Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Grap Rutte dwingt duo tot publieke verklaring over privé-leven

  •  
11-02-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
356 keer bekeken
  •  
Premier Mark Rutte speelde met zijn grappen tijdens het Correspondents’ Dinner vooral op de man. Eén grap overschreed daarbij de grens van wat een minister-president zich kan veroorloven, vindt Jan Slagter, omroepbaas van Max. De premier maakte een opmerking op basis van een door roddelweekblad Privé verspreid verhaal dat Slagter een liefdesaffaire zou hebben met Lilian Marijnissen, dochter van voormalig SP-leider Jan Marijnissen.
"Bij de SP heeft Jan Marijnissen eindelijk afscheid genomen. Zijn dochter wordt nu klaargestoomd voor de partijtop. Ze krijgt zelfs mediatraining bij Omroep Max."
Jan Slagter, aanwezig in het publiek, kon de grap zichtbaar weinig waarderen. DJ’s van de commerciële radiozender 100% NL belden hem donderdagochtend en wisten hem dit commentaar te ontlokken:
"Het enige wat ik er vervelend aan vond is dat privézaken daar werden belicht. En ik vind dat dát een minister president niet past. Dat vond ik er vreemd aan. Dat heeft hij nergens anders gedaan, en daar wel. Privé is privé en ik vond dat niet echt passen. En dan druk ik me genuanceerd uit."
Update 21:15
Jan Slagter en Lilian Marijnissen voelen zich nu gedwongen een publieke verklaring te doen over hun privé-leven. Dat melden zij donderdagavond exclusief in het AD. De opmerking van de premier dat Slagter een liefdesaffaire zou hebben met de dertig jaar jongere Marijnissen en dat hij zijn echtgenoot voor haar verlaten zou hebben is volgens het duo een keiharde leugen.
"Nadat wij inmiddels dagenlang geconfronteerd worden met verhalen in de media over ons (vermeend) privéleven, voelen wij ons genoodzaakt nu hierop te reageren. Aanvankelijk hebben wij dit niet gedaan omdat we van mening zijn dat een privéleven ook privé mag zijn. En het niet nodig en niet passend is om op roddels gebaseerd op enkel ‘anoniemen bronnen’, aangaande je privéleven te reageren. Echter, op dit moment worden ook mensen in onze directe omgeving continu geraakt door deze berichtgeving en dat vinden we onjuist. Wij geven daarom enkel om deze reden nu toch een verklaring. Wij kunnen het zowel maatschappelijk als op persoonlijk vlak met elkaar vinden en ervaren een goede vriendschap. Dit betekent echter niet dat er sprake is van een relatie. Het raakt ons dan ook dat een en ander op basis van anonieme ‘bronnen’ opgeschreven wordt en dat vervolgens mensen in onze directe persoonlijke omgeving hiermee geconfronteerd blijven worden. Wij vinden het heel vervelend dat een en ander op deze manier in de media is verschenen en ook maar blijft verschijnen. Op verdere speculaties, vragen en insinuaties zullen wij dan ook niet meer reageren. We hopen dat een ieder hier begrip voor heeft en onze directe omgeving rust wil gunnen aangaande privézaken. "
Echter, op dit moment worden ook mensen in onze directe omgeving continu geraakt door deze berichtgeving en dat vinden we onjuist. Wij geven daarom enkel om deze reden nu toch een verklaring. Wij kunnen het zowel maatschappelijk als op persoonlijk vlak met elkaar vinden en ervaren een goede vriendschap. Dit betekent echter niet dat er sprake is van een relatie. Het raakt ons dan ook dat een en ander op basis van anonieme ‘bronnen’ opgeschreven wordt en dat vervolgens mensen in onze directe persoonlijke omgeving hiermee geconfronteerd blijven worden.
Wij vinden het heel vervelend dat een en ander op deze manier in de media is verschenen en ook maar blijft verschijnen. Op verdere speculaties, vragen en insinuaties zullen wij dan ook niet meer reageren. We hopen dat een ieder hier begrip voor heeft en onze directe omgeving rust wil gunnen aangaande privézaken. 

Meer over:

politiek, nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (69)

Mart Schrieken
Mart Schrieken13 feb. 2016 - 9:52

Ik vind de reactie van dhr. Slagter nog al kinderachtig!

msj_meijerink
msj_meijerink12 feb. 2016 - 8:31

Ja ja, Jan Slagter is gewend zélf te bepalen wat wel en niet leuk is! Ouwe snoeperd!

