Joop

Misschien wel de beste campagnevideo ooit gemaakt

  •  
05-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2021-05-05 om 19.26.43
Aan kleurrijke kandidaten geen gebrek bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in het Britse Blackburn. Een van hen is Tiger Patel, niet alleen een Conservatief maar ook een taxichauffeur, acteur én worstelaar die naar eigen zeggen ooit zal uitkomen in de Amerikaanse worstelcompetitie WWE.
Bij de vorige verkiezingen deed Patel nog mee als onafhankelijke kandidaat maar wist geen zetel te bemachtigen. Dit jaar probeert hij het voor de Tories. Aan zijn inzet ligt het alvast niet. Om aandacht te vestigen op de verloedering van de buurt, heeft hij een bijzondere campagnevideo opgenomen. Die leidt tot grote hilariteit op sociale media. Een tip: zet je geluid aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Karingin
Karingin5 mei 2021 - 18:41

Ik vind 't vrij briljant, slim om zoiets als de deplorabele staat van de openbare ruimte aan te kaarten, dat snapt iedereen en om dan een speeltuin te nemen is helemaal raak...woorden zijn helemaal niet nodig als je ziet hoe die troep erbij staat. Die muziek is redelijk irritant, maar als je iemand vanwege zijn muzieksmaak afserveert als politicus, dan moet je misschien maar helemaal niet gaan stemmen

Karingin
Karingin5 mei 2021 - 18:37

Want? Wat is er schandalig aan dit filmpje? Volgens mij heb je 't punt totaal niet begrepen en sla je alleen maar aan op de muziek. Dat zegt veel over jou...tolerant is voor jou nog een te groot woord

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland5 mei 2021 - 17:54

grappig - en vermoedelijk effectiever dan een PvdA spotje - als je zoiets ziet dan wil je op m stemmen

1 Reactie
JohnVKR
JohnVKR6 mei 2021 - 20:54

"en vermoedelijk effectiever dan een PvdA spotje" Het PvdA-campagnespotje was dit jaar inderdaad weer een aaneenschakeling van clichés. De eindwaarde van het campagnespotje: "wij hebben geen nieuwe ideeën". En dus bleven ze steken op 9 zetels.