Joop

Poetin verzwakt na opstand Prigozhin

  •  
05-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1626 keer bekeken
  •  
poetinverzwakt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

onyxcumulus
onyxcumulus5 jul. 2023 - 16:43

Hoezo verzwakt?

4 Reacties
Mohawk2
Mohawk25 jul. 2023 - 19:11

Nog geen kwart van het privéleger van een small time c(r)ook dat in amper 24 uur zo'n 800 km aflegde en tot op zo'n twee uur rijden van de hoofdstad kon komen zonder noemenswaardige tegenstand (van leger noch bevolking) is jouw idee van een "sterke leider"? Ik denk dat de bevolking van Rusland heeft gezien dat de keizer maar bijzonder weinig kleren aanheeft en dat des keizers maffioze onderknuppels met ambities (en niet zelden met ook een privéleger) dit alles met bijzonder veel interesse hebben gevolgd - om over de rest van de wereld nog maar te zwijgen! Het zag er alles behalve goed uit voor de keizer. Dat moet toch zelfs jij toegeven, O'cumulus...

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine5 jul. 2023 - 19:57

@onyxcumulus, Prigozhin met heel veel volgers heeft vlak voor de 'opstand' een boekje opengedaan over de 'redenen' van de invasie, ze allemaal ontkracht, en het een domme oorlog genoemd.

Paul Spijkers
Paul Spijkers6 jul. 2023 - 1:16

Het aantal kleren die de keizer en zijn regering en legerleiding hebben, nu de baas van Wagner weg is, en nu Wagner huurlingen deels gewoon soldaten worden onder de normale generaals, is er niet meteen minder om geworden in vergelijking met voor die manifestatie, mischien zelfs meer. Wat er van gevonden word is niet zo belangrijk als wat is. Dat zijn schijt stinkt betekent dat we dat kunnen zeggen ALSOF dat iets zou betekenen en andere mensen ons dan met ja zullen aanknikken, maar dat maakt nog niet dat Rusland Oekraine verlaat.

onyxcumulus
onyxcumulus6 jul. 2023 - 16:39

@A little bit of sunshine 5 jul. 2023 - 21:57 ###@onyxcumulus, Prigozhin met heel veel volgers heeft vlak voor de 'opstand' een boekje opengedaan over de 'redenen' van de invasie, ze allemaal ontkracht, en het een domme oorlog genoemd.### Inmiddels is de goede man weer in Moskou! In hoeverre is en was er sprake van een opzetje waar men hier zwaar ingetuind is?

Mathijsco
Mathijsco5 jul. 2023 - 15:48

Die Prighozin valt morgen toevallig uit een raam, verslikt zich in een augurk of wordt geplet door zijn eigen Lada Niva als hij op zaterdag de carterpan aan het vervangen is . Zoek maar iets uit in het grote KGB-handboek.