Joop

Persconferentie-moeheid

  •  
12-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
persconferentiemoeheid
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Libertain
Libertain12 mei 2021 - 8:28

De eindeloze persconferenties stapelen zich zodanig op dat er misschien een goed idee zou zijn om een aparte tv-kanaal eraan te wijden. Op die manier zouden de mensen doorgaans naar normale programma's kunnen kijken.

3 Reacties
Juppé🎗
Juppé🎗12 mei 2021 - 9:47

Ik heb ook weer niet gekeken, maar U hoeft niet ergens op dat kastje naar te kijken. Als U bang bent dat dat gecontroleerd wordt, zet U iets geks op, maar handelt U uw mail af of leest een goed boek.

Libertain
Libertain12 mei 2021 - 10:30

@Juppe, ("Als U bang bent...") Warvan?

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland12 mei 2021 - 13:05

Nederland 3 wordt vanaf nu Rutte Channel Met naast Persconferenties ook Rutte die vertelt over zijn radicale ideeën, geheugentraining met Mark Rutte, Een spelshow waarin je moet proberen zoveel mogelijk, zieken, bejaarden, armlastigen uit te schudden. En Lachen Met de Premier - een programma waar mensen met hun problemen Rutte kunnen bellen die dan keihard gaat lachen. Een verplichte loterij waarbij de opbrengst naar een groot bedrijf naar keuze gaat. Miljoenenjacht - een kennisquiz waarbij Rutte op zijn kennis getest wordt; elke keer als ie een fout antwoord geeft wordt er een miljoen bezuinigd op de zorg, onderwijs etc. Reizen met Rutte - een reisprogramma waarin Rutte alle kapitalistische centra van de wereld aandoet en zich dan nederig voelt. Tweede kamer Tweede kans? Een Real Life Soap waar een aantal ministers samen met Rutte in een kamer moeten zitten waarbij ze moties moeten proberen te ontwijken met behulp Rutte en Kaag en wie het langst in de kamer blijft zitten hoeft geen burgemeester van Oldenzaal, Heerhugowaard, Franeker of Helmond te worden. Dit gaat de publieke omroep redden mensen!