Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Oversteken

  •  
01-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
fab 4
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (10)

LaBou
LaBou 3 apr. 2017 - 21:09

Ik zie 3 zelfvoldane katers en een klein vogeltje (voor de kat) dat er tussen loopt (en dan bedoel ik niet Tweety)

Ton in het Veld
Ton in het Veld1 apr. 2017 - 13:42

You never give me your money You only give me your funny paper And in the middle of negotiations You break down

1 Reactie
Dubbelgedopte snijboon
Dubbelgedopte snijboon1 apr. 2017 - 13:58

Sterk!

msj_meijerink
msj_meijerink1 apr. 2017 - 12:57

:D

bob b.
bob b.1 apr. 2017 - 12:23

Wie weet. Ze zijn wel een belofte want als het milieu en de integratie nu eindelijk eens aangepakt worden zijn er grote stappen gemaakt. Nadat Rutte met PvdA en de sociale partners de arbeidsmarkt en de economie een flinke push gaven is hij straks misschien wel de leider van een club die commercie en innovatie weet te combineren in het algemene belang van een beter milieu. Wat integratie betreft, om migranten beter en sneller op te nemen in onze samenleving door hen werk en een toekomst te bieden zodat ze niet afhankelijk worden van de verstikkende werking van onze geavanceerde verzorgingsstaat. En minstens zo belangrijk, de aanhang van de populisten laten zien dat Wilders niet de oplossing maar de kern van het probleem is. Ook dat is integratie. Om ze duidelijk te maken dat hun standpunten onverenigbaar zijn met onze westerse joods christelijke en democratische opvattingen.

2 Reacties
Thuru
Thuru1 apr. 2017 - 16:08

GL betekent weer 4 jaar wegkijken. Hopelijk houd men de asielbeleid en migranten buiten het arkoord en kan VVD dit gewoon aanpakken door op dit punt in zee te gaan met PVV. Nederland heeft niet meer asielzoekers en niet westerse migranten nodig. Mocht formatie niet lukken oa op dit punt, mag VVD het zoeken bij PVV, CU, SGP en FvD. Asielbeleid volgens GL betekent meer gelukszoekers en daar zit Nederland echt niet op te wachten.

Ton in het Veld
Ton in het Veld2 apr. 2017 - 0:13

Beste Thuru, de VVD en het CDA zouden voorgoed ongeloofwaardig zijn als ze met de PVV zouden gaan, het idee dat je dit suggereert geeft goed aan hoe weinig idee je hebt van wat er binnen de partijen speelt. De volgorde is als volgt 1) Eerst deze formatie, VVD, D66 en CDA, en daar moet een andere partij bij. Groenlinks is nu. 2) Als een volgende poging nodig is wordt Groenlinks ingeruild door de CU, maar dat ligt al moeilijk bij D66 en een deel van de VVD 3) Als dat ook mislukt dan gaat men de PvdA weer vragen, maar die wil nu niet. Mogelijk over een half jaar wel. 4) Dan probeert men een minderheidskabinet van VVD, D66 en CDA en dan zal men per zaak een meerderheid in de Tweede en Eerste Kamer zoeken. Als dat niet lukt, of er komt snel een kabinetscrisis, dan komen nieuwe verkiezingen. Zie jij ergens de PVV in dit rijtje? Nee, ik ook niet. De PVV doet niet mee. De PVV is onbetrouwbaar, vooral omdat de partij wordt bestuurd door een persoon. Er zit geen correctie mogelijkheid binnen die partij, de falende leider kan niet worden afgezet. De PVV dient om de onderlaag de illusie van stemrecht te geven, verder nergens voor.

Dubbelgedopte snijboon
Dubbelgedopte snijboon1 apr. 2017 - 12:22

Ik vrees dat er weinig muziek zit in deze coalitie. Ben benieuwd wat het wordt "We Can Work It Out" of "Help!".

1 Reactie
Ton in het Veld
Ton in het Veld1 apr. 2017 - 16:59

Ik hoop op het eerste

Libertain
Libertain1 apr. 2017 - 12:15

Herken ik meteen de beroemde scène met het oversteken van de zebrapad uit het film "The Horror! The Horror!"