Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Paul de Leeuw drinkt moedermelk

  •  
12-05-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
516 keer bekeken
  •  
paul_300_01.jpg
'Heel erg lekker!' ... MoederMelkNetwerk wil tekort aan babyvoeding oplossen
Entertainer Paul de Leeuw heeft zaterdag in zijn programma Langs de Leeuw moedermelk gedronken uit de borsten van een van de gasten. De kolfmoeders waren in de studio om aandacht te vragen voor het belang van moedermelk en voor een databank die het moeders mogelijk maakt moedermelk te delen.
Door het tekort aan melkpoeder voor baby’s wordt de vraag naar moedermelk groter. Het MoederMelkNetwerk brengt vrager en donor uit dezelfde regio’s bij elkaar en verricht bloedonderzoek om de gezondheid van de baby te waarborgen.

Meer over:

kijk nou
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (30)

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa12 mei 2013 - 9:11

Hier past het woord ''drinken'' niet. Want, of hij zuigt aan....of hij blaast in...en niet hij drinkt ! Het is net zoals bij een slak, je slikt een slak door de kel en niet je eet een slak, en bij de soep, je giet soep door je keel en niet je eet een soep. Vroeger aten wij wel soep, maar die heet toe, een maaltijd-soep! ''Doe niet zo bij de hand Mostafa'' Ok.

Michael2
Michael212 mei 2013 - 9:11

Dat krijg je ervan als Nutricia de prijs van babymelk verdubbelt.

stolat
stolat12 mei 2013 - 9:11

Ik heb net het filmpje gezien en ik vind het leuk! Niks vulgairs aan, wel taboedoorbrekend omdat zoiets zelden in het openbaar gebeurt!

politiekistuig
politiekistuig12 mei 2013 - 9:11

Is deze man al niet een jaar of vijftien over de houdbaarheidsdatum heen? Ja,het publiek weet dat,hijzelf weet dat(zie documentaire ) alleen zijn werkgever wil er nog niet erg aan. Jammer hoor,het is een goeie pik maar hij moet stoppen met die schijtlolligheid dat past niet meer bij een vent van 50 jaar( met uitzondering van Gerard Joling,maar die is Born to be ordinair)

Sonia2
Sonia212 mei 2013 - 9:11

Je vraagt je af wat De Leeuw gaat doen tijdens een benefiet voor bijvoorbeeld mishandelde vrouwen. Of kinderen.

ElChe
ElChe12 mei 2013 - 9:11

Goed wies kapot.

neutralist
neutralist12 mei 2013 - 9:11

Moedermelk drinken? De Leeuw is er kinds genoeg voor. Triest om te zien hoe iemand naarmate hij ouder wordt gekkere dingen doet om maar populair te blijven.

Events, dear boy, events
Events, dear boy, events12 mei 2013 - 9:11

He, gadverdamme, gedverdemme, yakkie, yuk! Mag ik een teiltje? Ik ben echt niet preuts, hoor, maar elke keer wanneer je denkt dat het absolute dieptepunt qua 'bad taste' bereikt is, blijkt het altijd nog een graadje erger te kunnen. Ik stam uit de tijd dat ik bewust Phil Bloom op tv heb meegemaakt, de eerste vrouw die op de NED. tv haar borsten toonde in een redelijk kunstzinnig programma van oa Wim T. Schippers. Daar werden indertijd meen ik kamervragen over gesteld. Kun je je niet meer voorstellen nu. Ik snap ook wel dat over deze scene van P de L geen kamervragen gesteld worden, maar ergens moeten toch binnen de publieke omroep ''decision-makers'' zijn die besluiten: ''Weg met die bagger!''' O tempora, o mores!

DonCarlos
DonCarlos12 mei 2013 - 9:11

Aan zulke platte t.v kan Philips nog een puntje zuigen

clara51
clara5112 mei 2013 - 9:11

Daar zullen zijn eigen kinderen wel jaloers op zijn. Papa wel, zij niet.

JoopSchouten
JoopSchouten12 mei 2013 - 9:11

Krijg nou tieten.

opgeheven
opgeheven12 mei 2013 - 9:11

Gatverdamme! Ik had lang voordat mijn vriendin zwanger werd al voorgenomen ooit een slokje moedermelk te proeven. Maar toen ik het eenmaal afgekolfd in een bekerglas zag zitten kon ik me er toch niet toe zetten. Om het bij een wildvreemde rechtstreeks uit de borst te drinken lijkt me een bijna niet te overtreffen gruwel.

Wout Berlinck
Wout Berlinck12 mei 2013 - 9:11

Fascinerend vrouwengedrag. Zodra er borstvoeding gegeven moet worden gaat de gene de deur uit. Had mevrouw met de kwarktassen vóór het krijgen van een kind maar eens gevraagd om zó op nationale tv te verschijnen.

roher
roher12 mei 2013 - 9:11

Tv is geen uitzondering op de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Ok. dit was een situatie dat een moeder ten overstaan van het Nederlandse kijkpubliek haar borsten door deze clown liet besabbelen. Maar deze stap is nog nooit tussen publiek en acteur gemaakt. Voor het moedervrouw beeld lijkt mij dit gebeuren ook effect hebben, maar het valt nog niet helemaal te doorgronden. Wat me het meeste tegenstaat is dat je niet een gratis kijkt, laat staan dat je je geld terug kan krijgen!

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa12 mei 2013 - 9:11

Hij mag haar vanaf dat momment mama noemen en heeft zij recht op erfenis !

