Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Biden: kans op kernoorlog in 60 jaar niet zo groot geweest

Ernstigste waarschuwing voor Armageddon tot nu toe
Joop

Kwam Melania Trump onder valse voorwendselen het land binnen?

  •  
02-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
254102797_b594d0fde7_o

© CC-foto: Boss Tweed

First lady Melania Trump, een Sloveense geboren als Knauss, verkreeg in 2001 een zogenaamd ‘Einsteinvisum’ om de Verenigde Staten in te komen meldt de Washington Post. Het visum is bedoeld om een uitzondering te maken voor mensen die uitzonderlijke kwaliteiten bezitten. Zo komen bijvoorbeeld hoge academici, olympische sporters en veel geprezen acteurs in aanmerking. Er werden in 2001 slechts 3376 van dergelijke visa uitgereikt, waarvan slechts vijf aan migranten uit Slovenië.
Het voormalige model kreeg het visum twee jaar nadat ze Donald Trump had ontmoet. Het is niet duidelijk waarom zij in aanmerking kwam voor dit type visum. Tot 2001 bestonden haar werkzaamheden vooral uit sporadische modeshows, een reclamecampagne voor tabaksmerk en een fotoshoot in tijdschrift Sports Illustrated. Zelfs binnen de modellenwereld was ze geen bekende naam.
De advocaat van Melania, verklaart tegenover de Washington Post: “Ze was ruimschoots gekwalificeerd en kwam zeker in aanmerking voor het visum”. Verder wil hij vanwege “Melania’s privacy” niet verder op de vragen ingaan.
Dankzij het visum konden ook Melania’s ouders aanspraak maken op een verblijfsvergunning. In andere gevallen gaat president Trump, vooral op twitter, juist in tegen wat hij noemt ‘keten migratie’, en is van plan om de mogelijk af te schaffen.
 
 

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (13)

msj_meijerink
msj_meijerink4 mrt. 2018 - 20:54

Some animals are more equal than other animals

johannn2
johannn23 mrt. 2018 - 13:05

Zie kop. Antwoord: ja. Maar inmiddels is ze getrouwd met een Amerikaanse staatsburger, en daarmee zelf Am. staatsburger. .

Phil2
Phil23 mrt. 2018 - 8:28

James Corden (van Comedy Channel... die ik overigens een e.kel van jewelste vind met z'n "kijk mij eens leuk met de artiesten doen" karaoke) had een aardige, dat Melania op een Einstein visum binnenkwam en ging modellen... zoals Einstein indertijd ook deed.

ikdoemaarwat
ikdoemaarwat2 mrt. 2018 - 20:18

Ze zullen in de VS toch ook wel een generaal pardon kennen?

DeRedeMist
DeRedeMist2 mrt. 2018 - 19:43

Ze kreeg een visum dat mensen krijgen met een ongebruikelijke vaardigheid. Je kunt niet ontkennen dat ze daadwerkelijk een ongebruikelijke vaardigheid heeft, gold diggen. Dat visum was dus terecht.

Joop den Uil
Joop den Uil2 mrt. 2018 - 16:28

Mealnie -Maxima - precedent ?

Eric Minnens
Eric Minnens2 mrt. 2018 - 15:39

Melanie een Einsteinvisum? Ze 'kijkt' wel heel slim... En ze datete toen al met Donald, die niet echt slim is, maar wel 'streetwise', en die dus de juiste weggetjes kende... Zou hij haar trouwens ook meteen bij haar pussy hebben gegrabd?

Cliff Clavin
Cliff Clavin2 mrt. 2018 - 15:16

Al lang vermoed ik dat de FLOTUS heel bijzondere, maar vooralsnog verborgen geestelijke capaciteiten in zich draagt - het valt te verwachten dat zij met opzienbarend werk zal komen, dat het oeuvre van Albert Einstein, Niels Bohr, Werner Heisenberg, Wolfgang Pauli, en al die andere grootheden beduidend zal verfijnen en amenderen. Zodat de USA na extra defensie-uitgaven in 2020 in staat zullen zijn om elk land ter wereld met nucleaire wapens geheel weg te vagen; terwijl een revolutionair hoogwaardig scherm elke kruisraket die Amerika zelf nadert, al op duizenden kilometers afstand zal annihileren. De onvoorstelbaar grote energie die hierbij vrijkomt, die wordt vervolgens onmiddelijk doorgeleid naar de Verenigde Staten zelf, en zal ten goede komen aan innovatieve produktie van nog veel meer wapentuig, en, hoe kan het anders, aan de gebroeders Koch. Onderschat Melanie niet, mensen. Een kanjer.

1 Reactie
Minoes&tuin
Minoes&tuin3 mrt. 2018 - 5:35

Zijn we niet een beetje hypocriet! Ik zie wel enige overeenkomsten met Ayaan Hirsi Ali. Bij beiden denk ik overigens wel, dat ze zoveel verwarring/opwinding kunnen genereren bij de vijand, dat die vergeet af te schieten!

RobSon2
RobSon22 mrt. 2018 - 14:50

Wat zou een wereld zonder landsgrenzen toch mooi zijn. Een wereld, allemaal mensen en iedereen gelijk.

3 Reacties
JanBeenen
JanBeenen3 mrt. 2018 - 8:42

Alleen biologisch onmogelijk. Zou de wereld nog mooi zijn, als we allemaal tot emotieloze gelijkgezinden zijn geprogrammeerd?

adriek
adriek4 mrt. 2018 - 13:12

Waarschijnlijk bedoeld @RobSon iedereen gelijkwaardig. En dus niet *hetzelfde*.

RobSon2
RobSon25 mrt. 2018 - 11:33

Klopt AdrieK, maar dat wist JanBeenen ook heus wel.