Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Nu met beeld: jurylid Masked Singer loopt weg na onthulling omstreden Rudy Giuliani

  •  
21-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
25032 keer bekeken
  •  
masked-singer-judge-ken-jeong-walks-off-stage-as-rudy-giuliani-revealed

In februari van dit jaar werd al bekend dat tijdens een aflevering van het Amerikaanse tv-programma The Masked Singer, enkele juryleden waren weggelopen toen bleek dat Rudy Giuliani in het pak zat. Woensdagavond was de uitzending te zien, met daarin ook het beeld van een zichtbaar ontevreden Ken Jeong die voor hij wegloopt nog "I'm done" zegt. 

Het nieuws over Giuliani in the Masked Singer kwam in februari naar buiten via een essay in The Hollywood Reporter. Journalist David Fienberg noemde het "een nieuwe dieptepunt voor het witwassen van imago's op tv". De kritiek bestaat eruit dat oud-burgemeester van New York en Trump-adviseur Giuliani een podium kreeg om lollig te doen, terwijl hij medeverantwoordelijk is voor de aanslag op de Amerikaanse democratie door een sturende rol te spelen bij de aanval op het Capitool, en door hardnekkig te blijven beweren dat er fraude is gepleegd bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Behalve Jeong liep ook zanger Robin Thicke weg. Medejuryleden Jenny McCarthy en Nicole Scherzinger bleven wel zitten. Die laatste bleek Giuliani niet te herkennen en had gevraagd of het acteur Robert Duvall was. "Nee, dat is niet Robert Duvall", antwoordde Jeong monotoon. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.