Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Oud-burgemeester New York haalt uit naar Clinton, zet zichzelf voor schut

  •  
12-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
187 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding-2016-10-12-om-20.57.29
Voormalig burgemeester en Trump-adept Rudy Giuliani heeft zichzelf, geheel in lijn met de Trump-campagne, voor paal gezet. Tijdens een toespraak voor Trump-aanhangers besloot hij Hillary Clinton een veeg uit de pan te geven nadat zij uitspraken had gedaan over haar eigen ervaringen op Ground Zero, vlak na de terreuraanslagen in New York in 2001. Volgens Giuliani was Clinton na 11 september echter in geen velden of wegen te bekennen.
Ik was er die dag. Ik herinner me niet Hillary Clinton ergens gezien te hebben. Ik verloor zoveel vrienden op 11 september, ik denk er elke dag aan. Kom me niet vertellen dat jij onderdeel bent van onze selecte “never forget” groep. Kom me dat niet vertellen.
Alleen… het probleem met die bewering is niet alleen dat Hillary wel degelijk op de rampplek aanwezig was, een dag na de aanslag, maar zij deed dat ook nog eens aan de zijde van diezelfde Giuliani. En er zijn foto’s van.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.