Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Meer verdienen in de zorg

  •  
24-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
image0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

Antonie de Man
Antonie de Man25 sep. 2021 - 10:03

Geslaagde prent. Beleidsmaatregelen die eerst onbespreekbaar waren werden tijdens de Algemene Beschouwingen opeens omarmd om de Tweede Kamer tegemoet te komen. De VVD als de grootste partij, iets wat Rutte ons regelmatig voorhoudt, wil die positie kennelijk tot in de eeuwigheid behouden door niet al te zeer aan principiële stellingnames vast te houden, anders is de vrijgevigheid van het demissionaire Kabinet niet te verklaren. Vooral Jesse Klaver liet zich opzichtig inpakken door Rutte’s toezeggingen en zo lukt het Rutte dan toch om ‘links’ uit elkaar te spelen.

Prins Zonneschijn
Prins Zonneschijn24 sep. 2021 - 13:21

Regeren is bedonderen.

1 Reactie
hans-e-pans
hans-e-pans24 sep. 2021 - 21:53

Normaal zei men "Regeren is vooruit zien", maar onder Mark R. van de VVD is het verworden tot "Regeren is vooruitschuiven".

Libertain
Libertain24 sep. 2021 - 8:42

Kortom: neoliberalisme puur format.

Bouwman2
Bouwman224 sep. 2021 - 8:33

Naast de zorg gaan er wederom miljoenen naar het onderwijs. Want waaro zou een leraar wiskunde of laijn ie les geeft aan de bvenbouw meer salatis krijgen dan de collega van groep 1, je wordt toch betaald naar functie. Ik las een boekje over de familie Dijsselbloem. Die was voordurend aan het studeren en er werd gestapeld bij het leven. Want stapelen was een klein beetje meer op de rekening, Nou dat is helemaal niet meer nodig. Kies gewoon voor de PABO en ga fijn als kleuter aonder de kleuters. De paters Jezuieten zijn intussen uitgestorven en leraren met vevoegdheid eveneens. Het is de gelijkmaker die weer eens zijn werk deed, de grote vergeler. Mijn vriendin zei me Dominee, je wordt oud. Ik zei welnee,lieverd, je verwart oud met licht filosofisch.