Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Melania Trump geeft iedereen behalve haar man de schuld van zijn seksisme

  •  
18-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
149 keer bekeken
  •  
melania
Melania Trump werd maandag geïnterviewd door CNN-presentator Anderson Cooper. De uitzending valt samen te vatten als de vrouw van de megalomane Republikeinse presidentskandidaat die iedereen de schuld geeft van zijn wandaden – ‘left-wing media’, ‘Clinton campagne’, ‘jongenspraat’ – behalve degene die ze begaat, namelijk haar echtgenoot.
In het interview bespreken Trump en Cooper de seksistische uitspraken van Donald Trump en het hoogtepunt daarvan, ‘grab ‘em in the pussy’-gate. Volgens zijn vrouw werd haar man opgehitst en deed de 59-jarige toentertijd aan ‘boy talk’. Het zou zeer zeker niet de man zijn die zij kent. Het zou ook de schuld zijn van het medium NBC dat de video gepubliceerd heeft en niet van de man die opgenomen wordt, terwijl hij over aanrandingen praat.
Het belangrijkste probleem dat Melania Trump wil aanpakken is de negativiteit en het gepest op sociale media. Hopelijk begint ze dan bij het getreiter van haar man richting iedereen die het met hem oneens is.
Volgens Trump hoeven mensen geen medelijden met haar te hebben na de uitspraken van haar man en aantijgingen van aanranding en verkrachting aan zijn adres. Integendeel, zij redt zich wel, zoals Saturday Night Live op z’n Beyoncé’s laat zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.