Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Principekwestie

  •  
24-11-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
991 keer bekeken
  •  
Untitled_Artwork

Meer over:

cartoon, knvb
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

wvlith
wvlith26 nov. 2022 - 12:17

Deze Nederlandse vlag is toch ondersteboven ingetekend?

Poeh, poeh
Poeh, poeh25 nov. 2022 - 12:01

Het kabinet doet zo'n beetje hetzelfde. Ze sturen minister Helder (VVD) richting Qatar, maar wachten net zo lang met de mededeling dat ze vertrekt, tot dat ze weten hoe andere west-Europese landen hun statement vorm hebben geven. Valt het lekker niet meer op en kunnen ze wegblijven van het lastige stempel gidsland.

Joop  den Uil
Joop den Uil25 nov. 2022 - 9:30

Als het voorbeeld gegeven moet worden door koning(in) en kabinet, is er toch niets aan de hand ?? Ik doe net als de Oranjes de afgelopen jaren ... mn eigen zin, dwz overtredingen en belastingontduiking en vacantie naar foute landen

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine25 nov. 2022 - 8:49

Volgens mij is het voor de KNVB "sportman of dominee". Terecht dat ze kiezen voor de sport. Overigens gok in niet dat de KNVB (of BV Nederland) voor Qatar gestemd heeft, de keuze was uiteindelijk tussen Qatar en de VS. Het waren vooral de landen in Afrika en Azië die hebben gekozen (wel of niet met wat smeergeld) voor Qatar. Voor BV Nederland (en de KNVB) was een wereldkampioenschap in de VS waarschijnlijk veel lucratiever geweest.

Greendutch
Greendutch25 nov. 2022 - 6:48

👏👏👏👏👏 goede samenvatting, groot applaus