Mark Gh
Mark Gh12 feb. 2016 - 7:05

"Jan Slagter boos op Rutte om grap" "Jan Slagter boos om nominatie Televizier-Ring|Rtv ..." "Jan Slagter furieus over verjonging NPO | NU - Het laatste ..." "NPO Radio 1 - Baas Omroep Max Jan Slagter is boos" Lijkt een beetje een terugkeren thema te zijn bij Jan, die boosheid. Niemand had er verder nog enige aandacht aan besteed als hij er wat beter mee om was gegaan.

JanB2
JanB212 feb. 2016 - 1:21

"Wat een ontzettend sneue vent is die Rutte" Tja, ik dacht nog even hoe ik mijn mening onder woorden zou gaan brengen maar dit zegt het wel zo'n beetje. Hear!

Mark Huysman
Mark Huysman11 feb. 2016 - 23:18

Wat een ontzettend sneue vent is die Rutte. Amerika na-apen is al niet echt iets om trots op te zijn maar om dan ook nog een van de meest tenenkrommende tradities uit dat land te imiteren is van een treurigheid die je niemand gunt. Opletten jongens, de baas gaat leuk doen! Hij heeft een paar dolkomische grappen over de media voorbereid. Dat wordt smullen! En waar komt de baas mee? Met een leugen uit een dom blad waar ‘ie dan vervolgens een draai aan geeft waar de eerste de beste camping cabaretier zich de rest van z’n leven voor zou schamen. Wat een ellende dit land. Wat een zouteloze humorloze ellende.

3 Reacties
JanB2
JanB212 feb. 2016 - 1:21

“Wat een ontzettend sneue vent is die Rutte” Tja, ik dacht nog even hoe ik mijn mening onder woorden zou gaan brengen maar dit zegt het wel zo’n beetje. Hear!

JuniorC
JuniorC12 feb. 2016 - 10:45

Ik zou zeggen:"Ga weg van deze ellende, emigreer naar een land met gepeperde humor!"

Piet de Geus
Piet de Geus13 feb. 2016 - 2:22

"En waar komt de baas mee? Met een leugen uit een dom blad" Ach ja, als het zuur toch al tegen de plinten klotst kan dat er ook nog wel bij. Kennelijk heb jij de baas van Max of meisje Marijnissen 24/7 gevolgd en kun je de leugen ontzenuwen. Jan Slagter kan beter een voorbeeld nemen aan Jort Kelder. Die zat vanavond bij Eva Jinek (met wie hij bij dat correspondentendiner was gesignaleerd, oh la la) en op haar eerste vraag over V&D reageerde hij meteen met een quasi-verbaasd: oh, ik dacht dan we over onze verloving gingen praten. Zo doe je dat dus. Tenzij je natuurlijk de boedel nog moet verdelen en nog even aan je kinderen uit moet leggen waarom je moeder hebt verruild voor een jong ding. Dan kun je dat misschien niet opbrengen.

Anja Lodewijks
Anja Lodewijks11 feb. 2016 - 21:23

Rutte deed een roddelblaadje? Dat komt er nou van als je Gordon je teksten laat schrijven.

Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods11 feb. 2016 - 20:58

++De opmerking van de premier dat Slagter een liefdesaffaire zou hebben met de dertig jaar jongere Marijnissen en dat hij zijn echtgenoot voor haar verlaten zou hebben is volgens het duo een keiharde leugen.++ PP: Dat is zelf een leugen. Dat heeft Rutte helemaal niet gezegd. Zeker niet dat Slagter zijn vrouw voor Marijnissen verlaten zou hebben. Een keiharde leugen.

1 Reactie
Haastig
Haastig12 feb. 2016 - 8:32

Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods 11 februari 2016 at 21:58 Correct. Moest even googlen naar dochter van Marijnissen, dacht nav opmerking Rutte dat ze voor 50PLUS ging werken.

Pietersen2
Pietersen211 feb. 2016 - 19:29

Slagter heeft gelijk. Je mag op alles commentaar hebben, maar niet op privé-zaken. Ook bij Rutte kan je het hebben over zijn leugens, gladde praatjes, het lachend alles wegwuiven van zaken die hem niet goed uitkomen etc, maar je mag het niet hebben over het feit dat ie misschien een homo is of sexloos, dat gaat niemand wat aan en het heeft geen invloed op zijn werk als MP. Dit benoemen is net zo walgelijk als commentaar hebben op Slagter en dat ie doet met z'n 'dochter'. Slippertje van de MP. Nu valt het alleen in het niet bij de schade die momenteel aanricht in de functie van MP en met z'n kabinet, maar dit terzijde.

