Joop

Mick Jagger heeft corona, concert Rolling Stones in Amsterdam afgeblazen

  •    •  
13-06-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1120 keer bekeken
  •  
mickjagger

Het concert van de Rolling Stones dat maandagavond zou plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, is afgelast. Zanger Mick Jagger is besmet met corona, heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt.

Veel fans waren al in het stadion toen het nieuws bekend werd, meldt het AD. Mojo belooft dat er een nieuwe concertdatum komt, en dat de kaartjes geldig blijven. Het optreden in Amsterdam zou het eerste Stones-concert in vijf jaar zijn.

In veel landen, waaronder Nederland, lopen de coronabesmettingen de laatste weken weer op. Dat is het gevolg van de opmars van de nieuwe omikronvarianten BA.4 en BA.5.

Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (10)

pahan
pahan14 jun. 2022 - 5:43

Als fan ben je je er van bewust dat de kans groot is dat concerten van iconen niet doorgaan best groot is. Ik heb kaarten voor Bruce Springsteen volgend jaar mei, maar die is nu ook al 72. Maar om vroeg voor de deur te liggen, op het veld te staan en dan zo kort van te voren te horen te krijgen dat het niet doorgaat is wel een hele grote domper.

EricDonkaew
EricDonkaew13 jun. 2022 - 17:27

Corona hebben en positief testen zijn naar mijn smaak twee verschillende zaken. Het wordt tijd dat we met z'n allen weer eens normaal gaan doen.

8 Reacties
Thuiszitter
Thuiszitter13 jun. 2022 - 18:05

De zanger testte positief op Covid-19 en is ziek. https://frontpage.fok.nl/nieuws/858087/1/1/50/concert-rolling-stones-afgelast-mick-jagger-ziek-en-positief-op-covid.html Doe dus zelf eens normaal !!

Mag ik even?
Mag ik even?13 jun. 2022 - 18:38

"Corona hebben en positief testen zijn naar mijn smaak twee verschillende zaken." Covid tast het smaak vermogen aan. Zou dat hier ook gebeurd zijn? Eerder een gebrek aan inzicht; Mick Jagger is ziek 'afgevoerd'. Het is eigenlijk een bizarre opmerking van EricDonkaew, voer voor de psychologen onder ons.

EricDonkaew
EricDonkaew13 jun. 2022 - 18:54

@Thuiszitter -------------------------- Leuk, dat frontpage.fok van jou. Klik op alle plaatjes met een boot. Ik klik op alle plaatjes met een boot. Nieuwe pagina: Klik op alle plaatjes met een boot. Ik klik weer op alle plaatjes met een boot. Er verschijnt een pagina met het bekende cookiesgeleuter. Ik klik op geen bezwaar tegen cookies. Er verschijnt een voor mij totaal onhandelbare pagina. Ja sorry, ik heb wel wat beters te doen. Ik zit ook niet de hele dag thuis voor al die onzin.

Thuiszitter
Thuiszitter13 jun. 2022 - 22:42

Eric - dan hoop ik dat je ff de tijd had om de aankondiging live vanuit de arena te beluisteren waarin hetzelfde werd verklaart, hij is positief getest en is ziek. D as t is toch zo logisch s als ik weet niet wat. Die gast was zonder klachten verder echt wel gaan optreden , nu moet hij er voor terugkomen , al beweert Derksen anders vanavond en doet overkomen dat hij geen zin had omdat hij nu eenmaal zo is, daar geloof ik geen reet van.

Gerygrr
Gerygrr14 jun. 2022 - 12:07

Normaal doen? De maatregelen handhaven dus! Wie positief test isoleert zich zeker tot men negatief test. Het egoïsme van de ontkenners maakt, dat anderen besmet worden en long covid verergert bijvoorbeeld. Ik moet mezelf beschermen, blijf binnen en winkel snel met mondkapje. Het is slecht voor iedereen, zeker voor de economie zo long covid te laten woekeren in de diverse sectoren die geen personeel meer kunnen vinden.

EricDonkaew
EricDonkaew14 jun. 2022 - 12:15

@Thuiszittter -------------------------- Oké, ik ging uit van wat ik het eerst hoorde: alleen positief getest. Ziek zijn is wat anders en dan is het logisch om niet op te treden.

EricDonkaew
EricDonkaew14 jun. 2022 - 17:50

@Gerygrr: Ik moet mezelf beschermen, blijf binnen en winkel snel met mondkapje. --------------------------------------- Dan ben je dus een paniekzaaier, maar je hebt alleen jezelf ermee. Ik mag toch aannemen dat je gevaccineerd en geboosterd bent? Anders heb jij helemaal geen recht van spreken en blijf je maar lekker 24 uur per dag thuis.

Gerygrr
Gerygrr15 jun. 2022 - 11:39

Paniekzaaier? Ik heb long covid. De schade in de hersenen plus organen. Asymptomatisch! Een prik boost ook de long covid met nieuwe trombose. Onderzoek is nodig, voorlichting en antivirale of immuunsysteemonderdrukkende medicijnen!