Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Poetin zet het hongerwapen in

  •  
05-07-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
523 keer bekeken
  •  
hungergames
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (6)

Jopie666
Jopie6665 jul. 2022 - 20:00

Turkije heeft toch maar een Russisch schip met gestolen graan in beslag genomen, dat er nog velen mogen volgen. Ben trouwens benieuwd, wanneer de eerste Oekrainse raketten gaan inslaan op de Krim. Oekraine heeft met Harpoon raketten de gas en olie infrastructuur rond dat schiereiland al aangevallen en forse schade toegebracht. Ook zijn daarbij flink wat Russen gewond geraakt en vermist. Waarschijnlijk verdampt dus. Rusland maakt dit soort gegevens bijna nooit bekend.

FreddyvD
FreddyvD5 jul. 2022 - 11:35

Het moet niet gekker worden. Dat wij van de Navo al descennia landen dmv embargo's en sancties uithongeren en erger wil nog niet zeggen dat anderen dat ook mogen. Foei Putin. "Do as i say not as i do."

4 Reacties
Andreas4
Andreas45 jul. 2022 - 15:38

Juist ja... heb je voorbeelden van dat 'wij van de Navo" net als Putin zoiets doen? Wie zijn die 'wij' precies? Wat zijn dat voor 'embargo's' en 'sancties' waarvan de bevolking de dupe is? Want Putin is ook maar een mens en heeft het beste met iedereen voor...? Lachen met jou! Je hebt er een naam voor, van die onaangename Scandinavische sprookjesfiguren die kabouters en baby's opvreten geloof ik.

Abdu
Abdu5 jul. 2022 - 18:56

@Andreas4 Iran, N. Korea, Venezuella, Cuba, Jemen,Syrie…. ZAl ik nog meer noemen? Bijna alle Navo landen volgen blindeling de VS in haar sancties tegen anderen. Zij leveren zelfs geen medicijnen aan die landen. Ik denk als andere landen het voorbeeld van het westen volgen, zal het westen als eerste gaat verhongeren.

Andreas4
Andreas45 jul. 2022 - 19:58

@Abdu En hoe is dat volgens jou te vergelijken met agressor Putin en zijn kameraden en hun menslievende "project" in Oekraïne? Je noemt trouwens landen die het net als Putin niet zo nauw nemen met mensenrechten en het begrip oorlogsmisdaden. Waarom? Wat zijn je motieven? Verdacht...

Abdu
Abdu6 jul. 2022 - 11:19

@Andreas “En hoe is dat volgens jou te vergelijken met agressor Putin” Zij houden je westerse tradie van de wereld telkens her/verdelen, anderen plat bombarderen en uitmoorden in stand. Je moet hen dankbaar zijn. En trouwens je “mensenrechten” of democratie zijn westerse verzinsellen om de koloniale verhoudingen in stand te houden. Deze twee waarden zijn buiten het westen wezensvreemd en overbodig. Ieder heeft andere ingangen voor rechten en macht.