3 Reacties
Haastig
Haastig11 feb. 2016 - 22:07

Pietersen 11 februari 2016 at 20:29 "maar je mag het niet hebben over het feit dat ie misschien een homo is of sexloos" Rutte heeft daar in ieder geval zèlf een grap over gemaakt (en misschien wel meer dan 1)...

janwijn
janwijn11 feb. 2016 - 23:30

Daar ben ik het helemaal mee eens: het gaat ze geen zak aan wat iemands seksuele voorkeur is en met wie ze al dan niet een intieme relatie hebben. Sommigen op dit forum zich progressief voordoende PvdA trollen die bv steeds wanneer de SP naam valt deze partij in een conservatief hokje proberen weg te zetten zaten zich zich heerlijk aan die ouwe wijven roddelpraat van Rutte te verkneukelen. Wat vooruitstrevend zijn ze toch. Dat wordt wat met de verkiezingen in 2017, ik vertel je die wordt straks op dezelfde gore manier gevoerd als in de VS.

hugo bergveen
hugo bergveen12 feb. 2016 - 12:35

Waarde Pietersen, we leven in een maatschappij waarin iedere scheet van iedere BNer breed wordt uitgemeten, waarin we gretig kijken naar lekker spectaculair geënsceneerde zgn. realityprogramma's en waarin voor iedere vorm van gebrek of verdriet een eigen hulpprogramma wordt gemaakt, met een BNpresentator naar keuze. Me dunkt dat het respect voor privé-zaken al lang bij het grofvuil is gezet.

Minoes2
Minoes211 feb. 2016 - 18:55

En daar heeft hij helemaal gelijk in!

Opinius
Opinius11 feb. 2016 - 16:17

. de hele presentatie was er een van : " Ïk wil wel,maar kan ik niet". gelijk aan de kledingsmaak van Jort Kelder. wanstallige pogingen om interessant te lijken

Kees Apollo
Kees Apollo11 feb. 2016 - 15:32

Volgens de RVD doet VVD Rutte het met een vrouw. Jong/oud/knap/lelijk/rechts/links/getrouwd? Kom er nog niet uit, weinig hulp ook van Rutte humor liefhebbers. http://nieuws.nl/algemeen/20140519/RVD-ontkent-dat-Rutte-verkering-heeft-met-man-Hij-is-geen-homo/

1 Reactie
Anja Lodewijks
Anja Lodewijks11 feb. 2016 - 21:19

Rutte? Geen kant aan te bekennen! Net zoals hij geen visie heeft.

jellevwal
jellevwal11 feb. 2016 - 13:17

In de goede oude tijd was het zo dat wie niet op oudejaarsavond door Wim Kan op de hak werd genomen zich beledigd voelde.

3 Reacties
truusbeek2
truusbeek211 feb. 2016 - 16:42

Teksten van Kan werden ook door diverse schrijvers aangedragen. Niemand die zei dat hij "zijn" grappen oplas.

Minoes2
Minoes212 feb. 2016 - 8:22

Die teksten gingen nooit over privé-roddels maar over politiek. Wel even van een ander niveau.

truusbeek2
truusbeek212 feb. 2016 - 10:22

Minoes ik heb het over de wijze waarop en niet over de inhoud er werd niet een prive item genoemd Gezien haar prominent vakbondswerk is ze klaar voor de volgende stap Samen met Slagter is zij een actie gestart voor de zorg. Dat is de hint naar mediatraining. en er blijkt wat leuks uit die samenwerking te zijn gegroeit. Dus leuk bedacht door de tekstschrijver zonder het daadwerkelijk te benoemen en ieder weet waar over het gaat. Tja hogebomen vangen veel wind.

Moeder Pietje
Moeder Pietje11 feb. 2016 - 12:34

31 jaar verschil. Beetje erg veel. Als ik nou nog snapte wat ze in hem ziet. Zag de foto's van zijn ex en ik denk dat hij een beetje dom is geweest haar te laten gaan.

2 Reacties
RU486
RU48611 feb. 2016 - 12:57

Mamma, Iets met, op een oude fiets moet je het leren.

