Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Minder voetbalvandalisme als er in de stadions zitplaatsen op naam zijn

  •  
30-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
946 keer bekeken
  •  
voetbalvandalisme
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (6)

Frits Jansen
Frits Jansen2 okt. 2023 - 10:24

Laagschedelige analfabeten kunnen hun naam niet eens lezen. Het wachten is op een ondernemer die er brood in ziet speciaal wedstrijden organiseert voor het publiek om te keten. Kennelijk is daar vraag naar. Uiteraard moet de toegangsprijs voldoende zijn om de wekelijkse herbouw van een vernield stadion te betalen. Toeschouwers moeten na afloop van een wedstrijd verplicht drie minuten afkoelen in een bak koud water, om geen gedonder in het openbaar vervoer te veroorzaken.

Professor Zegellak
Professor Zegellak30 sep. 2023 - 12:22

In Engeland werkt het al decennia. Waarom doen WIJ het niet? Omdat de voetbalclubs tegenwerken. Waarom doen ze dat? Raad eens. GELD. Zo gauw de clubs de schade moeten betalen (politie inzet), moet jij eens opletten hoe snel de sfeer verbetert omdat het tuig daadwerkelijk uit de stadions wordt gehouden. Want dat het kan, wordt al vele jaren bewezen.

2 Reacties
Peterrr3
Peterrr31 okt. 2023 - 8:08

Opmerkelijk dat steeds maar geroepen wordt dat er in Engeland al decennia geen rellen meer zijn in de stadions. Oké, de kaartjes zijn daar zo duur geworden, dat je al een eerste natuurlijke schifting hebt. En vergelijk je het met 30 jaar geleden, dan is het er een stuk beter geworden. Maar iemand die beweert dat er niets gebeurt bij het Engelse voetbal, of dat het in Nederland erger is dan elders, die heeft geen idee waar hij/zij het over heeft. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5376466/turkije-engeland-premier-league-italie-frankrijk-voetbalgeweld

Frits Jansen
Frits Jansen2 okt. 2023 - 10:29

Ik woon niet zo ver van het ADO-stadion. Als daar een wedstrijd is moet ik omfietsen, want dan is het "oorlog". Engelsen hebben misschien de orde teruggebracht in stadions, maar de altijd perfect organiserende Duitsers hebben dat nog niet voor elkaar. Toen ik een keer moest overstappen op Hannover Hauptbahnhof stonden de trappen vol tot de tanden gewapende ME-ers. Derde Wereldoorlog uitgebroken? Nee, een voetbalwedstrijd.

Ben  Liberaal
Ben Liberaal30 sep. 2023 - 11:32

Goed idee ! Dan ook naam telf nummer op de scooters, SUV's en vooral op alle bestelbusjes.

1 Reactie
Zandb
Zandb1 okt. 2023 - 6:58

Ben Maar waarom dan niet op alle te dure, te grote, te snelle of weet ik wat voor auto's?