Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Peter R. de Vries stopt met misdaadprogramma

  •  
07-09-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
182 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Na zeventien jaar 'onthullen en ontmaskeren' is het einde in zicht
Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, stopt na zeventien jaar met zijn veel bekeken tv-programma. Vanaf juni 2012 stopt hij. Hij stopt om zichzelf ‘meer lucht te geven’, aldus De Vries op zijn website.
De Vries verklaart:
Ik heb het al die tijd vol kunnen houden door letterlijk het leven van een topsporter te leiden. Toen ik moest beslissen of ik mijn contract weer zou verlengen, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit het moment is om te stoppen, om mezelf meer lucht te geven. Die afweging was zwaar, want we hebben in al die jaren wel een instituutje neergezet, dat in veel zaken het verschil heeft gemaakt. Het doet pijn om daar afstand van te doen, zeker ook omdat ik weet dat veel slachtoffers en nabestaanden op mij rekenen, maar ik kan niet eeuwig doorgaan. Toen ik in 1995 begon ging ik er vanuit dat ik het hooguit drie jaar zou doen. We zijn straks zeventien jaar verder.
Plannen voor de toekomst heeft Peter R. De Vries nog niet. Hij sluit de televisiewereld niet uit, maar wil zich allereerst focussen op het laatste seizoen.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.