Moeder Pietje
Moeder Pietje11 feb. 2016 - 18:59

Als je het op 30 jarige leeftijd nog moet leren ben je wel erg laat, RU486

BasVV
BasVV11 feb. 2016 - 12:32

Beetje sportief blijven Jan.

msj_meijerink
msj_meijerink11 feb. 2016 - 12:11

Jan, dat valt me van je tegen. Ik had verwacht dat je hierboven zou staan!

Zandb
Zandb11 feb. 2016 - 12:08

Oh, was dat een grap.......

Pindaklaas
Pindaklaas11 feb. 2016 - 11:55

Hier moet je tegen kunnen. Was te verwachten toch?! Schouders er onder en doorgaan. Denk maar dat Rutte gewoon stink jaloers is.

1 Reactie
Jansen & Jansen
Jansen & Jansen11 feb. 2016 - 19:49

[Denk maar dat Rutte gewoon stink jaloers is.] Ik geloof makkelijk kritiek op Rutten, maar dat hij jaloers is op het hebben van een 31 jaar jongere vriendin geloof ik echt niet, die zou nog naar de middelbare school gaan...

Nailles
Nailles11 feb. 2016 - 11:52

Jan Slagter moet niet zo piepen als bewust verkozen BN-er, zeker niet omdat hij er algemeen zelf om bekend staat dat hij graag andere publieke figuren uit media en politiek keihard, vaak door slachtoffers en derden als grensoverschrijdend omschreven, op de man of vrouw aanviel. Mooiste is in deze context trouwens dat hij zelf in het vroegere programma van RTL over het type van ouder wordende mannen die op een gegeven moment een jonge blom verkiezen al lang voor zijn huidige vervulling ervan aankondigde dat volgens hem voor iedere ouder wordende man gold: "Iedereen krijgt zijn Maxmoment.". http://www.rtlxl.nl/#!/mannen-van-een-zekere-leeftijd-276832/324e3d2f-e5fd-45d0-97a4-5486ab7e6bb4

2 Reacties
hugo bergveen
hugo bergveen11 feb. 2016 - 16:12

Slagters reactie noemen we 'tenen als kamerbreed tapijt'. Waarom doet men nog moeite om ook eens iets luchtigers te bedenken? Dat hele diner werd van te voren al doodgeduid door allerlei duiders en naderhand doodbecommentarieerd door allerlei commentaargevers. We willen dat iedereen alles moet kunnen zeggen en naderhand vinden we dat sommige mensen sommige dingen niet mogen zeggen. Wat zijn we toch een ongelofelijk zuurpruimenland geworden!

Buzzer
Buzzer11 feb. 2016 - 19:49

Slagter werd te grazen genomen omdat hij de VVD vriendjes politiek bij de publieke omroep aangekaart heeft en eindelijk zelfs in de 2 e kamer vragen gesteld werden over de pogingen van de VVD om het publieke bestel te gaan controleren zoals men ook in Polen wil. Niet meer en niet minder.

Robbedoes3
Robbedoes311 feb. 2016 - 11:40

De clou is natuurlijk "klaarstomen".

Hell You
Hell You11 feb. 2016 - 11:30

Brood en Spelen, Brood en Spelen wil het volk. En een amusante lynchpartij zo nu en dan.

Kees Apollo
Kees Apollo11 feb. 2016 - 11:09

Het was even roeren in het prive van minister president VVD Rutte zelf die graag bij zijn fans succes heeft over de rug van een ander. Maar we hebben 1 foto. http://forum.fok.nl/topic/2107763

Donostia2
Donostia211 feb. 2016 - 11:08

Hear, hear Edwin. Ook ik erger me groen en geel aan journalistiek Nederland. Men controleert de macht niet meer, men is de macht. Media bepalen de publieke agenda. De waan van de dag regeert, geen tijd voor reflectie. Het gevolg is dat grote delen van de samenleving niet alleen het bestuur wantrouwt, maar ook de media wantrouwt. En dat vind ik nou gevaarlijk.

Albert Einstein
Albert Einstein11 feb. 2016 - 10:45

Zuur kijken is ook een manier om het spel mee te spelen. Erom lachen kan ook, maar het moet niet te eentonig worden. De ene grap treft nu eenmaal sterker doel dan de andere, en dat moet tot uiting komen in de reactie van het slachtoffer.

noorloosn2
noorloosn211 feb. 2016 - 10:37

Kom kom Jan, als je geen pispaal wilt zijn moet je niet komen op zo'n feestje van VVD en BKB academie.

thereisnogod
thereisnogod11 feb. 2016 - 10:36

Als er een moment is waarop prive grappen wel kunnen was het deze avond wel, en in mijn ogen moet Jan niet zo zeuren. De grap zelf is overigens nog erg mild.

