Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Pieter Omtzigt vraagt partijleden hoe het verder moet

  •  
12-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
668 keer bekeken
  •  
minderminder
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

antony2
antony212 feb. 2024 - 13:00

Laat Omtzigt een voorbeeld nemen aan de PVV. Daar verlopen congressen in een prima sfeer en met grote eensgezindheid. Ook de bij vele partijen verplichte applausmachine ontbreekt hier!!

1 Reactie
Zandb
Zandb13 feb. 2024 - 8:48

antony Hij is fijn..... Hartelijk gelachen. Dank.

Willem D2
Willem D212 feb. 2024 - 11:35

Ach wie neemt Omtzigt nog serieus? Hij stond voor integriteit en fatsoenlijke politiek. Geeft nu zelf eindelijk toe dat hij onfatsoenlijk gehandeld heeft. Dat hij het toegeeft is dan nog een pluspunt.

Effie2
Effie212 feb. 2024 - 11:26

'Beste partijleden, Jullie hebben mij je stem toevertrouwd. Mij gekozen, mij uitgekozen, om datgene wat ík denk dat voor ons land goed is met mij samen proberen te bereiken. Iets waar ik me al jaren met hart en ziel voor inzet. Waarvoor ik jarenlang tegen de stroom in heb gevochten, me met alles wat ik ben en kon heb ingezet, in mijn eentje tot in detail mijn standpunten heb hardgemaakt en furieus verdedigd, mezelf zó lang heb opgeofferd en weggecijferd dat ik erbij neerviel, en mezelf vervolgens heb terug geknokt in het belang van met name de kwetsbaren in de samenleving, na dit alles secuur te hebben afgewogen een partij heb opgericht om meer invloed te kunnen uitoefenen. Om iets te veranderen dat al veel te lang niet deugt. Voor een nieuw sociaal contract. Voor een nieuwe bestuurscultuur. Omdat het zó niet langer kan. Ik dank jullie daarvoor hartelijk. Want ik sta hierdoor immers niet meer alleen. En willen jullie nu tóch iets anders van me dan datgene waarmee ik jullie stem verdiende? En moet ik mijn inzichten en keuzes aan die van jullie en alle andere kiezers op onze partij daarop gaan aanpassen? En wat als jullie het daarover niet met elkaar eens worden? Kortom, ga ik júllie beleid uitvoeren, of hebben jullie nog altijd vertrouwen mij?'

Jan Wijn
Jan Wijn12 feb. 2024 - 10:19

Minder!!!