Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Nederlandse straatmuzikant krijgt plots gezelschap van twee grote sterren

  •  
08-08-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
15263 keer bekeken
  •  

Jacob Koopman is een bekende verschijning op Grafton Street in Dublin waar de Nederlands-Indonesiër zijn muziek al tien jaar ten gehore brengt. Dit weekend kreeg hij gezelschap van Niall Horan, bekend van One Direction, en Lewis Capaldi wiens Someone You Loved recordhouder is in de Britse top 10. Gedrieën zongen ze onder meer het nummer Yellow van Coldplay en Slowhands van Horan.

Meer over:

kijk nou, dublin, muziek
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

Bernie2
Bernie29 aug. 2022 - 8:17

Wat leuk dit..! Als busker heb ik mijn gitaar ook wel eens uitgepakt op Grafton Street, maar deze taferelen heb ik daar nooit meegemaakt. Een echt feestje voor Jacob én de aanhakende bigheads. Grafton Street is trouwens ook de straat waar de wereldberoemde visverkoopster Molly Malone met een standbeeld alive wordt gehouden. Molly wie? Deze dus: https://youtu.be/KxwmtqUTBck

2 Reacties
jantje
jantje9 aug. 2022 - 19:40

Eén van mijn voormoeders verkocht ook vis. Of zij de mooiste meisje van het dorp was dat weet ik niet. :)

5trong5tyle
5trong5tyle10 aug. 2022 - 12:30

Dat standbeeld staat ondertussen al zo'n 8 jaar op Suffolk Street, omdat de LUAS doorgetrokken is naar de Northside. Voor degenen die het standbeeld graag willen zien, zodat ze niet de verkeerde kant oplopen.

∆
8 aug. 2022 - 15:09

Nice! ☀️😊🎵🎶