2 Reacties
Nick Ros
Nick Ros11 feb. 2016 - 11:14

Jan, deze is van een heel ander kaliber. Die vond ik wel hard aan de stamtafel. http://www.rtlxl.nl/#!/voetbal-inside-343224/eb942314-7769-4e45-8b34-7403cd3c8dab

Nick Ros
Nick Ros11 feb. 2016 - 11:19

Hoe maak je jezelf als bekende Nederlander optimaal belachelijk.

truusbeek2
truusbeek211 feb. 2016 - 10:35

Niet wrijven in een vlek!! Dus domme en kinderachtige reactie van Slagter Verder een uitstekende grap op een zeer mooie wijze gebracht!

1 Reactie
ton14024
ton1402411 feb. 2016 - 22:34

En zo kun je natuurlijk gedogen ook een innige vrijage noemen.

Pyvon2
Pyvon211 feb. 2016 - 10:31

Goedkoop grapje, enig niveau hoef je niet te verwachten van deze man. Bij Rutte gaat humor, net als in zijn partij, bij voorkeur over de rug van een ander.

1 Reactie
truusbeek2
truusbeek211 feb. 2016 - 16:46

Je hebt gelijk hij had raadslid uit Katwijk moeten inhuren voor de nodige kwaliteit

[verwijderd]
[verwijderd]11 feb. 2016 - 10:23

--- Dit bericht is verwijderd —

4 Reacties
Harba Lorifa
Harba Lorifa11 feb. 2016 - 10:51

Een dag niet ge-EU-t is n dag niet geleeft?

stokkickhuysen
stokkickhuysen11 feb. 2016 - 11:51

Ik begrijp deze post niet. 'Bravo, maar principieel fout?' Toen ik hoorde van dit initiatief had ik een double face palm gevoel. Wat dacht Twanneke? En nu voor het grote publiek de incestueuze relatie tonen? het NL journaille heeft de diepgang van een hoovercraft. Allemaal, zo bleek gisteren.

janwijn
janwijn11 feb. 2016 - 11:53

'het hele jaar onderhouden journalisten en politiek reeds een ontspannen relatie met elkaar wat tevens verklaart waarom de Nederlandse journalistiek is afgegleden naar een bedenkelijk niveau.' In uw geval: De pot verwijt haar vriendin dat ze lesbies is.

Biff Everwood
Biff Everwood11 feb. 2016 - 12:21

hear hear. Wel grappig dat je elke keer weer eindigt bij de EU. Een grap over Jan Slagter en de dochter van Jan Marijnissen? EU! Wel helemaal met je eens dus, zeker voor wat betreft het hoog lokaal incidentenniveau van de NL journalistiek.

omaoeverloos
omaoeverloos11 feb. 2016 - 10:21

Ouwe snoepert!

Bernie2
Bernie211 feb. 2016 - 10:17

Waarmee wegduiker Rutte zich verlaagt tot het trumpiaans niveau van roddeltante. En dat verbaast me niets. Zien wij 'm hier vast warmlopen voor een volgende job bij Privé?

Nick Ros
Nick Ros11 feb. 2016 - 10:07

Dit is een evergreen. Een evergreen is een grap die lang zijn populariteit behoudt.

peterh2
peterh211 feb. 2016 - 10:02

Wat laat onze Jan zich weer kennen... . Rutte zet zichzelf ook te kijk als het over zijn moeder en/ of vriendin gaat. Denk dat het voor de voormalige mevrouw Slagter een stuk pijnlijker was om te zien dat haar man haar ingeruild heeft voor een jong blaadje.

IJsbrant
IJsbrant11 feb. 2016 - 9:55

Jan S. wordt gewoon door het volk gezien als een ouwe bok in de penopauze met allerlei mogelijkheden voor een ambitieus jong geitje dat een kruiwagen achter de hand houdt. Of dat echt zo is weet ik in zijn geheel niet, maar zo reageert het Volk nu eenmaal. Lilian M. zou dat als geboren socialist als geen ander moeten weten. Tenslotte werd zij er al op zeer jeugdige leeftijd op haar driewielertje op uitgestuurd door de grote roerganger om uit te zoeken wat er leefde onder het Volk

IJsbrant
IJsbrant11 feb. 2016 - 9:48

Jan S. en Lilian M. zijn publieke figuren die zelf de media niet schuwen als ze er hun voordeel mee kunnen doen. Als je niet wilt dat je prive leven becommentarieerd wordt ga dan niet openlijk je eetgewoontes etaleren maar eet je bordje thuis leeg in plaats van bij de snackbar. Als je als vaag setje met ontwijkende antwoorden bij bruiloften en partijen aansluit kun je verwachten dat je het mikpunt wordt als het zo uitkomt. Als Jan S. "spontaan"had gelachen en niet als een boer met kiespijn was het nu al geen nieuws meer geweest.

