Joop

Nieuwe talkshow 'Na het Nieuws' geeft duiding na het NOS-journaal

  •  
01-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
renze klamer
Vanaf vandaag, 1 oktober, presenteert Renze Klamer dagelijks de actuele BNNVARA-talkshow ‘Na het Nieuws’. De titel mag letterlijk worden genomen, want na het NOS Journaal van 20.00 uur, op het themakanaal NPO 1 Extra, geeft ‘Na het Nieuws’ verdieping en duiding bij onderwerpen uit het NOS Journaal. Klamer ontvangt een nieuwe, jonge generatie opiniemakers, politici, ondernemers en deskundigen over nieuws op het gebied van economie, politiek, misdaad, sport, wetenschap, kunst en cultuur. ‘Na het Nieuws’ is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1 Extra. Met ingang van 9 oktober wordt de talkshow ook herhaald op NPO 1, na het NOS Journaal van 13.00 uur.
Renze Klamer: ‘Het programma heeft de ambitie om een kweekvijver te zijn voor nieuw talent. Aan de grote talkshowtafels zitten regelmatig dezelfde bekende gasten, natuurlijk omdat ze kundig en welbespraakt zijn, maar ook de jongere generatie heeft kennis van zaken. Aan mij de eer om samen met deze talenten dit nieuwe talkshowavontuur aan te gaan.’
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Mag
Mag3 okt. 2018 - 13:07

Het is tenenkrommend, zo slecht en kinderachtig. Wie heeft dat bedacht en waarom?

1 Reactie
madbako
madbako3 okt. 2018 - 15:07

Over het algemeen Millenials, nah dan weet je het wel. De mislukte generatie waarvan 75% bij de psychiater een langdurige relatie onderhoud.

Minoes&tuin
Minoes&tuin3 okt. 2018 - 6:47

Ik heb even gekeken maar vond het zo oppervlakkig en slecht, wel jeugdig.

Jan Wijn
Jan Wijn1 okt. 2018 - 22:21

Ik heb heel even gekeken op het KPN kanaal 58, de beeld kwaliteit was bedroevend slecht alsof de beelden gemaakt werden met smartphones.

1 Reactie
madbako
madbako2 okt. 2018 - 8:54

En wat vond je van de inhoud?