Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Perceptie

  •  
10-09-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
191 keer bekeken
  •  
Perceptie-cartoon-KrewinkelKrijst.png
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

Armagaddon
Armagaddon10 sep. 2015 - 14:34

>>> Diep doordenkertje.. >>> Tja....vernietiging en bommen, het uiteindelijke huidig resultaat in het midden-oosten door de westerse kapitalistische opportunistische "Gelukzoeker".....!!!

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen10 sep. 2015 - 14:34

Tijd om in het EVRM vast te leggen dat eenieder het recht heeft geluk te zoeken. Dat zou voldoende moeten zijn om de negatieve connotatie van de term gelukszoeker te beëindigen.

1 Reactie
Armagaddon
Armagaddon10 sep. 2015 - 14:34

>>> Chapeau....!!...terecht opgemerkt..!! >>> Het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden (EVRM) is een Europees verdrag >>> Deze sarcastische uiterst onderbuikse door domme angst ingegeven, deze niet van enig logica, degenererende uitingen zullen wel nooit uit de huidige opportunistische maatschappij verbannen kunnen worden door gebrek aan voldoende humane IQ en EQ in evenwicht....helaas..

HankeK
HankeK10 sep. 2015 - 14:34

Over perceptie gesproken: met gelukszoekers worden nergens oorlogsvluchtelingen bedoeld. Het is juist dit soort framen dat uitwisseling van gedachten onmogelijk maakt!

1 Reactie
TomPoes2
TomPoes210 sep. 2015 - 14:34

"met gelukszoekers worden nergens oorlogsvluchtelingen bedoeld." Ja, dat kennen we: de volgende bewering is dat het geen oorlogsvluchtelingen zijn, omdat ze ook in Turkije hadden kunnen blijven. En vervolgens gaan we Syrie bombarderen. Niet omdat er dan minder vluchtelingen zullen komen, maar omdat Assad weg moet. Vraag: Is het nou niet raar, dat nog geen 10 jaar geleden de CIA onder andere daar, in Syrie, een black site had, waar -in het kader van "rendition"- gevangenen gemarteld kunnen worden" http://tinyurl.com/d5pt5t