1 Reactie
ton14024
ton1402411 feb. 2016 - 22:27

Ze hadden ook vooraf over het opzetje kunnen praten.

Frank Straathoff
Frank Straathoff11 feb. 2016 - 9:46

Het corresponents dinner was een absoluut kijkcijferkanon met 2,7 miljoen kijkers. Alsof dat nog niet genoeg is voor Jan Slagter gaat hij de dag erna nog even de media voeden. Niet slim. Jan, als je geschoren wordt, moet je stil blijven zitten. Zuurpruim.

1 Reactie
ton14024
ton1402411 feb. 2016 - 22:20

Zag je hem rennen?

voxpopuli2
voxpopuli211 feb. 2016 - 9:43

Ach , als publieke omroep figuur moet je wat over je heen kunnen laten komen. De geaardheid van onze premier is ook altijd een discussiepunt die hij zelf overigens met milde zelfspot vermeldde. De grap had wel wat harder of leuker kunnen zijn, dat de dochter van marijnissen nu eindelijk voor het grote geld gaat of zich ontworsteld heeft aan de mannen van Zwan cultuur en proeft van de geneugten des hilversums .. De opmerking richting Matthijs was ook scherp over drie keer de balkenende norm. Geen briljante performance maar prima als studentikoos kabinet

RU486
RU48611 feb. 2016 - 9:42

Over humor kan je eindeloos twisten. Slagter heeft natuurlijk wel een punt. Rutte staat daar als minister president, en niet op persoonlijke titel als cabaretier. Dan moet je in mijn optiek opletten welke grappen je maakt Het was trouwens geen grap van Rutte maar van zijn gohstwriters. ..:)

1 Reactie
ton14024
ton1402411 feb. 2016 - 22:16

Eens temeer blijkt hij een marionet. Roddel-humor?

Kees Apollo
Kees Apollo11 feb. 2016 - 9:34

Minister president VVD Rutte zet de verloedering door. Uiteraard op een wijze die hem past over het prive van die ander. Dat opent de weg om nu eindelijk eens ongegeneerd te gaan insinueren en rapporteren over zijn eigen vriendenkring in New York.

taylor
taylor11 feb. 2016 - 9:27

Dit is nu het verschil tussen Amerika en Nederland, nooit meer aanbeginnen allemaal zeikers en we kunnen het niet.

Ulltrafox
Ulltrafox11 feb. 2016 - 9:24

Snap niet wat elk weldenkend mens daar te zoeken heeft. Nederland is met het streven om alles wat Amerika doet en heeft te kopiëren zo ver gezakt dat dit verschijnsel er ook nog wel bij kan. Ik hoop echter dat er diverse parodie stukjes nu gaan verschijnen van het formaat Youp van T Hek om genadeloos die grijnzende premier koekje van eigen deeg te geven. Zal ook wel te maken hebben met het gezegde dat in tijden van oorlog en crisis humor altijd een middel is om te overleven. Welnu de VVD is in diepe crisis, zoals ook dit land is gebracht in diepe crisis door diezelfde VVD. Rutte is dé man van de ontkenning; de leugens om "bestwil", The genie in the Doofpot.

Gluteus Maximus
Gluteus Maximus11 feb. 2016 - 9:21

Lange teentjes... : - ) Typisch voor de verschillige omroepmannetjes: veel centjes, veel glamour, veel ego, lekker jong blaadje opscharrelen, en vervolgens boos zijn als iemand het daar over heeft. Die moraliteit hè. Lastig lastig.

1 Reactie
donkerh
donkerh11 feb. 2016 - 9:49

Misschien een leuk programma voor omroep Max Real live soap Jan en Lilian. Aan de andere kant gaat het ons natuurlijk niet aan hoe Jan Slagter zijn mantelzorg alvast regelt voor de toekomst.