JandeBoer2
JandeBoer212 mei 2013 - 9:11

En voor de zoveelste keer is Paul de Leeuw taboedoorbrekend bezig. Theo van Gogh zou er jaloers op zijn geweest!

[verwijderd]
[verwijderd]12 mei 2013 - 9:11

Het is wonderlijk om te zien tot welk niveau de Nederlandse televisie kan zinken.

1 Reactie
Heberle
Heberle12 mei 2013 - 9:11

En met de gedachten wat die clown verdiend,,,,over andermans rug,,,bah bah bah

nico1943
nico194312 mei 2013 - 9:11

Zet het op facebook. De emotiedames zullen in de rij staan.

1 Reactie
clara51
clara5112 mei 2013 - 9:11

["Zet het op facebook. De emotiedames zullen in de rij staan."] Mag niet van facebook, wordt direct verwijderd.

elise1964
elise196412 mei 2013 - 9:11

Het verschil tussen een normaal mens en een perverse aandachtsh... wordt duidelijk op het moment toen hij vroeg : "van wie mag ik proeven?" en daarna snel overschakeld op wie hij werkelijk is met de woorden: "maar ik mag niet aan de tiet hangen van iemand' Tot aan de eerste vraag toe is het nog evt.informatief en onderhoudend daarna wordt het weer vulgair. ordinair en pervers. Precies zoals deze man in elkaar zit.

1 Reactie
BasVV
BasVV12 mei 2013 - 9:11

Als je met zulke volle borsten bij Paul de Leeuw gaat zitten afkolven dan kun je dat verwachten.

[verwijderd]
[verwijderd]12 mei 2013 - 9:11

Nog even en dan word er in zijn programma aanschouwelijk gecopuleerd om te laten zien hoe deze borstvoeding kinderen gemaakt worden. Ik vond dit niet kunnen, het zuigen aan de borsten.

1 Reactie
JandeBoer2
JandeBoer212 mei 2013 - 9:11

== "Nog even en dan word er in zijn programma aanschouwelijk gecopuleerd " == Dat gebeurt toch al bij de commerciële omroepen? Zwart wit a.g.v. infraroodcamera, maar dat mag de kijkcijfers niet drukken :-)

meijerlahn
meijerlahn12 mei 2013 - 9:11

Paul de Leeuw is niet de eerste, hoor: http://www.youtube.com/watch?v=FmD2Y6WxpIw

1 Reactie
meijerlahn
meijerlahn12 mei 2013 - 9:11

Little Britain, mijn Engelse kennis vindt het "funny but outrageous". ;-)

frederico
frederico12 mei 2013 - 9:11

Niets verbazend. Al jaren beweegt zich het niveau van de Nederlandse TV regelrecht richting infantiliteit. Binnenkort het ultieme terugkruipen? Er zou toch een gouden markt voor satellietschotels moeten zijn: duizenden zenders gratis en niet één dermate debiel als wat reclamezenders en erachter aan hollende 'publieke' zenders in Nederland presteren. Maar op de een of andere manier blijkt het publiek in Nederland al te ver heen....

1 Reactie
MichelReiziger
MichelReiziger12 mei 2013 - 9:11

***Niets verbazend. Al jaren beweegt zich het niveau van de Nederlandse TV regelrecht richting infantiliteit. Binnenkort het ultieme terugkruipen?*** U moest eens weten, Nederland is zeer, zeer beschaafd qua publieke en commerciele televisie...okay, publieke zenders als Meiden (proest) van Holland tel ik dan even niet mee..maar dat geeft eerder aan dat Nederland best wel een beetje meer islamitisch mag. ***Er zou toch een gouden markt voor satellietschotels moeten zijn: duizenden zenders gratis en niet één dermate debiel als wat reclamezenders en erachter aan hollende 'publieke' zenders in Nederland presteren.*** Die is er ook, kijk maar bij mij in de wijk...althans een gedeelte. ***Maar op de een of andere manier blijkt het publiek in Nederland al te ver heen.... *** Televisie...wordt steeds meer een bejaarden medium.

CliffClavin1993
CliffClavin199312 mei 2013 - 9:11

Ach, men moet het zo zien, mensen: hier is de homosexuele medemens, in de persoon van Paul de Leeuw, nu eens in de gelegenheid om een warm-menselijk moment in het leven te roepen, origineel waar en wat ik je brom. Hij, die tegenwoordig de landen van het voormalige Oostblok al bijkans niet meer in kan vanwege zijn geaardheid, toont ons op prime-time dat menselijke interactie op een intiem niveau een catharrtisch micro-evenement kan bewerkstelligen. Psychoanalytisch gezien gaat het om reële 'signifiants' die voor luttele ogenblikken en onder het oog van de camera en de aanwezigen in de plaats worden gesteld van vooroordelen en ongepaste afkeer, welke zoals wij allen dienen te weten gegenereerd wordt in een hersengebied dat 'insula' heet. Dat moet ons te denken geven. De heer de Leeuw, die zoal bekend vaker mis schiet dan raak, smaakkundig gesproken, heeft hier een nano-revolutie tot stand gebracht. Ik waag dan ook te voorspellen dat in diverse programma's, gericht op de maatschappelijke onderklassen, binnenkort te zien zullen zijn: - Geert Wilders, zuigende aan de tepel van Mariska Orbán-de Haas. - Albert Verlinde, idem bij Heleen van Royen, - en Gordon, aan de tiet van Kim Holland. Historisch.

1 Reactie
meijerlahn
meijerlahn12 mei 2013 - 9:11

En een deel van de mannelijke Boulevard-medewerkers een "bitty" bij La Paay ;-)