Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

‘Omroep Gelderland maakt nieuws, wat nu?’

  •  
19-10-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Druktemaker Marcel van Roosmalen staat deze week stil bij wat hij een ‘klap voor de persvrijheid’ noemt: Omroep Gelderland doet geen verslag meer bij stadions nadat dit weekend een journalist na NEC – Vitesse werd aangereden met een scooter.
En dat terwijl Van Roosmalen altijd zo uitkeek naar de gesprekjes met supporters rond de wedstrijden. “Een verslaggever van Omroep Gelderland die voorafgaand aan de wedstrijd NEC – Vitesse voorzichtig informeert bij een NEC-vader en een NEC-zoon hoeveel zij denken dat het wordt.”
Dat moeten we nu allemaal gaan missen. Daarom heeft Van Roosmalen een stille wens. “Kunnen de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse voortaan iets bozer kijken als de verslaggevers van Omroep Gelderland verslag doen van de Nijmeegse Vierdaagse? Ik word ieder jaar weer doodmoe van al die knettergekke gesprekjes met gewone mensen die vier dagen lang schreeuwend en zingend door Nijmegen lopen.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.