Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Laatste Promenade bevat verrassing voor mensen met kijkcijferkastje

  •  
05-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
91 keer bekeken
  •  
Promenade-host Diederik Ebbinge schoof woensdagavond aan bij De Wereld Draait Door om de kijkcijfers voor de seizoensfinale van Promenade omhoog te krikken. Hij kondigde voor zondag een speciale uitzending aan voor mensen met een kijkcijferkastje. Laten we even gaan kijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (9)

MySundayFeeling
MySundayFeeling9 feb. 2020 - 11:04

Erg goed..., wel een talent die Ebbinge.

Minoes&tuin
Minoes&tuin6 feb. 2020 - 12:41

Belachelijk, afgerekend worden op kijkcijfers, Er is voor dit programma ook een stuk minder reclame geweest dan voor veel andere programma's. Ik zou alle reclame voor programma's willen uitbannen zo ook het kijkcijfer fetisjisme. Enkel reclame op de dag en dan juist op andere zenders, dan dat het uitgezonden wordt. Mijn probleem ligt blijkbaar hierin, dat het op Nederland 3 wordt uitgezonden waar ik zelden naar kijk, zelfs zelden nog kijk naar wat daarop komt. Ik moet zeggen dat ik het hier op Joop pas tegengekomen ben. Misschien is die zenderindeling slecht voor goede programma's die vroeger vooral op 2 werden uitgezonden.

Zwerfstein
Zwerfstein6 feb. 2020 - 12:21

Die kleine steken onder water zijn vaak zo sterk. Zoals over de thema-uitzending van DWDD over Herman van Veen. Ebbinge 'Ja, thema uitzendingen, daar zijn ze goed in he?' Terwijl ik die thema-uitzendingen vaak ook zo tenenkrommend vind. Soort van excuus van de DWDD-redactie om dan in godsnaam maar weer een uur zendtijd ingevuld te hebben met een 'thema'.

1 Reactie
Zwerfstein
Zwerfstein6 feb. 2020 - 12:57

''ode's" trouwens in plaats van thema's

RaymondenJoop
RaymondenJoop6 feb. 2020 - 11:37

Dat we anno 2020 nog steeds registreren met een heel beperkt aantal kastjes... Moet beter kunnen

1 Reactie
MartinvanderLinde
MartinvanderLinde6 feb. 2020 - 13:19

Ray, dat kan ook. Ziggo en Kpn, samen goed voor 80% van de markt weten exact hoeveel mensen naar welke zenders kijken. Zelfs binnen een huishouden waar vaak meerdere aansluitingen zijn.

F.M.A. thoe Schimmelpenninck van de Oye
F.M.A. thoe Schimmelpenninck van de Oye6 feb. 2020 - 8:55

Geniaal gewoon, “Creatief met kurk” en “De Sjef Oekelshow” in één! Mis alleen nog het “platenhoekje”...

1 Reactie
Tom7
Tom76 feb. 2020 - 13:54

Zeker Jan, F.M.A Jansen. Creatief met kurk heeft veel voor mij betekend, hoeveel autos heb ik al niet versleten, maar de mooie kurken stoelmatjes blijven. De leuke schattige badeendjes, wat een plezier hebben de kinderen ermee gehad, ze staan nu op de vensterbank, naast de stempeltjes.En ik heb al mijn vingers nog, dank zij de tip van Peter. Altijd van je af. Het bijgebleven diepte interview met Nico de Klusjesman, denk dat Peter (misschien samen met Ellen) een waardig opvolger zou zijn van een Adriaan van Dis voor het programma Zomergasten. Dan het leuke Ria Bremer gezinschaps spel van Clitedo, velen leuke leerzame winteravonden mee zoet geweest. Maar echt een redding was de Spaanse les, toen we ooit met de caravan naar Benidorm onderweg waren moest ik ergens onderweg in Spanje naar het toilet, wat denk je was er geen WC papier, gelukkig bracht mijn oplettendheid tijdens de Spaanse Les uitkomst, anders sta je daar, gewoon "unes paquere papoeras papieras" en de ober begreep het meteen, nee zonder die Spaanse les had ik mooi in de shit gezeten. ;) Spaanse les - Creatief met Kurk https://www.youtube.com/watch?v=Raicuc2I2rM

Deplorable Lefty
Deplorable Lefty6 feb. 2020 - 8:35

Jammer dat dit vernieuwende programma niet een groter publiek weet te bereiken. Kennelijk voor velen te hoog gegrepen. Het is in mijn ogen een "juweeltje" dat je een kans moet geven en waar je "in moet komen". Kan wel een "cult"-status krijgen, als het tenminste een kans krijgt voor een vervolgreeks.