Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

NOS geeft muzikale hint over miljoenennota

  •  
20-09-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
MarianneThieme_hoedje.jpg
Mooie meisjes, imposante hoedjes maar een sombere boodschap
Vrouwelijke politici waren de enigen die nog wat fleur konden geven aan deze sobere, sombere en saaie Troonrede. PVV-Kamerlid Fleur Agema had daar echter geen boodschap aan en deed gewoon alsof het een feestje was met haar fonkelblauwe glitterhoed. De NOS monteerde ‘Beautiful Girls’ van Sean Kingston onder de beelden. Een liedje dat pijnlijk de gevolgen van de bezuinigingen bespreekt. “Damn all these beautiful girls, they only wanna do you dirt, they’ll have you suicidal, suicidal.”
Kamerlid Nebahat Albayrak (PvdA) maakt een serieuze statement met een omgekeerde hoed: ‘Dit kabinet zet Nederland op zijn kop’. Terwijl Kingston zingt over terug naar het jaar 1999 toen Paars nog regeerde en Nederland nog gelukkig was. Marianne Thieme weet er nog wat humor tegenaan te gooien met een kapiteinspet met de tekst: ‘Save our Seas’. Op de bovenkant prijken twee vrolijk springende orka’s. Misschien wel een knipoog naar staatssecretaris Bleker die eind deze maand moet beslissen over het lot van orka Morgan.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

msj_meijerink
msj_meijerink20 sep. 2011 - 15:29

Maar je kunt ook in een nichterige homotent bij een van de boys de kapiteinspet afpakken en er wat walvisjes op tekenen! Het was weer smullen vandaag, maar nog steeds was de bruine hoed van Erica Terpstra (ergens in de jaren 90, geloof ik) veruit de mooiste!

[verwijderd]
[verwijderd]20 sep. 2011 - 15:29

Men neme een afgedankte lampekap, plak er wat glitters, franjes, ruches en veren op met een lijmpistool, buig het binnenwerk wat bij en klaar.

1 Reactie
Ikweetnietwieikben
Ikweetnietwieikben20 sep. 2011 - 15:29

Hahahaha... Wat ben je lekker.. leuk aan het mopperen vandaag Anja... ik geniet van je reacties ! ;•)

Yggdrasil
Yggdrasil20 sep. 2011 - 15:29

Zeur Agema heeft haar oogkleppen laten vermaken tot een hoofddeksel alhoewel het uiteindelijke resultaat hetzelfde blijft. Ze blijft niet zien wat er om haar heen gebeurt.

1 Reactie
boeie
boeie20 sep. 2011 - 15:29

ik vind fleur anders veel leuker dan die blonder krullenbol!