 2016 - 21:13

Ik ben benieuwd hoe lang het doet tot u de parallel ziet tussen de anti-Islam beweging en de anti-(blanke) racistische beweging...(cultivering slachtofferrol, generalizering etc)

rbakels
rbakels13 jun. 2016 - 21:46

Inderdaad, haatzaaien is iets anders. Alleen vraag ik me af wat "religiekritiek" eigenlijk is. "Kritiek" klinkt naar ratio, terwijl religie synoniem is met geloof, en geloof is welhaast per definitie irrationeel. Of bedoelen ze de vaak conservatieve regels voor het dagelijks leven die kerkgenootschappen af plegen te scheiden? (over de rol van man en vrouw en zo). Dat doet me denken aan die uitspraak dat god geweldig is maar het alleen niet zo getroffen heeft met zijn personeel op aarde. Uit naam van religie wordt van alles beweerd. Mijn god!

Albert Einstein
Albert Einstein14 jun. 2016 - 7:24

Frits, Met de ratio kun je inderdaad geen kritiek leveren op het irrationele. Maar je kunt het irrationele wel integraal afwijzen.

Tom Meijer
Tom Meijer14 jun. 2016 - 8:02

@Frits Religiekritiek zoals die in de sociale media wordt beweerd gepleegd te worden heeft in het overgrote deel van de gevallen die ik zie helemaal niets met kritiek te maken maar is gewoon haatzaaien. Dit staat nog los van de vraag of kritiek op religie inderdaad wel mogelijk is. Een rationele actie als kritiek loslaten op irrationele denkbeelden werkt niet. Daar komt nog bij dat vele gelovigen elke kritiek op hun religie als een soort van criminele daad beschouwen. Het is zoals de heer Einstein hier zegt: "Maar je kunt het irrationele wel integraal afwijzen." Godsdienst is slecht voor de menselijke ontwikkeling en zou altijd afgewezen en (in de 'geest') bestreden moeten worden.

Tom Meijer
Tom Meijer14 jun. 2016 - 8:05

@Johan Wat wilt U precies beweren?

rbakels
rbakels13 jun. 2016 - 18:53

In de VS geldt een bijna onbeperkte vrijheid van meningsuiting. Joden vervloeken, holocaust ontkennen, het mag allemaal volgens het First Amendment. Toegegeven: een blote tepel laten zien mag niet in de VS Het land was wekenlang in rep en roer van nipplegate. Misschien ook al onder islamitische invloed? Dat Facebook deze dame weert ondanks de ruime vrijheid van meningsuiting in de VS is dus bepaald opmerkelijk, en ik denk dat dit zeker niet zonder advies van de advocaten van Facebook is gebeurd. IK ben geen fan van Facebook maar hier geef ik ze groot gelijk. Anders dan je van de (geretoucheerde?) foto zou concluderen loopt mevrouw Geller al tegen de zestig. Lijkt me een zielig type. Ik ben geen moslim maar een bleke blonde Hollander. Niettemin overweeg ik een actiegroep vóór de islamisering van Nederland op te richten. Niet radicaal os zo - maar ik denk dat ik meteen de wijkagent op de stoep krijg. Als die ziet dat ik geen bier in huis heb zal hij mij aanhouden. Wegens islam.

1 Reactie
JanB2
JanB214 jun. 2016 - 17:11

Misschien ook al onder islamitische invloed? Sarcasme hoop ik.

hjager
hjager13 jun. 2016 - 18:38

Is nog gewoon online https://m.facebook.com/pamelageller/

1 Reactie
SvenHoek
SvenHoek13 jun. 2016 - 19:31

Dat is hat prive pagina. Er is daarnaast eentje van haar organisatie. Die is plat gehaald. Geheel conform de afspraken die Merkel recent met Facebook, Google, Reddit e.d. heeft gemaakt.

Nagus
Nagus13 jun. 2016 - 18:37

Bedrijven als Facebook spelen maar een dubieuze rol. Ik weet niet of het goed is dat zulke bedrijven zo'n grote rol spelen in het maatschappelijk debat. Doet me toch een beetje aan censuur en sturing van de publieke opinie denken.

2 Reacties
Pawn
Pawn13 jun. 2016 - 20:36

Bedrijven als Facebook, Google en LinkedIn zijn de uitgekristaliseerde 'Big Brother' waar Orwell in 1984 op preluderde en voor waarschuwde. Wie de vrijheid van zichzelf, z'n gezin en familie lief is, die mijdt zulke diensten als de pest in de middeleeuwen.

Albert Einstein
Albert Einstein14 jun. 2016 - 7:30

Facebook is 1 van de lange armen van het grootkapitaal. Het zou nuttig zijn als links zich dat realiseerde, en haar conclusies trok.

JanB2
JanB213 jun. 2016 - 18:28

Dit wijf is zo gek als een deur. Dat ze pas nu van facebook is verwijderd is in feite een in gebreke blijven van facebook. Dit soort pagina's vallen in dezelfde categorie als de propagandapagina's van IS.

2 Reacties
Demotje
Demotje14 jun. 2016 - 7:59

nou jan, jouw categorie is ook niet om over naar huis te schrijven. Je valt samen met fritsfrankdaan in de pagina's van het ultralinkse cda.

JanB2
JanB214 jun. 2016 - 17:09

Aan iemand die kreten als "ultralinks CDA" en vergelijkbare paradoxen hanteert heb ik weinig boodschap. Je reactie diskwalificeert zich ahw vanzelf.

Mark Gh
Mark Gh13 jun. 2016 - 18:28

Och, we weten inmiddels dat Facebook geregeld pagina's en accounts verwijdert. Met én zonder grond.

BassievonToor
BassievonToor13 jun. 2016 - 18:27

Maar kritiek op een religie staat toch niet gelijk aan haat?

6 Reacties
Frank Lenssen2
Frank Lenssen213 jun. 2016 - 18:57

Wie Pamela volgde, weet dat ze niet de geringste poging deed (doet) om kritiek te geven. Haat is haar 'core business' en 'unique selling point'. JanB heeft gelijk: ze is zo gek als een deur. Bij haar vergeleken was Ayn Rand nog een Moeder Theresa. (Ik vraag me soms af of Geert en Pamela het met elkaar deden - het fysiek uitwisselen van haatsappen, bedoel ik)

Mary Jane
Mary Jane13 jun. 2016 - 19:54

Maar liefde is het niet....

Quibus2
Quibus213 jun. 2016 - 19:55

En haatzaaierij staat niet gelijk aan kritiek. Naast Geller is zelfs dat vuilnis van Hans Jansen nog kwaliteitsliteratuur.

BassievonToor
BassievonToor13 jun. 2016 - 22:35

@Frank Lenssen Ken de beste vrouw niet, vandaag is de eerste keer dat ik van haar hoor. Maajid Nawaz (ex-geradicaliseerde) is veel beter op dat gebied.

Mary Jane
Mary Jane13 jun. 2016 - 23:02

Ik zou willen dat mijn manier van vergelijken altijd zo overtuigend uitvalt.

Acid Prune
Acid Prune14 jun. 2016 - 14:26

@frank lenssen over hitler zei men dat ie 1 bal had iedereen weet dat wilders er geen heeft dus het zal wel meevallen