Joop

Poetin is niet veranderd

  •    •  
02-03-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
336 keer bekeken
  •  
poetinnietveranderd
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (7)

Antonie de Man
Antonie de Man3 mrt. 2022 - 9:06

Vladimir de Waanzinnige heeft zich met de dreiging nucleaire wapens in te zetten buiten de internationale orde geplaatst. Met zo iemand valt ook in de toekomst niet geloofwaardig zaken te doen. Te hopen is dat de kliek rondom Poetin zich dat tijdig realiseert.

harmmeijer
harmmeijer3 mrt. 2022 - 9:00

‘Vladolf Putler’ https://en.wikipedia.org/wiki/Putler#/media/File:Vladolf_Putler.jpg

Jonathan2
Jonathan23 mrt. 2022 - 7:42

Klopt, Arend. En velen onder ons moeten zich schamen dat ze deze psychopaat zo lang hebben gelegitimeerd, de Putin-knuffelaars, of nog erger, de Putin-fanclub, en geholpen hebben zijn macht uit te breiden met de meest bespottelijke redenaties die een aanslag waren op vele mensenrechten, het zelfbeschikkingsrecht, het volkerenrecht en weet ik veel hoe vele rechten nog geschonden zijn om deze weerzinwekkende griezel te behagen en de allerkwetsbaarste in de steek te laten.

LeftFuturist
LeftFuturist2 mrt. 2022 - 21:04

Er schijnt ook een connectie te zijn tussen Poetin en de Russisch onorthodoxe kerk. Wellicht wil hij een eeuwenoud christelijke breuk herstellen. Het schisma van de katholieke kerk. Ik meen ooit is vernomen te hebben 15 jaar geleden dat dit zijn ultieme goal is. Dan zet hij een onorthodoxe priester op de plek van de paus. Als je ooik kijkt naar de bestuurlijjke indeling van Rusland dan is er geen verschil tussen het huidige Rusland en het Romeinse senaat. Wat ook een oligarchie was.

2 Reacties
Phil2
Phil23 mrt. 2022 - 6:36

Dat is een goeie. Poetin schijnt regelmatig naar de kerk te gaan. Het kan bijna niet anders dan dat hij daar het gevoel heeft gekregen dat hij een heilige taak te verrichten heeft. Zijn angst is niet een oprukkende Navo, maar een oprukkende democratie die hem accountable gaat houden. We krijgen alweer te maken met een dictator (na Saddam Hussein, Gadaffi en Assad) die eerder miljoenen doden op zijn geweten wil hebben dan met pensioen te gaan op een tropisch eiland.

Lange3
Lange33 mrt. 2022 - 9:38

Dan kan Erdogan ook gaan oppassen als Poetin alle oud hoofdsteden terugeist dan lijkt het mij dat de Tsaar terug naar Constantinopel wil.

∆
2 mrt. 2022 - 19:44

Helaas weer trefzeker????