Joop

&... Parlementslid stript voor geld

  •    •  
22-11-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
trudeau_300.jpg
OM laat ex-directeur Hofnarretje met rust ... Wikipedia te mannelijk ... Originele filmposters niet zo origineel ... en meer
Ander nieuws van vandaag
Video: Het liberale (denk D66, niet VVD) parlementslid Justin Trudeau uit Canada heeft gestript voor het goede doel. Terwijl de vrouwelijke toeschouwers bij What A Girl Wants  de bijdragen roepen die ze willen doneren aan de Lever Stichting kleedt de politicus, die zo gecast zou kunnen worden in Pirates of the Caribbean, zich langzaam uit. Trudeau houdt van stunts: Gisteren nog zette hij de conservatieve Minister van Milieu voor schut door te vragen of deze kon uitleggen wat ozon is. ( video )
Hij niet: De ex-directeur van kinderdagverblijf ’t Hofnarretje, middelpunt van een grote misbruikzaak, wordt niet vervolgd. De ouders zijn verbijsterd.
Hij wel: René Froger heeft stiekem liedjes gezongen zonder daarvoor te betalen. Daarom wordt hij gedagvaard door de Buma/Stemra.
De snoeiharde voorlichtingscampagne waarbij Belgen een nep-nieuwsartikel naar een roekeloze Facebook-vriend kunnen sturen waarin te lezen is hoe de ontvanger is omgekomen bij een verkeersongeluk, wordt afgezwakt. Of zoals de Vlamingen mooi zeggen: gemilderd.
Wikipedia beweert:
Een man is een mens van het mannelijk geslacht. Een vrouw is een volwassen mens van het vrouwelijk geslacht.
Zie je het verschil? Er werken te weinig vrouwen mee aan de online encyclopedie. Te weinig is een understatement . Van de kennisvrijwilligers is 91,5 procent ‘een mens van het mannelijk geslacht’.  Dat moet veranderen.
Na de Animal Cops, de Pers Cops dan nu de Kaas Cops. De site lijkt trouwens ontworpen door een achterneefje van Dion Graus.
Filmposter-clichés pijnlijk blootgelegd.
RTEmagicC_film_300.jpg

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

Ikweetnietwieikben
Ikweetnietwieikben22 nov. 2011 - 12:16

" - Een man is een mens van het mannelijk geslacht. Een vrouw is een volwassen mens van het vrouwelijk geslacht. - " Een slimme man.. en met een scherp observatievermogen... ;•)

msj_meijerink
msj_meijerink22 nov. 2011 - 12:16

Ik kan niet wachten tot mevr Bijsterveld uit de kleren gaat. Gerd Leers mag van mij zijn baadje aanhouden, net als Uri, Hans, Ivo en (uhhhhh) de rest van de mannen in het kabinet. Bij nader inzien: laat die Bijsterveld en het overige vrouwvolk van Markje ook maar zitten.