Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Mannen, auto's en vieze plaatjes

  •  
26-08-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
DirtyCarArtist.jpg
Scott Wade maakt van vieze autoruiten beeldige kunstwerkjes
Wie van plan is de schone trekker over zijn autoruit te halen, zou eerst even achterom moeten kijken of kunstenaar Scott Wade niet toevallig in de buurt is. De schilder maakt binnen mum van tijd een beeldig kunstwerkje van een vieze autoruit. Wade wordt vanwege zijn ‘mobiele kunstwerken’ ook wel de ‘Da Vinci van het stof’ genoemd of ‘modderartiest’. Zelfs in Japan smachten ze naar Wade’s talent. Toen hij daarop wat foto’s van zijn werk online zette stegen de bezoekcijfers tot zijn verbazing aanzienlijk. “Wie kijkt er nou naar vieze plaatjes op internet?”
Bekijk de Art Gallary van Scott Wade
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

ruurd2
ruurd226 aug. 2011 - 20:07

Briljant. Weet je wat? We halen al het asfalt uit Nederland, gaan over op dirtroads, schaffen de maximumsnelheid af (wie durft er 130 op zo'n weg?) en en we halen die man hierheen :-)

Michiel Online
Michiel Online26 aug. 2011 - 20:07

briljant indeed, ware het niet dat je autoruiten nodig hebt voor de veiligheid van het verkeer?

Reinaert de Vos
Reinaert de Vos26 aug. 2011 - 20:07

Jammer dat het niet gewoon blijft bij incognito tekeningen op autoruiten maar gelijk weer groot moet met van tevoren met vuil bespoten auto's die onder groot publiek worden bewerkt. De charme is juist als het tekeningen zijn die je vind als je terugkomt van het boodschappen doen lijkt me.

1 Reactie
Innocentius
Innocentius26 aug. 2011 - 20:07

Ik heb eenzelfde gevoel, zeker nadat ik gisteren dit zag: http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/documentaire/e/exit-through-the-gift-shop.html