Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Make Knuffelen Great Again

  •  
12-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Amerikaanse tv-kijkers krabden zich even op het hoofd bij het zien van een nieuwe reclame, te zien bij FOX. ‘Er broeit een storm, een storm die niet te verslaan is, ik ben die storm,’ zegt een zwaar aangezette onheilspellende stem. Maar Trumpy Bear, want dat is wat er werd verkocht, blijkt toch echt geen parodie te zijn.
Trumpy Bear is precies wat je verwacht bij die naam: een teddybeer, maar dan met een eigenaardig kapsel en een te lange rode stropdas. De beer waarvan fans van de Amerikaanse president waarschijnlijk niet wisten dat ze erop zaten te wachten, heeft een handig rugzakje waarin een Amerikaanse vlag zit. Je weet immers nooit wanneer die van pas komt. Trumpy Bear brengt zijn tijd graag door op de golfbaan, aldus de reclame, en heeft haar dat wappert in de wind wanneer je hem meeneemt op een ritje op de motor. Een echte Amerikaanse motor, uiteraard.
De beer en het spotje zijn niet nieuw, die zijn al sinds juli van dit jaar te zien op YouTube. Vorige maand was hij voor het eerst te zien op zenders als Animal Planet en Discovery, maar ook kleinere zenders als The Outdoor Channel en The American Heroes Channel. Inmiddels heeft het bedrijf achter Trumpy Bear voldoende middelen (de beer is te koop in twee termijnen van $19,95) om zendtijd te kopen op grote zenders als Fox. Daarbij wordt heel specifiek gekeken bij welke programmaonderbrekingen de beer het meest tot z’n recht komt: herhalingen van Cops, Walker Texas Ranger en Bonanza.
Op sociale media kunnen mensen maar nauwelijks geloven dat ze niet naar een sketch van Saturday Night Live hebben gekeken:
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.