Joop

Op zoek naar 150 miljoen

  •  
09-12-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
image0
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Effie2
Effie29 dec. 2021 - 14:14

Wat zou die Rembrand van Rijn er destijds zelf voor hebben gekregen? Professioneel restaureren indien nodig, foto’s van maken, digitaal opslaan, mooie reproducties van maken, en het origineel daarna pijlsnel doorverkopen aan de volgende veel te rijke geldbelegger. De overheid is, waar je ook kijkt, door decennia lang VVD beleid, in een puinhoop veranderd. Dat moet anders. De energietransitie kost ons gigantisch veel geld. En zo kan ik nog wel even doorgaan. …Kunnen we dat geld niet beter besteden?

GHS
GHS9 dec. 2021 - 10:10

Hoeveel miljardairs heeft Nederland? Zouden zij eens over de bvrug kunnen komen. Zou een leuk gebaar zijn.

Joop den Uil
Joop den Uil9 dec. 2021 - 8:39

dergelijk schilderij hoort in museum (voor allen) en niet in de slaapkamer van elite. Hoe kwam Rotschild er eigenlijk aan ? Een gehaaide advocaat weet er heus wel een VOC/gestolen/oneigenlijk inpikken van te maken.

2 Reacties
GHS
GHS9 dec. 2021 - 10:10

Hoeveel miljardairs heeft Nederland? Zouden zij eens over de bvrug kunnen komen. Zou een leuk gebaar zijn.

LHTJ
LHTJ9 dec. 2021 - 10:58

ach ja of het nu in de slaapkamer van een elite hangt of in een hal waar de elites zich verzamelen. Van die 150 miljoen zien slachtoffers van de toeslagenaffaire, door corona getroffen ZZPérs, kinderen in armoede geen rooie rotcent. Misschien mogen ze een keer naar die ingelijste verf gluren als ze op schoolreisje zijn maar verder zal het de gemiddelde burger worst wezen waar dit doekt hangt. populistisch commentaar van mij? ja besef ik dat ieder departement zijn eigen begroting heeft en dit zo niet te vergelijken is? ja Heeft D66 zo'n enorme klont boter op het hoofd dat ze verbaasd zijn dat dit gedachten zijn die opkomen bij jan met de pet als ze deze bedragen voor een schilderij voorbij zien komen? volmondig ja