Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Apenpokken nu ook in Nederland opgedoken

RIVM verwacht snel meer gevallen van mysterieuze ziekte
Joop

&... Obama zingt een liedje

  •  
20-01-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Megaupload uit de lucht gehaald... TVOH-deelnemers profiteren nauwelijks van succes... Obama zingt ook... Meer muziek: Daklozenkoor Rotterdam maakt PVV-protest lied
Ander nieuws van vandaag
– De FBI en wat andere opsporingsdiensten hebben de filesharing-site Megaupload uit de lucht gehaald. Bij de internationale actie werd in Nieuw-Zeeland ook een 29-jarige Nederlander opgepakt. Megaupload wordt verdacht van het bevorderen en faciliteren van piraterijpraktijken.
– Vakbond Kiem heeft de contracten die Talpa aan de sterren van de Voice of Holland oplegt doorgespit. Conclusie : Deelnemers aan het tv-programma The Voice of Holland profiteren nauwelijks van het grote commerciële succes van de talentenjacht.
– President Obama heeft bij aanvang van zijn speech in het Apollo Theatre in Harlem een liedje gezongen. Althans, de eerste regel. Hij zong ‘I’m so in love with you’ van Al Green, vanwege zijn aanwezigheid. En hoewel de president zelf vindt dat hij niet kan zingen, zouden wij wel meer willen horen.
– Het Daklozenkoor Rotterdam heeft een spotlied gemaakt over Geert Wilders. Medewerker Jan Blankers van de Pauluskerk heeft de tekst geschreven, omdat de opmerkingen van Wilders in de Tweede Kamer voor veel verontwaardiging hebben gezorgd.

Meer over:

kijk nou, nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Nikos2
Nikos220 jan. 2012 - 8:52

Dat MegaUpload uit de lucht is gehaald is niet alleen voor piraterij. Één van de oprichters, Kim 'Kimble' Schmitz, is ook niet zo'n lekker mannetje. Geld verdient à la World Online en andere fraude zaken. Deed mee aan rijkelui's "race" Gumball 300, scheuren met je dikke bak door de wereld en alle verkeersregels aan je laars lappen. Heb ook gelezen dat FIOD mee heeft geholpen, is dus echt niet alleen voor de site. Laat die man maar lekker in de bak zitten.

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa20 jan. 2012 - 8:52

Áls de maag goed vol is begin men spontaan te zingen. definitie in de natuur.

msj_meijerink
msj_meijerink20 jan. 2012 - 8:52

Dat liedje van het daklozenkoor is écht leuk!

1 Reactie
sociaaltje
sociaaltje20 jan. 2012 - 8:52

Linkje?