Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Hoe lang nog?

Boris Johnson verder in het nauw: kabinet loopt leeg, ministers vragen premier af te treden
Joop

Minister Slob direct in quarantaine, medewerker blijkt besmet

  •  
26-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Minister Slob bij start schooljaar middelbare school
Het Mediadebat in de Tweede Kamer maandag ogenblikkelijk gestopt, nadat een medewerker van verantwoordelijk minister Arie Slob (ChristenUnie, Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) positief getest is op het coronavirus.
In het debat werd onder meer de salariëring van presentatoren van de publieke omroep besproken, die in sommige gevallen hoger uitvalt dan de vastgelegde Balkenendenorm. Dit vanwege constructies waardoor de presentatoren functies combineren. Al vrij snel in het debat ging de inhoud niet per se meer over het wijzigen van de Mediawet.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (8)

Willem Heerema
Willem Heerema26 okt. 2020 - 16:36

We kunnen ons afvragen of de verklaring van Slob wel helemaal juist is. Kan het zijn dat er een kans bestaat dat Slob er voorzichtig rekening mee houdt dat hij zelf besmet is, niet door de medewerkster, maar afgelopen zondag of de week er voor tijdens de gebedsdienst met zang? Bij een politicus sluit ik zo'n truuc niet uit.

Bouwman2
Bouwman226 okt. 2020 - 14:10

Niet zo gek als gedacht, want het thema "Faust" duikt als je erop let nog frequent op net als het thema "Marguerite" en het thema "Mephisto". Het is zo jammer dat Goethe het enkel met een Instituut moet doen zoals Hooft enkel nog zijn straat bezit en dan nog uitsluitend als afkorting. Kortom, Baudet werkt op geheel eigen wijze aan leesbevordering. En rekenen maar dat lezen niet gemist kan worden. Onder de thema's van in Goethes Faust tip ik de zelfbeschikking.versus de verleiding aan. Daarmee begint de Bijbel al en nu nog steeds is het thema -als je even oplet- zeer actueel. Eigenlijk vind ik dat de filosofie een apart schoolvak zu moeten zijn in plaats van een bijvangst.

Joop den Uil
Joop den Uil26 okt. 2020 - 14:09

wat ik nou niet begrijp: hij kan zich toch laten testen ? half uur wachten en hij weet of hij gewoon door kan gaan met werk ofwel in quarantaine moet.

1 Reactie
Nick the Stripper
Nick the Stripper26 okt. 2020 - 21:34

Toch nog maar de site van RIVM of GGD lezen. Je begrijpt er inderdaad niks van.

Thuiszitter
Thuiszitter26 okt. 2020 - 13:48

Collega kerkganger of wat ?

Aurora01
Aurora0126 okt. 2020 - 12:41

Vooropgesteld dat ik hoop dat hij niet besmet is, is het geen verlies als dit nietszeggende figuur even niet in functie is.

1 Reactie
Buitenstaander
Buitenstaander26 okt. 2020 - 14:12

Soms vraag ik mij wel eens af op welk nivo wij gekomen zijn in NL met respect naar mensen....

LBNB
LBNB26 okt. 2020 - 12:41

Balen voor Slob, maar als kabinetslid dient hij zijn eigen regels nu op te volgen dus goed dat hij dit doet.