Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Kwart van de VS wordt onleefbaar heet als gevolg van klimaatcrisis

Temperaturen lopen op tot boven de 50 graden Celsius
Joop

Een opengesperde vagina in het midden van je gezicht

  •  
05-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
vaginamask
Zoek je nog een originele outfit voor Halloween? Op Etsy kom je verder dan de standaard ‘sexy verpleegster’ of Superman-outfits. Zoals het werk van de Amerikaanse Etsy-artiest Melissa Coulter bijvoorbeeld. Coulter werkt met latex om kunstzinnige en vet enge protheses te maken. Haar BDSM-vaginamasker (BDSM staat voor Bondage and Discipline, Dominance and Submission) gaat momenteel de hele wereld over.
Hoewel de gebruikersrecensies zeer lovend zijn, is niet iedereen fan van de grafische ‘kutkop’, zo blijkt ook uit de reacties op Twitter:
En mocht je je het afvragen: ja, er is ook een penismasker.
Beeld: Etsy

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (21)

Minoes2
Minoes27 okt. 2016 - 20:29

Ik ben er niet van gecharmeerd, op zijn zachts gezegd.

poeslief
poeslief6 okt. 2016 - 9:12

Vagina monologen....nu snap het eindelijk! Na 20 jaar..

1 Reactie
poeslief
poeslief6 okt. 2016 - 9:13

snap ik het....

JanB2
JanB25 okt. 2016 - 22:36

Wat je noemt een kutkop.

crumb2
crumb25 okt. 2016 - 21:51

“Dickhead & Cuntface”. Misschien een leuk idee voor een nieuw onderdeel binnen “Spuiten & Slikken” ?

malou3
malou35 okt. 2016 - 20:41

Dit is "Bad Face" in de een of andere horror fantasy film, die niet uit zn doppen kan kijken. Een harde confrontatie met een (lantaarn) paal lijkt me dan ook onvermijdelijk.

tuxnoob
tuxnoob5 okt. 2016 - 18:36

Wauw, dit is echt te cool, een ontmoeting tussen Jheronimus Bosch en Clive Barker. Hellraiser zonder film keuring. Als ik het me zou kunnen veroorloven dan zou ik het kope.n Als middelpunt van een rariteitenkabinet en nee, ik zal het dan nooit dragen, daar ben ik dan weer een te grote pussy voor ;-). Respect voor de kunstenares.

L.Brusselman
L.Brusselman5 okt. 2016 - 16:21

Bijzonder geschikt voor kuttekoppen,letterlijk in dit geval.

1 Reactie
JanB2
JanB25 okt. 2016 - 22:36

U was mij voor!

de Haas
de Haas5 okt. 2016 - 15:57

Fuckface. Als je niet begrijpt dat m.b.t. halloween juist een afzichtelijk uiterlijk als personage de clou is dan heb je er weinig van begrepen. Het betreft natuurlijk wel een outfit wat alleen bij een halloweenparty voor volwassenen bedoeld is en dan ook nog voor mensen die niet voor een brave versie van halloween gaan. En voor de zuurpruimen (sic) die het alweer als symptoom van natúúrlijk de westerse samenleving verklaren om deze zoals hen gewoon is als fundamenteel kwalijk af te kunnen doen: u prefereert dan waarschijnlijk de samenlevingen waar vrouwen alleen grotendeels of gesluierd in het openbaren leven mogen verkeren, of überhaupt niet, deze daadwerkelijk met stenen, zuur, zweep, of vuur verminkt worden, of de vele Afrikaanse, Oceanische, Aziatische, Zuid-Amerikaanse natuurvolken die bij velerlei gelegenheden als festiviteit of serieuzer ritueel in zeer afschrikwekkende verkleedpartijen zowel gewelddadige nagespeelde gevechts- en oorlogssimulaties, als gewelddadig seksuele aanvallen uitbeelden. Dan is dat westerse halloween, wat overwegend de onschuldige, ook voor kinderen geschikte variant betreft, en in een paar uiterste niet-representatieve gevallen een dus incidenteel, want eendaags gek feest betreft, voor niemand verplicht er deel aan te nemen, een aardig gebruik.

crumb2
crumb25 okt. 2016 - 15:52

Getverdemme, ik had tóch al niet veel trek meer in “de daad” maar zo’n masker doet je echt helemaal alle lust vergaan. Uiteraard ben ik dus voorstander van zo’n masker omdat alle beetjes helpen. Op naar de 5 miljoen ipv 17.

Poezenmens
Poezenmens5 okt. 2016 - 15:51

Getverderrie!!!

