Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Partijen besluiten formatie voort te zetten via X

  •  
10-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2907 keer bekeken
  •  

Zoals gebruikelijk gunt Spijker met Koppen weer een kijk achter Haagse gordijnen die voor anderen gesloten blijven. Yesilgöz, Van der Plas en natuurlijk Geert geven fris van de lever hun kijk op de onderhandelingen. Formeren blijkt voor hen vooral een kampioenschap verantwoordelijkheid afschuiven. Maar wacht, welke onverwachte gast duikt daar aan het eind op?

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

PVDB2
PVDB211 feb. 2024 - 10:32

Geweldig stukje cabaret en satire. Het is wachten wat het gaat worden. Een minderheidskabinet dat gedoemd is snel te vallen. Nieuwe verkiezingen. Of het alternatief. PVDA/GL-VVD-D66-NSC. Hoe dan ook, verlies voor voornamelijk de VVD. Maar we blijven opgewekt en vrolijk. Het gaat allemaal geweldig. Het blijft een goudmijn voor satire. Je kan een kabinet hebben dat aan de slag kan met de verschillende uitdagingen die harde maatregelen nodig zullen hebben. Zoals laatstgenoemde. Die niet de midden of hogere klasse pampert. Minder het oor aan de lobbyisten lenen wiens ideeen niet ten goede komt aan de samenleving. Maar doet wat nodig om verdere vergroting van uitdagingen de komende jaren te voorkomen en juist verkleinen.

Phantom3
Phantom310 feb. 2024 - 17:14

Over smaak van humor valt niet te twisten.