Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Onmogelijke score van basketballer Kobe Bryant

  •  
24-11-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kobe_Bryant_NBA.jpg
Sterspeler LA Lakers schiet vanachter het bord raak
Kobe Bryant is de beste Amerikaanse basketballer van de laatste jaren, maar soms overtreft ook hij zichzelf. De sterspeler van Los Angeles Lakers scoorde zondagnacht in het thuisduel met Oklahoma City Thunder een onmogelijk geachte bal.
Rechtsonder het bord draait Bryant weg bij zijn verdediger, maar komt hij uit achter het bord. Toch schiet hij een jumpshot, dat met een hoge boog over het bord gaat en zonder de ring te raken door het netje ploft. “Give me a break”, jubelt de commentator. De Lakers wonnen het duel uiteindelijk met 101-85 en staan in de Western Conference van de basketbalcompetitie NBA momenteel op de derde plaats. ( AD )
Rajun Rondo (Boston Celtics) maakte eerder deze maand een vergelijkbaar punt , maar deed dat ook nog eens in de slotseconde van de wedstrijd. En nu we toch bezig zijn: een lezer op Twitter vindt dit punt van Kobe Bryant nog veel mooier (en dat is het ook).

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.