Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Piemels tekenen op de nrc

  •  
23-06-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
135 keer bekeken
  •  
piemel2.jpg
Facebookpagina wil voorliefde voor het tekenen van piemels delen ... Alleen geschikt voor hard nieuws of lullige actie?
Je kent het wel. Je zit de krant te lezen en opeens gaat de telefoon. Naast de krant ligt een pen. Als het telefoongesprek voorbij is, besef je opeens dat je onbewust de krant hebt vol getekend.
Soms is het een snorretje op het gezicht van Mark Rutte, dan een stel oorbellen bij Geert Wilders of een gigantische bos zwarte krullen bij Diederik Samsom. De makers van de Facebook pagina
RTEmagicC_piemels_01.jpg
PiemelsTekenenOpDeNrc ‘ weten er wel raad mee. Zij tekenen piemels. En ze roepen internetters op ook met pen en krant aan de slag te gaan en de creativiteit de vrije loop te laten.
‘Gemaakt voor het delen van onze passie en onvolwassen voorliefde voor het tekenen van piemels’, staat er op de Facebookpagina.
Het resultaat is hilarisch. Bij bijna iedere tekening schiet je in de lach en krijg je zin zelf met de weekendbijlage aan de slag te gaan. De vraag is nu alleen: waarom de NRC? Zou het bij Trouw minder leuk zijn? Misschien werkt het alleen met kranten die vaak hard nieuws brengen. Het is het proberen waard.

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (7)

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa23 jun. 2013 - 20:52

Welke piemels zijn mooi om te tekenen? Bloed-piemels of vlees-piemels?

JVechter2
JVechter223 jun. 2013 - 20:52

Oud nieuws. https://www.facebook.com/DrawingDicksOnTheHeraldSun D'r zitten overigens ook wat tekeningen bij op kinderen die niet heel gepast zijn.

MichelReiziger
MichelReiziger23 jun. 2013 - 20:52

Dit is overgewaaid uit Britland. Het valt me op dat als ik in London ben er heel veel piemels getekend zijn, in toiletten, op billboards, in de tube op muren. Staat niet in verhouding met hier in Nederland. mogelijk omdat Britland echt nog een cuntry is (geen spelling error) op het vaste land (Europa) wordt het gezien als uitermate kinderachtig en vulgair., vind het ook wel echt in de Britse cultuur passen, willies tekenen.

adriek
adriek23 jun. 2013 - 20:52

En elke blote tiet wordt genadeloos gecensureerd door facebook...

msj_meijerink
msj_meijerink23 jun. 2013 - 20:52

Wat een lul, ........ uhhhhh lol!

GingerTed
GingerTed23 jun. 2013 - 20:52

Heel leuk al zou ik zeker niet bij piemels willen laten. Waarom zou ik? Maar dat je "onbewust" zaken tekent zoals gesuggereerd is flauwekul. "Onbekommerd" of "frivool" bedoelt schrijver dezes? Overigens ken ik ook een site die steeds weer van die malle bloksnorretjes bij allerlei personen toevoegt. Hilarisch.

1 Reactie
bruces
bruces23 jun. 2013 - 20:52

Nou weet ik het. Je bent van beroep PIEMELLOOG.