Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Oeps! Edsilia Rombley valt in slaap bij DWDD

  •  
15-04-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
tukkie
We kennen allemaal wel die vrijdagen dat je je ogen gewoon niet open kunt houden, hoe erg je ook je best doet. De meesten van ons overkomt dat als we gewoon thuis op de bank liggen, maar Edsilia Rombley had de pech in slaap te sukkelen voor de draaiende camera’s van De Wereld Draat Door. De zangeres schoof aan bij Matthijs van Nieuwkerk ter gelegenheid van 35 jaar Soul Train, het legendarische Amerikaanse tv-dansprogramma waarmee ‘zwarte muziek’ een wereldpubliek bereikte. Na het segment van Ladies of Soul Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer, namen de dames plaats in het publiek om aandachtig te luisteren naar de andere gasten. Althans, dat was de bedoeling…
Het verhaal over medische misstanden van ZEMBLA-journalist Ton van der Ham (journalist Zembla) en klokkenluider en hoofd-hals chirurg Volkert Vreesman leek op Rombley het effect van een slaapliedje te hebben en in onderstaand fragment is over de rechterschouder van Van der Ham duidelijk te zien hoe Rombley langzaam maar zeker in slaap kukelt:
De zangeres zag er gelukkig zelf de humor wel van in en plaatste meteen na de uitzending onderstaande video op haar Facebookpagina: Geeft niks Edsilia, het kan de beste overkomen!

Meer over:

kijk nou, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.