Michiel Online
Michiel Online5 okt. 2016 - 15:08

Sigaar roken en tussendoor op de grond spugen. :D

Frank Lenssen2
Frank Lenssen25 okt. 2016 - 14:42

Smakeloos. En ik ben helemaal niet preuts. Er is een fundamentele rot aan de gang in de Westerse samenlevingen, die zich op heel veel manieren uit. Dit is er één van ontelbaar vele. Hoe zouden kleine kinderen hierop reageren, vraag ik me af? Komt er ook een equivalent met een penis in erectie (op de plaats van de neus)? Dit is gewoon domme, slechte, provocatieve 'kunst', en kom me niet aan met verhaaltjes als: postmodern kritisch commentaar op deze of gene toestand in de moderne tijd. Gister zag ik (ongewild, via een soort van democratisch 'besluit') een deel van het programma 'Spuiten En Slikken'. Ook al rampzalig voor iemand met een wat fijnzinnig en romantisch karakter, zoals ik. Maar ja, wat wil je als vooral jonge mensen het uitleven van de liefde 'seksen' noemen - dat is een term uit de pluimvee-industrie, misschien is dat dan wel weer heel toepasselijk. Ik zeg onomwonden: er is een gigantische morele crisis in de samenlevingen die zichzelf graag als vooruitstrevend, verlicht, tolerant, en gastvrij noemen. Nietzsche had gelijk, en hij gaat dat krijgen ook - hoewel heel weinigen dat zullen gaan begrijpen, want serieus gelezen wordt er ook al niet meer, door de jongere medemens. Volgens mij kunnen we voor wat betreft de soort Homo sapiens beter spreken van 'devolutie', als van 'evolutie'. Ach, wat zeg ik: de apensoorten zijn zo onderhand al meer beschaafd als hun veronderstelde opvolgers: de mensen.

5 Reacties
Okke2
Okke25 okt. 2016 - 15:25

"Ach, wat zeg ik: de apensoorten zijn zo onderhand al meer beschaafd als hun veronderstelde opvolgers: de mensen." Altijd jammer als mensen de redelijk eenvoudige evolutieleer niet kunnen bevatten: Nee, mensen zijn niet geevolueerd uit 'apen' en dus ook al niet hun 'opvolgers' 'apen' en mensen hebben een gemeenschappelijke voorouder. Een zelfbenoemde fijnzinnige die schijnbaar in tegenstelling tot al die jongere medemensen ook nog serieus leest zou dat toch minimaal wel kunnen weten.

Frank Lenssen2
Frank Lenssen25 okt. 2016 - 18:33

@ Okke (17:25u) - zoals gewoonlijk zit je er weer kosmisch naast. Je interpreteert mijn tekst geheel naar eigen inzicht (i.c. gebrek aan inzicht) om me belachelijk te maken. Als je al zoveel weet: geef eens in een lucide exposé weer hoe door een of meerdere SNP's de kaakspieren van de hogere apensoorten veranderden, waardoor evolutionair gezien in een korte periode de schedelinhoud groter kon worden van die primaten, waardoor er meer hersenmassa mettertijd kon ontstaan, rijpen, en differentiëren. Kijk, als je dit foutloos doet, dan ga ik weer met je in debat. Maar niet eerder.

Okke2
Okke26 okt. 2016 - 7:47

Oh frankie, flauw hoor, je maakt zelf een onnozele fout en nu zou ik je tekst verkeerd interpreteren, laat me raden je bedoelde eigenlijk te zeggen 'meer beschaafd als (sic) hun verre neven: de mensen' over die quizvraag van je: Door een mutatie in een gen (MYH16) zo'n (2.5, 5 word ook gezegd) miljoen jaar geleden zijn de kaakspieren van de homo-sapiens van een ander eiwit gemaakt, dit had als resultaat dat de kaakspieren een stuk zwakker en kleiner werden, wat weer als resultaat had dat er in de schedel veel meer ruimte was voor de hersenen om te groeien. Vanwege de zwakkere kaakspieren moest er ook juist meer gebruik gemaakt worden van hersencapaciteit, omdat je in plaats van enorm sterke kaken nu extern gereedschap zou moeten gebruiken. Zo is dit een zichzelf versterkend proces geweest.

Frank Lenssen2
Frank Lenssen26 okt. 2016 - 9:58

@ Okke (09:46u) - goed bijeengegoogeld, jongen. Toch is je laatste mededeling dan weer in tegenspraak met je eerste kritiek op me. Als je dat inziet, dan is er een en ander gewonnen.

Minoes2
Minoes27 okt. 2016 - 20:31

"Er is een fundamentele rot aan de gang in de Westerse samenlevingen, die zich op heel veel manieren uit. Dit is er één van ontelbaar vele." Helemaal mee eens.

truusbeek2
truusbeek25 okt. 2016 - 12:21

Een vagina met tanden?

Juppé🎗
Juppé🎗5 okt. 2016 - 12:09

Nou hier krijg ik geen harde van...