Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Het Lagerhuis: Moet een Kamerlid dat opstapt de zetel weer inleveren?

  •  
10-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
104 keer bekeken
  •  
Het Lagerhuis is terug. In het BNNVARA-radioprogramma De Nieuws BV gaan panelleden met elkaar in discussie aan de hand van een aantal stellingen over de actualiteiten. In een race tegen de klok, die de resterende spreektijd aftelt, moeten de panelleden hun argumenten zo scherp mogelijk formuleren.
In de eerste aflevering gaan panelleden Simon Ettekoven, Sanne Roemen, Yernaz Ramautarsing, Ewout Klok, Gerben de Bos en Corina Duijndam met elkaar in discussie over onder meer de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen: is Donald Trump echt zo gevaarlijk als veel mensen denken? Maar ook over de rol van de leraar. De stelling: het is goed dat de rol van de leraar kleiner wordt en de robot het overneemt. En met het oog op onze eigen politiek: als een Kamerlid opstapt moet zij of hij de zetel gewoon weer netjes inleveren.
Het Lagerhuis, elke donderdag tussen 13.30 en 14.00 uur, in het BNN-VARA-programma De Nieuws BV op NPO Radio 1. Met een half uur lang stevige discussies onder leiding van Felix Meurders en Francisco van Jole. 
http://www.nporadio1.nl/de-nieuws-bv/onderwerpen/382383-de-nieuws-bv-presenteert-het-lagerhuis
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.