Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Poolse gastvrijheid?

  •  
29-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
welkominpolen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

Boreaal
Boreaal29 apr. 2020 - 11:54

Vergeet de P van pedo's niet in de lijst letters. Hoewel het CoC tegenwoordig graag vergeet dat men in de vorige eeuw ook sterk opkwam voor de rechten van pedofielen moet die sexuele voorkeur er natuurlijk wel bijgezet worden.

1 Reactie
Dehnus
Dehnus29 apr. 2020 - 14:45

ZIe hier: Propaganda werkt en is gevaarlijk. De relatie is ook in Nederland al gelegd tussen homoseksuelen en pedoseksuelen. Terwijl de meeste pedoseksuelen toch echt heteroseksuele mannen zijn.

Rechtse Bal4
Rechtse Bal429 apr. 2020 - 10:31

door het EU lidmaatschap - en dat zijn wezenlijke onderdelen- te accepteren, dient men zich te houden aan deze ''Grondwet''. Dat is ook beleid -actief en reactief- voor bescherming minderheden. Bij massale overtreding dient EU een fikse boete op te leggen ... (en niet alleen aan de googles en microsoften). Duidelijke cartoon, die ingelijst in de zalen van brussel en straatsburg prominent moet worden opgehangen (wie doet dat ? ...)

Bert de Vries
Bert de Vries29 apr. 2020 - 9:21

Polen is een Europese broederstaat. We hebben jaren en jaren geprofiteerd van hun spotgoedkope arbeidskrachten, goed vnopor onze economie. Dus een beetje geknoei met democratie en mensenrechten moeten we door de vingers kunnen zien.

1 Reactie
OlavM
OlavM29 apr. 2020 - 22:31

@ Bert de Vries: [Dus een beetje geknoei met democratie en mensenrechten moeten we door de vingers kunnen zien.] Waarschijnlijk bedoel je dit ironisch. Maar voor de duudelijkheid zeg ik: nee, in geen enkel opzicht! Dat geldt trouwens ook voor Nederland zelf.