Joop

Pedofielenpartij stopt

  •  
15-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
289 keer bekeken
  •  
Flickr_Pedo_yellowbirdwoodstock_300_01.jpg

Partij voor Naastenliefden, Vrijheid en Diversiteit heeft net als in 2006 niet genoeg steunbetuigingen kunnen inzamelen

De Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD), ook wel bekend ald de pedopartijd is zondag ontbonden tijdens een algemene ledenvergadering. Net als in 2006 waren er veel te weinig mensen bereid een ondersteuningsverklaring te tekenen. Dit heeft de partij laten weten.
Begin dit jaar hoopte de partij meer ondersteuningsverklaringen te kunnen winnen door een wetswijziging, waardoor de adressen van de ondertekenaars niet langer openbaar hoeven te worden gemaakt. Volgens de partij durfden veel aanhangers daarom uit angst voor represailles niet te tekenen, waardoor de partij niet mee kon doen aan de verkiezingen. Dit schrijft Trouw maandag.
Lees hier meer
Foto: Flickr CC Yellow Bird Woodstock

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (13)

Pink!
Pink!15 mrt. 2010 - 7:58

Van mij mag iedereen een partij beginnen en bij elkaar uithuilen zolang een partij als de pedopartij het maar niet uitvoert.

Ellen12
Ellen1215 mrt. 2010 - 7:58

Mooi! Eindelijk zijn daarmee slachtoffers van pedofilie bevrijd van het steeds maar openscheuren van de wond en het oude zeer, door de dreiging van een vertegenwoordiging van pedofielen in de Kamer. En er zijn helaas veel slachtoffers.

[verwijderd]
[verwijderd]15 mrt. 2010 - 7:58

Ze hebben bij die club zeker ontdekt dat de meeste pedofielen toch al bij een andere partij hun weg kunnen vinden. Enfin, goed dat ze opgedonderd zijn.

1 Reactie
Pollux2
Pollux215 mrt. 2010 - 7:58

Je bedoelt met 'een andere partij' de Rooms-Katholieke kerk?

[verwijderd]
[verwijderd]15 mrt. 2010 - 7:58

ze winnen in ieder geval de prijs voor meest cynische partijnaam

1 Reactie
sLinKs
sLinKs15 mrt. 2010 - 7:58

Volgens mij is die al aan de PVV vergeven.

olavl
olavl15 mrt. 2010 - 7:58

Hier zal ik wel commentaar op gaan krijgen... Maar ik vond niet àlle programmapunten van de PNVD even verschrikkelijk. Over onderwerpen die niet over pedofilie gingen hadden ze beslist wel een paar goede ideeën. Ze hadden er dus wel over nagedacht. Ik vond het ook in zekere zin wel moedig van de heren dat ze met hun geaardheid naar voren traden. Eigenlijk had het goede discussies moeten opleveren. Dat is helaas niet gebeurd, ze werden vooral erg vijandig bejegend. Wel zeer begrijpelijk maar toch een gemiste kans. En nee, ik heb niets met pedo's. Ik vraag me wel af of het mogelijk is het leven voor deze mensen te verbeteren zonder dat ze hun lusten op kinderen hoeven projecteren cq. botvieren. Een oplossing hiervoor zou zeker in het belang van de maatschappij zijn.

1 Reactie
konijn2
konijn215 mrt. 2010 - 7:58

Helemaal mee eens! Overigens zijn de meeste pedo-seksuelen niet praktiserend, het is maar een klein deel dat '`zijn lusten botviert'. Dus ook hier: laten we niet alles over 1 kam scheren.

MarthijnUittenbogaard
MarthijnUittenbogaard15 mrt. 2010 - 7:58

@ E. Nieuwenhuijsen Wij willen juist niets liever dan de discussie voeren, maar de maatschappij kan enkel een hetze voeren en durft ons nauwelijks live ergens aan het woord te laten. Op internet, waar men mij niet geband heeft, want dat gebeurt nogal vaak, ga ik in discussie. Hier bijv.: http://www.frontaalnaakt.nl/archives/misbruik.html Hier een heel document: http://www.pnvd.nl/verantwoord.html Hier een document door Bruce Rind: http://www.martijn.org/info/gsbs1rind.pdf Deze behandelt de maatschappijvisie, en wetenschappelijk onderzoek. Wat wil je nog meer.

2 Reacties
Klaas2
Klaas215 mrt. 2010 - 7:58

-[Wij willen juist niets liever dan de discussie voeren, maar de maatschappij kan enkel een hetze voeren en durft ons nauwelijks live ergens aan het woord te laten.]- Sex met kinderen is verboden, dat heeft een reden, net als iemand verkrachten. De enige discussie hierover hoort voor de rechtbank of bij een therapeut.

WilliamP
WilliamP15 mrt. 2010 - 7:58

Wat wij nog meer willen is dat dit soort lieden voor altijd en eeuwig opgesloten worden. Een kind dat hiermee in aanraking komt heeft nl. ook levenslang, maar daar hoor je niemand over. Te smerig voor woorden deze partij. Ik vind zelf dat je nooit iemand mag veroordelen voor zijn of haar mening, maar voor deze partij en haar sympathisanten maak ik graag een uitzondering.

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa15 mrt. 2010 - 7:58

O!! bestond die wel, Pedofielenpartij? in Nederland? Jaaaaaa! Mostafa. Wat een schande zeg..

1 Reactie
Klaas2
Klaas215 mrt. 2010 - 7:58

Kun je dat begrijpen? Dat kleine landje aan de zee dat de profeet van 1 miljard Moslims verwijt pedo te zijn, heeft zelf een pedo-partij. En natuurlijk een heel legertje priesters die de daad in praktijk brengen. Ik kan me voorstellen dat ze in islamitische landen nogal in de war raken hierover. Ik ook trouwens.